KLAASISSEPA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Talveaed, tuntud ka kui talveaed või päikesetuba, on klaasist ruum, mis on kinnitatud kodu külge ja võimaldab nautida ümbritsevat maastikku, olles kaitstud ebas

Juhend õige klaasi valimiseks oma talveaeda

Talveaed, tuntud ka kui talveaed või päikesetuba, on klaasist ruum, mis on kinnitatud kodu külge ja võimaldab nautida ümbritsevat maastikku, olles kaitstud ebasoodsate ilmastikutingimuste eest. Talveaia eelised on mitmekülgsed; need pakuvad lisaeluruumi, suurendavad kinnisvara esteetilist atraktiivsust ja võivad suurendada kodu väärtust. Lisaks pakuvad nad ainulaadset võimalust loodusega aastaringselt ühenduses olla, olenemata aastaajast.

Õige klaasi valimine oma talveaeda on ülioluline, et maksimeerida mugavust, funktsionaalsust ja energiatõhusust. Õige klaas aitab hoida järjepidevat temperatuuri, vähendada energiakulusid ja kaitsta UV-kiirguse eest, pakkudes samal ajal selgeid vaateid ja rohkelt loomulikku valgust.

Klaasi tüübid talveaedadele

Karastatud klaas on turvaklaasi tüüp, mis on töödeldud kontrollitud termiliste protseduuridega, et suurendada selle tugevust. See on ideaalne talveaedadele, kuna on neli korda tugevam kui tavaline klaas ja purunemisel muutub väikesteks, nüriks tükkideks, mis on vähem tõenäoline, et põhjustavad vigastusi.

Lamineeritud klaas koosneb kahest või enamast klaasikihist, mis on ühendatud vahekihiga. See klaasitüüp on tuntud oma ohutus- ja heliisolatsiooni omaduste poolest, muutes selle populaarseks valikuks linnatalveaedadele, kus müra saaste on mure.

IGUd ehk kahekordse klaasiga üksused koosnevad kahest klaasikihist, mis on eraldatud distantsiga ja suletud, et moodustada üksik üksus. See disain loob klaaspaneelide vahele õhu või gaasitäidise ruumi, pakkudes suurepärast termilist isolatsiooni ja vähendades soojusülekannet.

Madala emissiooniga klaas on kaetud mikroskoopiliselt õhukese kattega, mis peegeldab infrapunaenergiat (soojust), samal ajal lastes läbi nähtavat valgust. See aitab hoida teie talveaeda soojana talvel ja jahedana suvel, muutes selle energiatõhusaks valikuks.

Klaasi valimisel arvestatavad tegurid

Klaasi valimisel oma talveaeda kaaluge U-väärtust, mis mõõdab, kui hästi toode takistab soojuse põgenemist. Madalam U-väärtus näitab paremaid isolatsiooni omadusi.

UV-kiired võivad põhjustada mööbli, kangaste ja põrandakatete tuhmumist aja jooksul. UV-blokeerimisvõimega klaasi valimine aitab kaitsta teie talveaia sisemust päikesekahjustuste eest.

Klaasi läbiva nähtava valguse hulk, tuntud kui valguse läbilaskvuse väärtus, on oluline heledate ja õhurikaste ruumide säilitamiseks. Siiski võib liiga palju valgust põhjustada pimestamist, seega on oluline leida tasakaal.

Akustiline sooritus on oluline kaalutlus, eriti mürarikkas keskkonnas. Heade akustiliste omadustega klaas võib oluliselt vähendada välist müra, luues rahuliku talveaia pelgupaiga.

Ohutusklaas, nagu karastatud või lamineeritud klaas, on kavandatud minimeerima vigastuste riski purunemise korral. Lisaks kaaluge klaasivalikuid, mis pakuvad suurendatud turvalisust võimalike murdmiste vastu.

Valitud klaas peaks täiendama teie kodu arhitektuurilist stiili ja vastama teie disainieelistustele. On erinevaid võimalusi, alates selgest kuni toonitud või tekstureeritud klaasini, et sobida erinevate esteetikatega.

Kohandamise võimalused

Klaasile toonide või katete lisamine võib parandada selle sooritust ja välimust. Toonid võivad vähendada pimestamist ja soojuse kogunemist, samas kui katted, nagu Low-E, võivad parandada energiatõhusust.

Tekstureeritud või mustriline klaas võib lisada teie talveaeda visuaalset huvi ja privaatsust, samal ajal lastes sisse loomulikku valgust.

Klaasi hoidvad raamid mängivad olulist rolli teie talveaia üldises soorituses ja välimuses. Valikud hõlmavad puitu, alumiiniumi ja uPVC-d, millel kõigil on oma eelised.

Hooldus ja vastupidavus

Kaaluge klaasi valimisel puhastamise ja hoolduse lihtsust oma talveaias. Mõned klaasitüübid omavad isepuhastuvaid omadusi, mis võivad olla mugav funktsioon.

Vastupidavus on oluline tegur, et tagada teie investeeringu pikaajaline vastupidavus. Kvaliteetsemad klaasivalikud võivad olla kõrgema esialgse maksumusega, kuid pikas perspektiivis kulutõhusamad nende pikaealisuse tõttu.

Energiatõhusus ja jätkusuutlikkus

Otsige klaasi, millel on soodsad energiamärgised ja mis vastavad kohalikele ja rahvusvahelistele standarditele. Need märgised võivad anda kindlust klaasi energiatõhususe ja jätkusuutlikkuse kohta.

Keskkonnasõbralikke praktikaid kasutava klaasitarnija valimine võib aidata kaasa teie talveaia projekti jätkusuutlikkusele. See hõlmab taaskasutatud materjalide kasutamist ja energiatõhusaid tootmisprotsesse.

Paigaldamise kaalutlused

Enne paigaldamist võib professionaalne hinnang teie kinnisvarale määrata parimad klaasivalikud ja paigaldusmeetodid teie talveaiale.

Professionaalne paigaldus on võtmetähtsusega teie talveaia klaasi soorituse ja pikaealisuse tagamisel. Kogenud paigaldajad saavad hakkama projekti keerukustega ja pakkuda sujuvat viimistlust.

Veenduge, et teie klaasil oleks garantii ja et tarnija pakub järelhooldusteenuseid. See pakub meelerahu ja kaitset teie investeeringule.

Otsid täiuslikku klaasi oma talveaeda? Võta ühendust KLAASISSEPA OÜ-ga, et saada tipptasemel, energiatõhusaid klaasilahendusi, mis on kohandatud teie ainulaadsetele disaini- ja funktsionaalsetele vajadustele.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

KLAASISSEPA OÜ tegevusaruanne 2022

Klaasissepa OÜ alustas tegevust 25.juunil 1997.aastal.  Tegevusaladeks on lehtklaasi töötlemine ja müük, klaasimistööd ning klaasist erilahenduste valmistamine.
ssb.ee
Klaasissepa OÜ alustas tegevust 25.juunil 1997.aastal. Tegevusaladeks on lehtklaasi töötlemine ja müük, klaasimistööd ning klaasist erilahenduste valmistamine. Kunstipaja brändi all valmistatakse vitraaže, klaasist sulatusesemeid ja klaasist meeneid, viiakse läbi klaasikunsti alaseid töötubasid. Kunstipajas müüakse suures valikus klaasikunstnikele ja harrastajatele vajalikke värvilisi klaase, erinevaid klaasitarvikuid ja vitraažide valmistamiseks vajalikke tööriistu, töövahendeid. 2022 aastal soetati väiksemate kaupade veoks ja objektidel käimiseks väike töösõiduk. Lisaks osteti uued

Klaaslahenduste tulevik: Nanokaitse vähendab oluliselt puhastamiseks kuluvad aega

Mis on nanokaitse ja kuidas see toimib?    Nanokaitse on klaasile peale kantav kaitsva toimega vahend, mis muudab klaasi oluliselt kergemini puhastavaks mustuse
ssb.ee
Mis on nanokaitse ja kuidas see toimib? Nanokaitse on klaasile peale kantav kaitsva toimega vahend, mis muudab klaasi oluliselt kergemini puhastavaks mustusest, veest ja rasvat. Klaasisepas kasutame nanotehnoloogial põhinevat  EnduroShield  katet, muudame tavalise klaasi lihtsasti puhastatavaks. See aitab teil kokku hoida vee ja puhastuskeemia pealt ning vähendada  seega koormust keskkonnale. Nanokaitset saab tellida meilt tellitavatele klaasidele ja lahendustele, kuid pakuma ka koduseks kasutamiseks mõeldud komplekte. Kus ja miks on nanokaitse kasulik? Nanokaitset on kasulik

5 nippi, kuidas klaasi puhastamine kiireks ja tõhusaks muuta

Klaasid on ilusad täpselt nii kaua, kuni nad on puhtad. Klientide üks esimesi küsimusi klaaslahenduste puhul ongi, kas seda on keeruline puhastada. Eriti põleta
ssb.ee
Klaasid on ilusad täpselt nii kaua, kuni nad on puhtad. Klientide üks esimesi küsimusi klaaslahenduste puhul ongi, kas seda on keeruline puhastada. Eriti põletavaks muutub see küsimus   dušiklaaside   ja köögi   taustaklaaside puhul, sest need asuvad keskkondades, kus võivad klaasile sattuda nii vee- kui rasvaplekid. Hea uudis on aga see, et igat klaasi (isegi matistatud - ja kaminaklaasi ) ja peeglit on võimalik edukalt puhastada ja puhtana hoida nii, et see näeb välja sama uus kui paigaldamise päeval. 1.   KASUTA KLAASI PUHASTAMISEKS KORRALIKKU PUHASTUSVAHENDIT

Köögi taustaklaas on kaunis, elegantne ja muretu lahendus.

Vanasti kaeti köögikappide vahele jäävat seinapinda krohvi, värvi või  keraamiliste plaatidega. Täna kogub  köögi taustaklaas  aga üha rohkem populaarsust, et t
ssb.ee
Vanasti kaeti köögikappide vahele jäävat seinapinda krohvi, värvi või  keraamiliste plaatidega. Täna kogub köögi taustaklaas aga üha rohkem populaarsust, et tuua kööki lisavalgust ja -avarust. See on ka üks sagedasemaid tellimusi Klaasissepas ning jagame teiega mõnda soovitus ja tarkusetera, mis meile viimase 30 aastaga kogunenud on, millise klaasi või peegli kasuks otsustada.   Taustvärvitud klaas Taustvärvitud klaas   on sarnaselt peeglile hea selle poolest, et varjab seina täielikult ning pole muret ka klaasi tagant puhastamisega.Taustvärvimise puhul valite teie vastava RAL

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.