BEWESHIP EESTI AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2261 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 31 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga komme

BEWESHIP EESTI AS hetkeolukord

Juba 2261 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 31 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Sissejuhatus

Beweship Eesti AS pakkus 2023. aastal komplektseid transpordi- ja logistikalahendusi kaupade ekspordil ja impordil klientidele ning tegi sel eesmärgil koostööd erinevate Euroopa ja muu maailma ekspedeerimisettevõtetega. Osutatud teenuste hulka kuulusid: maanteetransport, lennutransport, meretransport, tavalaoteenus ning tollimisega seotud teenused (tollivormistus, tolliladu ja tolliterminal). Laevapiletite vahendamine kindlatele partneritele.

Aasta algus oli, nagu ikka, vaikne, mahud lainetasid, pingeline periood ja langus. Teisel ja kolmandal kvartalil muutusid tulemused paremaks kõigis valdkondades, mida ettevõte pakub - merevedu, maanteetranssport, lennuveod, laondus ja tollimise teenus.

Aasta lõpukuud olid langustrendis, mis veel ei ole oma põhja näidanud.

Meie pikaajalised partnerid ja välisagendid jätkasid koostööd, mis on tunnustus meie heale koostööle. 2023. aasta keskpaigast aga ilmnesid märgid hangumisest. Mahud langesid, hüppelisust oli palju.

Tulud, kulud ja kasum 2023. aastal oli AS Beweship Eesti müügitulu 1 252 858 eurot. AS Beweship Eesti müügitulust moodustas ca 72,2 % müük välisklientidele ja ca 27,8 % Eesti klientidele. 2023. aasta puhaskasum oli 61 146 eurot.

Olulisemad finantssuharvud

Näitaja Arvutamise metoodika 2023 2022

Lühiajaliste kohustiste Käibevara / Lühiajalised 2,79 1,79 kattekordja, kordades kohustised

Müügitulu 2 – Müügitulu 1 /

Müügitulu muutus (%) -38,8 % 35,6 %

Müügitulu 1

Omakapitali tulukus (ROE)

Puhaskasum / Omakapital 25,8 % 58,0 % %

Vara käibekordja, kordades Müügitulu / Varad keskmiselt 3,26 3,56

Ärikasumi marginaal (%) Ärikasum / Müügitulu 5,1 % 5,1 %

Nõuete keskmine Nõuded ostjate vastu * 360p / 33,8 28,8 laekumisperiood, päevades Müügitulu

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Soovime, et saavutatu pööraks tõusule, kuid kogu transpordisektor on suures languses. Jätkub suur tagasiminek mahtudes, inflatsioon, vähene huvi (palju päringuid, mis selleks ka jäävad). Armutu võitlus hinnastamisel, transpordi teenust siseturul ostetakse ainult otsesel vajadusel, palju konsolideeritakse, jätkuv sõda Ukrainas, intresside tõus - kõik see mõjutab tulemuslikkust. Loodame, et turud rohkem ei lange ja mahud taastuvad teisel poolaastal.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.