UVIC AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Eelmise aasta oktoobris kuulutati välja UVIC AS endise omaniku Alexander Musarovi eraisiku pankrot. Äriregistri andmetel on tal tänaseni kehtiv ärikeeld, millel

UVIC AS: Ärikeeluga pelmeenikuningas laseb samas vaimus edasi

Eelmise aasta oktoobris kuulutati välja UVIC AS endise omaniku Alexander Musarovi eraisiku pankrot. Äriregistri andmetel on tal tänaseni kehtiv ärikeeld, millele mees ise just liiga palju tähelepanu ei pööra. Vastupidi - paistab, et tal on sellest sügavalt ükskõik, sest ta juhib edasi UVIC-ut ja veel kolme probleemidega ettevõtet.
  • UVIC AS  Asutatud: 1993
  • UVIC AS maksuvõlg: 1 036 917 eurot
  • Intress maksuvõlalt: 7 309 eurot
  • Töötajate arv: 111 inimest
  • Käive 2017. aastal: 9,8 miljonit eurot
  • Ettevõtte juhid: Alexander Musarov,  Ivan Zakotei
Musarov käendas 2015. aastal UVIC AS´i 1,5 miljoni euro suurust võlakirjaemissiooni. Võlausaldajad võivad sellest rahast nüüd ainult und näha. Musarov läks pankrotti ja UVIC AS läbis saneerimise ning müüdi maha. Uueks omanikuks on LAFERON OÜ, mis omakorda kuulub SIXSON CORP alla.  Edasi läheb kogu lugu huvitavaks, sest see USAs registreeritud firma kuulub ikkagi Musaroville, vähemalt nii kinnitab Äripäev. Ehk siis ostis Musarov ise oma võlgades firma välja. Pärast sellist  vägitükki pole ärikeelule vilistamine enam mingi probleem. Endiselt on esitamata üks majandusaasta aruanne, aga see on juba täiesti pisuke probleem kõige muu kõrval. Lisaks UVIC’u juhtimisele juhib Musarov pilku maha pööramata veel UVIC ESTONIA OÜ’d, mis on eelmisele firmale kahtlaselt sarnane. Töötajaid on sel firmal kaks, omanikud samad ning maksuvõlga pole. UVIC ESTONIA OÜ valmistab ka täpselt samasugust külmutatud lihavärki. Lisaks neile kahele juhib Musarov ka emafirmat LAFERON OÜ ja osaühingut PUITEN AM. Miks ajsu nii keeruliselt ajada ja teisalt, miks taolised käigud võimalikud on?

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.