BELLE ILUSALONG OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ripsmepikendused on populaarne iluprotseduur, mis hõlmab sünteetiliste, siidi- või naaritsaripsmete kinnitamist loomulike ripsmete külge, et suurendada pikkust,

Mis on ripsmepikendused ja kuidas need aitavad teie välimust muuta?

Ripsmepikendused on populaarne iluprotseduur, mis hõlmab sünteetiliste, siidi- või naaritsaripsmete kinnitamist loomulike ripsmete külge, et suurendada pikkust, kaardumist, täidlust ja paksust. Neid rakendab professionaalne ripsmetehnik kasutades poolpüsivat liimi, mis on mõeldud pikenduste paigal hoidmiseks mitme nädala jooksul.

Ripsmepikendused võivad muuta teie välimust, luues täidlasema, dramaatilisema silmeilme ilma ripsmetušši vajaduseta. Need on ideaalsed neile, kes soovivad säästa aega oma ilurutiinis või erilistel puhkudel, kus soovite välja näha oma parim.

Esmane järelhooldus: esimesed 48 tundi

Esimese 48 tunni jooksul peale paigaldamist on oluline vältida uute ripsmete kokkupuudet veega või auruga. See võimaldab liimil täielikult kõvastuda ja tagab pikenduste pikema kestvuse.

Algperioodil on samuti tähtis olla ripsmetega õrn. Vältige silmade hõõrumist või õlipõhiste toodete kasutamist nende ümber.

Ripsmepikenduste igapäevane hooldus

Puhastage oma ripsmepikendusi iga päev õlivaba puhastusvahendiga, et eemaldada meigi või loomulike õlide kogunemist. Kasutage ripsmete puhastamiseks pehmet harja või puhast, ebemevaba lappi.

Harjake oma ripsmeid õrnalt puhta spiraalharjaga, et hoida neid korras ja pusavabana. Seda tuleks teha iga päev, et säilitada pikenduste ideaalne välimus.

Vältige õlipõhiste toodete ja veekindla meigi kasutamist silmade ümber, kuna need võivad nõrgendada liimi sidet ja põhjustada pikenduste enneaegset väljalangemist.

Pikaajaline hooldus ja hooldamine

Ripsmepikenduste täidluse säilitamiseks on soovitatav teha regulaarseid täiendusi iga 2-3 nädala järel. See kompenseerib loomulike ripsmete väljalangemist ja pikenduste tsüklit.

On tähtis säilitada loomulike ripsmete tervist. Kasutage ripsmeseerumit, et toita ja tugevdada oma loomulikke ripsmeid, tagades, et need suudavad pikendusi toetada.

Kui märkate ebamugavust, ärritust või liigset väljalangemist, võib olla aeg lasta oma pikendused eemaldada või asendada professionaali poolt.

Magamine ripsmepikendustega

Ripsmepikenduste kaitsmiseks magamise ajal vältige näoga allapoole magamist. Kasutage siidist padjapüüri, et vähendada hõõrdumist ja kaaluge spetsiaalse une maski kandmist, mis on mõeldud ripsmepikendustele.

Meik ja ripsmepikendused

Ripsmepikendusi kandes eelistage õlivabu meigitooted. Veepõhised ripsmetušid ja silmalainerid on soovitatavad, kui te peate neid kasutama.

Kasutage õrna, õlivaba meigieemaldajat ja pehmet lappi või vatipatja, et eemaldada meik ilma pikendustele tõmmates.

Professionaalsed näpunäited ripsmepikenduste pikaealisuse jaoks

BELLE ILUSALONG OÜ ekspertide soovitusel planeerige puudutuste ajastamist ja järgige isikupärastatud järelhoolduse rutiini, et maksimeerida oma ripsmepikenduste eluiga. Usaldage meie professionaale, et pakkuda teile parimat hooldust ja nõuandeid teie ripsmevajadusteks.

Otsite ekspertide ripsmepikenduste hooldust? Võtke ühendust BELLE ILUSALONG OÜ-ga isikupärastatud nõuannete ja professionaalsete teenuste saamiseks.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas aitavad õigesti kujundatud ja värvitud kulmud näo sümmeetriat ja ilmet rõhutada?

Kulmud on näo määratlev joon, mis raamivad silmi ja aitavad kaasa näo sümmeetriale. Nad mängivad olulist rolli mitteverbaalses suhtluses ja võivad esmamulje loo
ssb.ee
Kulmud on näo määratlev joon, mis raamivad silmi ja aitavad kaasa näo sümmeetriale. Nad mängivad olulist rolli mitteverbaalses suhtluses ja võivad esmamulje loomisel oluliselt mõjutada. Õige kulmukuju ja -värv võivad tõsta esile teie loomulikku ilu ja väljendada teie isiklikku stiili. Professionaalne kulmuvärvimine on kosmeetiline protseduur, mida teostavad koolitatud esteetikud kulmude toonimiseks. See teenus tagab, et kulmude värv sobib inimese juuksevärvi ja nahatooniga, luues harmoonilise ja viimistletud välimuse. Ekspertide värvide sobitamine BELLE ILUSALONG OÜ spetsialistid on

Miks on laste juukselõikuse ja -stiili vajadused erinevad täiskasvanute omadest?

Laste juukselõikuse ja -stiili vajadused on sageli täiskasvanute omadest väga erinevad. Professionaalne juuksur mõistab laste juuste lõikamise ja kujundamise nü
ssb.ee
Laste juukselõikuse ja -stiili vajadused on sageli täiskasvanute omadest väga erinevad. Professionaalne juuksur mõistab laste juuste lõikamise ja kujundamise nüansse, tagades, et kogemus on mitte ainult meeldiv, vaid ka kasulik lapse välimusele ja enesehinnangule. Lastehaare võib olla õrn ja vajab õrna käsitlemist. Professionaalne juuksur on koolitatud käsitsema erinevaid tekstuure ja kasvumustreid, mis on laste juustes tavalised ja võivad täiskasvanute omadest oluliselt erineda. Hea soeng võib panna lapse end enesekindlalt ja uhkelt tundma. See on oluline aspekt nende arengus ja kuidas nad

BELLE ILUSALONG OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ Belle ilusalong on iluteenuseid pakkuv ettevõtte, kes Keila linnas on tegutsenud aastast 1994.a.  2023 aasta oli edukam kui 2022. kasvas käive ja pandeemiale
ssb.ee
OÜ Belle ilusalong on iluteenuseid pakkuv ettevõtte, kes Keila linnas on tegutsenud aastast 1994.a. 2023 aasta oli edukam kui 2022. kasvas käive ja pandeemiale vaatamata saime parandada tulemusi ja töötajaid tööl hoida. 2022 aastaks planeeritud kosmeetiku tubade remont sai tesotatud. Juuksurite ja kosmeetikute käive kasvas, kuid töötasude tõstmist ei toimunud. 2023 aastat mõjutasid jätkuvalt kõrged energiahinnad ning üha kerkivad materjalide ja muude teenuste hinnad. Suuremaid investeeringuid ei tehtud. Jookvad remondi - ja parandustööd ruumides. Maastiku haljastuse teenuse lisamine on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.