HARMET OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 69 979 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 303 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kom

HARMET OÜ hetkeolukord

Juba 69 979 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 303 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 342 korda.

Tegevusaruanne 2023

2023. aastal oli Harmet OÜ peamisteks tegevusvaldkondadeks ruumelementidest hoonete projekteerimine, tootmine ja püstitamine ning ehitussoojakute tootmine. Tootmine toimus kahes Eestis asuvas tehases

Kumnas ja Pärnus.

2023. aastal oli Harmet OÜ konsolideeritud käibe langus 27,9 %, 100,83 miljonile eurole. Oluline käibe langus on tingitud ehitussektori nõudluse langusest peamistel turgudel. Nõudluse langus on tingitud kõrgematest intressimääradest, peamiste sihtturgude rahvusvaluutade nõrgenemisest euro suhtes, kõrgest inflatsioonitasemest ja turgude kõrgest ebakindluse tasemest.

Enamus toodangust müüdi Põhjamaadesse (51,1% Rootsi, 27,1 % Soome, 10,2 % Norra, 3,1 % Taani).

Võrreldes eelmise majandusaastaga 2023. aastal turgude osakaalud oluliselt ei muutunud. Inglismaa turg 2,4 %. Eesti 5,7%. Uue turuna on ettevõttel Ukraina turg, kus 2023. aastal toodeti ja paigaldati Eesti riigihankena Ukraina Ovruchi linna lasteaed 160 lapsele.

USA turule on küll välja arendatud ja sertifitseeritud turu nõuetele vastav toode ning ka näidismaja paigaldatud Californiasse, kuid müüki antud turule 2023. aastal ei tehtud.

Esimene kvartal oli ettevõttele tulemuslik, kuid edasiste kvartalite käigus tuli tegeleda oluliste kärbetega, et ettevõtte jätkusuutlikus säilitada. Tegevus tuli peatada Pärnu tehases, koondada töötajaid ja vähendada tegevuskulusid. Samuti ilmestas 2023. aasta majandustulemust tütarettevõtete Harmet Construction OÜ ja

Harmet Bathroom OÜ kahjumlik tegevus, mida osaliselt kaeti emaettevõtte vahenditest.

2024. aastal jätkub töö erinevate projektide ja arendustega. Skandinaavia riikide kinnisvara sektori ning valuutade ebakindlus sunnib ettevõtet järjest rohkem reageerima väliskeskkonna muudatustele ja otsima turgu teistest riikidest. Esimesed koostöölepingud on sõlmitud Saksamaal ja Hollandis. Samuti on taastumas võtmeklientide kindlus toodete tellimise osas.

Puidust ja moodulitest ehitamine on tervikuna kasvutrendis ning globaalne rohepöörde liikumine annab ettevõtte tulevikuperspektiividele olulised võimalused.

Ettevõtte juhatus koosneb neljast liikmest. Ettevõtte tegev- ja kõrgemale juhtkonnale on makstud tasusid kokku 163 tuhat eurot. Töötajate keskmine arv aruande 2023.aastal oli 477 inimest emaettevõttes ja 659 inimest grupi ettevõtetes kokku. Tööjõukulu oli grupis kokku 21,6 miljonit eurot.

Raamatupidamise aastaaruande koostamise perioodil olulisi sündmusi, mis ei kajastu raamatupidamise aastaaruandes, kuid mis oluliselt mõjutavad või võivad mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi, ei toimunud.

Ettevõte on Harku vallas tuntava suurusega tööandja. Tegevusega kaasnevad olulised keskkonna mõjud

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Eksport

Meie põhituruks on Skandinaavia, kuhu läheb täna üle 90 % meie toodangust. Tänu äärmiselt nõudlikele skandinaavia klientidele on meist saanud väga tõsiselt kval
ssb.ee
Meie põhituruks on Skandinaavia, kuhu läheb täna üle 90 % meie toodangust. Tänu äärmiselt nõudlikele skandinaavia klientidele on meist saanud väga tõsiselt kvaliteedile orienteeritud ja globaalselt konkurentsivõimeline tootmisettevõte.

Eesti suurim puitmajatootja Harmet hakkab Soome turul kinnisvara arendama | Harmet

Baltimaade suurim moodulitootja Harmet ja Soome projektijuhtimisettevõte TILA Group moodustasid ühisettevõtte HaTi Group Oy, et pakkuda Soome turul kvaliteetset
ssb.ee
Baltimaade suurim moodulitootja Harmet ja Soome projektijuhtimisettevõte TILA Group moodustasid ühisettevõtte HaTi Group Oy, et pakkuda Soome turul kvaliteetset võtmed-kätte lahendust, mis sisaldab endas ka peatöövõttu. Uues ühisettevõttes on Harmet OÜ osalus 60% ja TILA Group Oy-l 40%. Käesoleval aastal on plaanis realiseerida ka esimene ehitusprojekt mahuga 46 korterit ja 2165 m2.

Kvaliteet | Harmet

Meie tehastes toimub kogu protsessi jooksul valmivate moodulite elementide ja lõpetatud tööde kvaliteedikontroll, mille kohta vormistatakse vastavad kontroll-le
ssb.ee
Meie tehastes toimub kogu protsessi jooksul valmivate moodulite elementide ja lõpetatud tööde kvaliteedikontroll, mille kohta vormistatakse vastavad kontroll-lehed. Enne mooduli tehasest väljumist toimub põhjalik lõppkontroll ja alles pärast kõigi leitud vigade parandamist on lubatud moodulid pakkida ning teele saata.

Ettevõttest | Harmet

OÜ Harmet moodulmajade s.t ruumelementide tootmine on alguse saanud juba 1997. aastal. Me toodame moodulehitisi, majaelemente, ehitussoojakuid ja erinevaid meta
ssb.ee
OÜ Harmet moodulmajade s.t ruumelementide tootmine on alguse saanud juba 1997. aastal. Me toodame moodulehitisi, majaelemente, ehitussoojakuid ja erinevaid metallkonstruktsioone. Oma klientidele pakume terviklahendust – alustame projekteerimisest ja lõpetame hoonete paigaldamisega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.