VÄIKELOOMAKLIINIK FIK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Lemmikloomad on meie perekonnaliikmed ja parimad sõbrad ning nende tervis ja heaolu on meile äärmiselt olulised. Siiski võib juhtuda, et nad satuvad ootamatult

5 märki, et teie lemmikloom vajab erakorralist abi

Lemmikloomad on meie perekonnaliikmed ja parimad sõbrad ning nende tervis ja heaolu on meile äärmiselt olulised. Siiski võib juhtuda, et nad satuvad ootamatult terviseprobleemidega silmitsi. Siin on 5 märki, mis võivad näidata, et teie lemmikloom vajab erakorralist veterinaarabi.

  1. Raske hingamine või õhupuudus

Kui teie lemmikloom hingab raskelt, vilistab hingamisel või tundub, et tal on õhupuudus, võib see olla märk tõsistest hingamisprobleemidest. See võib olla põhjustatud allergiatest, südameprobleemidest, kopsuhaigustest või muudest terviseprobleemidest. Kiire reageerimine on selles olukorras kriitilise tähtsusega.

  1. Krambid või teadvusekaotus

Kui teie lemmikloom kogeb krampidehoogusid või kaotab teadvuse, võib see viidata tõsistele neuroloogilistele probleemidele, mürgistusele või muudele terviseprobleemidele. Sellises olukorras on vaja viivitamatult professionaalset veterinaarabi.

  1. Raske veritsus

Raske veritsus võib olla tingitud vigastusest, lõikehaavast, verejooksust seedetraktis või muudest põhjustest. Kiire reageerimine ja verejooksu peatamine on olulised, et vältida tõsiseid terviseprobleeme.

  1. Järsk letargia või nõrkus

Kui teie lemmikloom muutub äkki letargiliseks, nõrgaks või kaotab söögiisu, võib see olla märk tõsisest terviseprobleemist. Letargia võib olla põhjustatud paljudest haigustest, sealhulgas infektsioonidest, mürgistustest või siseorganite probleemidest.

  1. Sagedane oksendamine või kõhulahtisus

Kui teie lemmikloom oksendab korduvalt või tal on sagedane kõhulahtisus, võib see viidata seedetrakti probleemidele, mürgistusele või seedetrakti infektsioonile. Dehüdratsiooni vältimiseks ja kiireks diagnoosimiseks on oluline pöörduda veterinaari poole.

Kokkuvõttes on oluline mõista, et need märgid võivad olla tõsiste terviseprobleemide sümptomiteks, mis vajavad kiiret veterinaarabi. Kui märkate oma lemmikloomal üht või mitut neist sümptomitest, ärge kartke võtta ühendust oma kohaliku veterinaarkliinikuga. Kiire reageerimine võib olla võtmetähtsusega teie lemmiklooma tervise ja elu päästmisel.

Võta ühendust!

Vaata rohkem

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

VÄIKELOOMAKLIINIK FIK OÜ tegevusaruanne 2022

2019 aastal jätkas OÜ Väikeloomakliinik FIK väikeloomade ravi- ja hooldeteenuste osutamist. Eesmärgiks on turuosa kasvatamise jätkamine samal suunal.
ssb.ee
2019 aastal jätkas OÜ Väikeloomakliinik FIK väikeloomade ravi- ja hooldeteenuste osutamist. Eesmärgiks on turuosa kasvatamise jätkamine samal suunal.

Regulaarsete vaktsineerimiste tähtsus lemmikloomadele

Vaktsineerimine on ennetava veterinaarhoolduse oluline osa, mis aitab kaitsta meie lemmikloomi erinevate nakkushaiguste eest. See artikkel tutvustab vaktsineeri
ssb.ee
Vaktsineerimine on ennetava veterinaarhoolduse oluline osa, mis aitab kaitsta meie lemmikloomi erinevate nakkushaiguste eest. See artikkel tutvustab vaktsineerimise rolli lemmikloomade tervises ja kummutab levinud väärarusaamu vaktsineerimise kohta. Vaktsineerimine on elutähtis lemmikloomade tervise ja ohutuse tagamisel. See aitab stimuleerida immuunsüsteemi ja kaitsta neid tõsiste haiguste eest. Kuigi mõned inimesed võivad kahelda vaktsineerimise vajalikkuses, on see tegelikult üks parimaid viise, kuidas hoida meie lemmikloomi tervena ja õnnelikena. Artikkel selgitab vaktsineerimise

Mikrokiipimine: väike samm lemmikloomade ohutuse tagamiseks Eestis

Lemmikloomade heaolu ja turvalisus on iga loomasõbra jaoks esmatähtis ning üks oluline viis selle tagamiseks on mikrokiipimine. Eestis on mikrokiipimine muutunu
ssb.ee
Lemmikloomade heaolu ja turvalisus on iga loomasõbra jaoks esmatähtis ning üks oluline viis selle tagamiseks on mikrokiipimine. Eestis on mikrokiipimine muutunud järjest populaarsemaks ning see on oluline samm lemmikloomade ohutuse tagamisel. Mikrokiipimine on lihtne protseduur, kus looma naha alla paigaldatakse väike kiip, millel on unikaalne identifitseerimiskood. See kood on seotud looma omaniku andmetega ning võimaldab kiiret ja täpset tuvastamist juhul, kui lemmikloom peaks kaduma minema. Lisaks sellele on mikrokiipimine hädavajalik ka siis, kui loom peaks sattuma õnnetusse või vajama

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.