AUDENTES AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2367 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 158 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja komme

AUDENTES AS hetkeolukord

Juba 2367 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 158 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 265 korda.

Tegevusaruanne 2022

Tegevuskeskkonna üldine ülevaade

AS Audentes (edaspidi Audentes) püüdluseks on olla usaldusväärne partner inimese mitmekülgse ja tasakaalustatud arengutee kujundamisel. Lähtume põhimõttest, et teadmised ja füüsiline aktiivsus peavad olema tasakaalus ning keha ja hinge harmoonia tugevdab inimese tervist ning vaimu. Oleme loonud kaasaegse arengukeskkonna, kus väärtustatakse meie töötajate ja klientide isikupära ning loomuomaseid andeid. Me soosime aktiivset eluviisi ja oma tervise eest hoolitsemist ning oleme loonud mitmekülgsed võimalused selleks, et iga inimene saaks arendada füüsilisi võimeid, kujundada liikumisharjumust ning tugevdada tervist.

Audentes on kinnisvara haldamise, arendamise ja väljarentimisega ning sporditeenuste osutamisega tegelev ettevõte.

Tondi 84 haridus- ja spordilinnakus on kaasaegsete õppimis-, treenimis- ja majutusvõimalustega rajatised, millega on loodud head tingimused partneritele rendipindade kasutamiseks.

Viimastel aastatel on spordivaldkonna teenuste sektoris toimunud erinevad arengud ja muutused, mis on mõjutanud ka

Audentese tegevust. Audentes on nende muutustega kohanemisel korrigeerinud teenuste, hindade ja kliendihalduse põhimõtteid ning optimeerinud teenuste osutamisega seotud kulusid.

Ettevõtte tegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid, samuti ei mõjuta otseselt tegevust valuutakursside kõikumised, kuna arveldamine toimub eurodes.

Olulisemad tegevused ja sündmused majandusaastal 2022/2023 majandusaasta olulisemad tegevusvaldkonnad olid: (cid:127) Tondi 84 kinnistu ja kinnistul asuvate rajatiste haldamine; (cid:127) Tondi 84 kinnistul asuvate õppe- ja majutushoonete väljarentimine; (cid:127) Tondi 84 kinnistul asuva spordikeskuse opereerimine ja sellega seotud teenuste müük; (cid:127) Tondi 84 kinnistul asuva tennisehalli aluse maa väljarentimine.

Audentese majandustegevust iseloomustab hooajalisus, kuna põhiline spordirajatiste väljarentimine ja sporditeenuste osutamine toimub perioodil september kuni mai. Audentese erinevate üksuste võimaluste ja sünergia ärakasutamiseks on liidetud kõik spordi- ja fitnessiteenuste osutamisega seotud töölõigud, kliendihalduse protsessid ja väärtuspakkumised kliendi jaoks ühtseks tervikuks. Spordivaldkonna klientide arv ja teenuste mahud on eelneva aastaga võrreldes jäänud samaks ning spordikeskuse pindade täituvus ja müük on olnud ootuspärane.

Ettevõtte tegevust mõjutas kommunaalteenuste ja hoonete haldamisega seotud kulude kasv. Tänu teenuste osutamise ja kliendihalduse ümberkujundamisele õnnestus olukorraga edukalt hakkama saada, tulubaasi ja kasumlikkust säilitada ning ettevõtte jätkusuutlik tegevus tagada.

Kinnisvarateenuste osutamine on läbi aasta olnud stabiilne, täituvus ja tulud on pisut kasvanud ning kasumlikkus on ootuspärane. Peamisteks rentnikeks 2022/2023 majandusaastal olid jätkuvalt: (cid:127) Audentese Koolide SA (cid:127) Audentese Spordiklubi MTÜ (cid:127) Baltic Restaurants Eesti AS (cid:127) Tondi Tennisekeskus OÜ (cid:127) MyBody OÜ (cid:127) spordialaliidud 2022/2023 majandusaasta olulisemad sündmused olid: (cid:127) Spordivaldkonna ühtse kliendikäsitluse ja kliendihalduse rakendamine koostöös Audentese spordiklubiga; (cid:127) Spordivaldkonna klientide arvu, pindade täituvuse ja tulubaasi kasvatamine; (cid:127) Tondi 84 kinnistul asuvate õppe- ja majutushoonete rendi ja teenuste tulubaasi kasvatamine; (cid:127) Kinnisvara ja spordivaldkonna teenuste kasumlikkuse parandamine; (cid:127) Pallimänguse areeni renoveerimine ja rahvusvaheliste võistluste jaoks vajalike tingimuste loomine; (cid:127) Pere- ja töötajasõbraliku programmiga algmärgise saamine ja arendustegevuse käivitamine; (cid:127) Organistasiooni arengumudeli loomine ja vastavate arenduspojektide käivitamine; (cid:127) Audentese avalike podcastide sarja käivitamine; (cid:127) Raamatupidamise ja palgaarvestuse pilvelahendusele üleminek ja funktisoonide trentraliseerimine ja kulude optimeerimine; (cid:127) Puhkuse planeerimise ja arvestuse tarkavara Tabloo kasutusele võtmine;

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

AUDENTES AS oli omadega miinuses

Kuna kooliaasta on algamas, siis vaatame, kuidas on käinud erakoolide käsi. Mõnel on rahalises mõttes läinud paremini, teistel kehvemini.  AUDENTES AS -i 2017.
ssb.ee
Kuna kooliaasta on algamas, siis vaatame, kuidas on käinud erakoolide käsi. Mõnel on rahalises mõttes läinud paremini, teistel kehvemini. AUDENTES AS -i 2017. aasta majandusaasta aruannet pole aktsiaselts veel esitanud, kuid 2016. aastal jäi kool 2,5 miljoni euro suuruse käibe juures 0,3 miljoni euroga kahjumisse. Ehk toob 2017. aasta aruanne rõõmsamad numbrid? Paraku ettevõtte maksudeklaratsioonid selleks palju lootust ei anna, deklareeritud käive oli eelmisel aastal aga vaid 368 000 eurot. Kui need andmed on õiged, on käive aastaga kukkunud pea 7 korda. Varasemaga võrreldes on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.