EGERIA KINNISVARA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Rene Kuulmann kandideerib riigikokku ERAKOND EESTIMAA ROHELISED MTÜ nimekirjas Tallinna Kesklinna, Lasnamäe ja Pirita linnaosas. Tema juhitav EGERIA KINNISVARA

Tutvustame riigikokku pürgivaid maksuvõlglasi: Rene Kuulmann

Rene Kuulmann kandideerib riigikokku ERAKOND EESTIMAA ROHELISED MTÜ nimekirjas Tallinna Kesklinna, Lasnamäe ja Pirita linnaosas. Tema juhitav EGERIA KINNISVARA OÜ on aga pankrotis koos 82 660 euro suuruse maksuvõlaga. (Pankrotis) EGERIA KINNISVARA OÜ alustas peaaegu 22 aastat tagasi, mil juhatuse liikmed Aleksandr Artjomenko, Enver Begišev, Edvard Saarma ja Tiit Veski, seda juhtima hakkasid. Osaühingu valdkond on hotellindus. Samal alal tegutses 2018. aasta seisuga kokku 167 ettevõtet, mis andsid tööd kokku 7 391-le inimesele ja kogu valdkonna tänavune käibeprognoos on 283,34 miljonit eurot. EGERIA KINNISVARA OÜ käive moodustas 2018. aastal turuosast paraku 0 protsenti.  Etevõtte maksuvõlg on 82 660 euro eurot.

Pankrotis EGERIA KINNISVARA OÜ juhatus

Osaühingu juhatuse liige Rene Kuulmann alustas äritegevusega juba 17 aastat tagasi, olles tol ajal 32-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 9 ettevõtet, täna on ta 1 ettevõtte juhatuses. Rene Kuulmann on tegutsenud või tegutseb valdkondades:
  • Enda või renditud kinnisvara üürileandmine ja käitus
  • Hoonete ja üürimajade haldus (korteriühistud, elamuühistud, hooneühistud jms)
  • Hotellid
  • Nõupidamiste ja messide korraldamine
  • Sporditarvete jaemüük spetsialiseeritud kauplustes
  • Spordiklubide tegevus
Rene Kuulmanni juhitavate ettevõtete varad ja finantsid 2017. aastal:
  • Aktiivsete ettevõtete tööjõumaksud kokku: 15 814 eurot
  • Käibed kokku: 0 eurot
  • Kasumid kokku: 0 eurot
  • Töötajad kokku: 8
  • Suurim palgamaksja: BRANDMANN OÜ
  • 2018. aasta prognooskäibed kokku kõikides ettevõtetes: 0 eurot
Rene Kuulmann juhitud endistest ettevõtetest, on täna kõige edukam BRANDMANN OÜ. Seda ettevõtet juhib 1 juhatuse liige, kes annab tööd 4-le inimesele ja ettevõtte prognooskäive 2018. aastaks on 59 760 eurot. Rene oli selles ettevõttes juhatuse liige 2 aastat tagasi, juhtides tol ajal ettevõtet kokku ligikaudu 13 aastat. Viimati lahkus Rene Kuulmann 5 kuud tagasi ettevõttest DREISI OÜ, jõudes juhtida seda ettevõtet 14 aastat. See firma on tänaseks Äriregistrist kustutatud. Rene Kuulmann on omanik ettevõttes TAEVAVÄRAVAD OÜ, mis tegeleb enda või renditud kinnisvara üürile andmise ja käitusega. Kõigest Eesti äriilmas toimuvast saab hea ülevaata, kui kasutada Inforegistri täislahendust. 

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.