MALMIK LOGISTIKA AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
MALMIK LOGISTIKA AS (varasemalt APPLAFORD ES AS) on juba 1997. aastal asutatud ettevõte, mis juba väga pikka aega on maksuvõlgadega kimpus olnud.

Tänaseks on

MALMIK LOGISTIKA AS – kas rasvase maksuvõlaga kaubaveo ettevõte on jäetud hääbuma?

MALMIK LOGISTIKA AS (varasemalt APPLAFORD ES AS) on juba 1997. aastal asutatud ettevõte, mis juba väga pikka aega on maksuvõlgadega kimpus olnud. Tänaseks on ettevõtte maksuvõlg kasvanud juba üle 3,5 miljoni euro. Paistab, et mingit lootust maksuvõla tasumise koha pealt ei hellitata. Selle kohta annab tunnistust 2017. aasta oktoobris lõpetatud käibemaksukohustus, millest järeldame, et ettevõte on äritegevusega lõpetanud. Vaevalt, et siin mõni väljamaal rikas sugulane leidub, kelle pärandusest võiks võla tasuda. Arvestame siinkohal kas seda, et kopsaka maksuvõla kõrvale on kasvanud priske intress, mis tänaseks on juba üle 1,7 miljoni euro suurune. Kas ettevõte on jäetud hääbuma? 2016. aasta majandusaasta aruanne on ettevõttel esitamata. Aruannete esitamata jätmine on enamasti märk sellest, et ettevõttes ei hoolita enam korrektsest kohustuste täitmisest. Võibolla on aga ettevõtte juhatajal, Raivo Nirkil* meile veel häid üllatusi varuks? Soovides küll uskuda inimestest ikka seda kõige paremat, peame kurvastusega nentima, et Raivol on probleemseid ja võlgades ettevõtteid veel ning kas tal on üldse aega enam MALMIK LOGISTIKA AS-i peale mõelda? Kirjutasime veebruaris, et Raivo käes on ka probleemides APPLAFORD ES TRANSPORT & LOGISTICS OÜ - milline on seos nende kahe ettevõtte vahel veel, peale Raivo juhtimise?

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.