VALORDANTO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kuna maailm muutub üha teadlikumaks pakendijäätmete keskkonnamõjust, pöörduvad ettevõtted jätkusuutlike pakendilahenduste poole. VALORDANTO OÜ on selle liikumis

5 põhjust valida oma ettevõttele jätkusuutlik pakend

Kuna maailm muutub üha teadlikumaks pakendijäätmete keskkonnamõjust, pöörduvad ettevõtted jätkusuutlike pakendilahenduste poole. VALORDANTO OÜ on selle liikumise eesrindel, pakkudes keskkonnasõbralikke pakendivõimalusi, mis vastavad terviseteadlike inimeste, teeasjatundjate ja keskkonnateadlike ettevõtete vajadustele.

Jätkusuutlik pakendamine hõlmab keskkonnasõbralike, inimestele ohutute ja majanduslikult elujõuliste materjalide ja protsesside kasutamist. See hõlmab pakendi kogu elutsüklit, alates tootmisest kuni kõrvaldamise või taaskasutuseni.

Turg on tunnistajaks paradigma nihele, kuna tarbijad ja ettevõtted mõistavad ühtviisi keskkonnamõju vähendamise tähtsust. See nihe pole lihtsalt trend, vaid vajalik samm jätkusuutliku tuleviku suunas.

Keskkonnaalane vastutus

Jätkusuutliku pakendi valimine aitab ettevõtetel vähendada oma süsinikujalajälge. Taaskasutatavad või biolagunevad materjalid aitavad tootmisel ja kõrvaldamisel vähendada kasvuhoonegaaside heitkoguseid. Taaskasutatava või looduslikult laguneva pakendi valimisega saavad ettevõtted oluliselt vähendada prügilatesse jõudva jäätme hulka, säilitades seeläbi loodusvarasid ja ökosüsteeme.

Tarbijate nõudlus ja brändi kuvand

Tänased tarbijad on keskkonnaküsimustes teadlikumad ja murelikumad kui kunagi varem. Nad ootavad, et ettevõtted jagaksid nende väärtusi ja valiksid pakendi, mis peegeldaks pühendumust jätkusuutlikkusele. Jätkusuutlik pakend võib tugevdada brändi kuvandit ja tekitada lojaalsust keskkonnast hoolivate tarbijate seas. See on võimas viis sihtrühmaga ühenduse loomiseks ja positiivse maine kujundamiseks.

Majanduslikud eelised

Kuigi jätkusuutliku pakendi esialgne investeering võib olla suurem, võib see aja jooksul viia oluliste kokkuhoiuni materjalide efektiivsuse ja jäätmemajanduse kulude vähendamise kaudu. Ettevõtted, kes võtavad omaks jätkusuutlikud praktikad, sealhulgas pakendamise, võivad olla valitsuse stiimulite, toetuste või maksusoodustuste saamiseks kvalifitseeritud, mis veelgi kompenseerib kulusid ja julgustab keskkonnasõbralikke algatusi.

Innovatsioon ja eristumine

Jätkusuutliku pakendi omaksvõtt võimaldab ettevõtetel püsida tööstuse trendide ees ja positsioneerida end innovatsiooni liidritena. Jätkusuutliku pakendi pakkumine võimaldab ettevõtetel eristada oma tooteid konkurentidest ja pöörduda kasvava keskkonnateadlike tarbijate segmendi poole.

Regulatiivne vastavus ja riskijuhtimine

Kasvavate pakendijäätmete ja jätkusuutlikkuse ümber kehtestatavate regulatsioonide valguses tagab jätkusuutliku pakendi omaksvõtt, et ettevõtted jäävad vastavusse ja väldivad võimalikke trahve või sanktsioone. Kuna valitsused üle maailma jätkavad keskkonnaregulatsioonide karmistamist, on ettevõtted, kes on juba üle läinud jätkusuutlikule pakendile, hästi ette valmistatud ja kogevad vähem häireid.

Avasta, kuidas VALORDANTO saab tõsta teie brändikuvandit jätkusuutlike pakendilahendustega, mis resoneerivad teie keskkonnateadlike klientidega. 

UURI LISAKS

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

VALORDANTO OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus  OÜ Valordanto traditsiooniliseks põhitegevusalaks on üle 20 aasta plastpakendi hulgimüük, mis on EMTAK 2008 järgi kvalifitseeritud nr. 46693  Pakk
ssb.ee
Sissejuhatus OÜ Valordanto traditsiooniliseks põhitegevusalaks on üle 20 aasta plastpakendi hulgimüük, mis on EMTAK 2008 järgi kvalifitseeritud nr. 46693 Pakkematerjalide hulgimüük. Tegeles aruandeaastal ettevõte ka Kohvi, tee, kakao ja maitseainete hulgimüügiga (EMTAK 2008 nr. 46371) ning muude toidukaupade hulgimüügiga. Tulud, kulud ja kasum Aruandeaasta üldtulemuseks on kasum 40.5 tuh.eurot (2021.a. tulemuseks oli kasum 21.7 tuh.eurot). 2022. aastal ettevõtte tegevuse tulemusteks on: (cid:127) Suurenes aruandeaastal müügitulu (736.4 tuh.eurot ) eelmise aastaga võrreldes 32.4% (2021.a.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.