EST-TRANS KAUBAVEOD AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 9030 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 54 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommen

EST-TRANS KAUBAVEOD AS hetkeolukord

Juba 9030 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 54 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 68 korda.

Tegevusaruanne 2023

AS Est-Tarns Kaubaveod asutati 1995 aastal 100%-liselt Eesti erakapitalil.

Firma põhitegevuseks on transporditeenuste osutamine, kaupade hoiustamine ning komplekteerimine. Ettevõtte terminalid asuvad Tallinnas ja Tartus.

Vaatamata inflatsiooni jätkuvale tõusule ning üldisele majanduslangusele 2023 aastal, lõpetasime oma majandusaasta kasumlikult. Inflatsiooni tõusuga tõusid ka kõik sisendid, kuid majanduse üldine seis ei võimaldanud teostada uut hinnatõusu ning 2023.a töötasime olemasolevate hindadega. Endiselt on meie eeliseks teenuse kaetus üle vabariigi ning toidukaupade transport ning püsiv kliendibaas.

2023. aastal soetasime 3 uut furgoonautot, 3 uut haagist ja 8 uut sadulautot. Tallinna laos vahetasime välja valgustuse, uue ja ökonoomsema LED- valgustuse vastu.

Suuremad äririskid on üldine majanduslangus, jätkuv kõrge inflatsioon ja kütusehind, mis mõjutab otseselt ja kõige enam ettevõtte majandustegevust. Valuutariskid on madalad kuna liisingkohustused ja tehingud on kõik eurodes. Tõusnud on pangaintressid.

Keskkonna- ja sotsiaalsed mõjud on tavapärased, ei mõjuta nii olulisel määral majandustegevust.

Tegevus ei ole hooajaline ja seega ei mõjuta majandustegevust hooajalisus ega tsüklilisus.

2023. aastal jätkub ülemaailmne majanduskriis, põhjustades häireid ja finantsraskusi ettevõtluses ning majandustegevuses tervikuna. Olukord majanduses tervikuna oli ebakindel ning kiirelt muutuv. Sellegi poolest peab ettevõtte juhatus võimalikuks raamatupidamise aastaaruande koostamisel anda hinnangu majanduskriisi võimaliku mõju kohta ettevõtte järgmise perioodi finantsnäitajatele ja ettevõtte jätkusuutlikkusele tervikuna. Üldine majanduskriis ei ole mõjutanud meie ettevõtte majandustegevust aruandeaastal ja juhatuse hinnangul ei ole sellel kriisil märkimisväärset mõju ka järgmise perioodi majandustegevusele. Juhatuse hinnangul ei eksisteeri ebakindlust ettevõtte tegevuse jätkuvuse ja majandustegevuse osas ning ettevõte on jätkusuutlik.

2024 aasta põhieesmärgiks on hoida kliendibaasi, keskenduda oma põhitegevusele ja teenindada oma olemasolevaid kliente. 2024 aastal planeerime investeerida Tartu lattu-olmeruumide ning estakaadi ehitusse ja remonti. Endiselt toimub jooksvalt ja järk-järgult autopargi uuendamine ja värskendamine. Plaanime soetada 6 uut külmik- furgoonautot. Tänu tehnika järjepidavale uuendamisele, oleme muutunud efektiivsemaks ning keskkonnasõbralikumaks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.