NUMITOR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme uhked, et saame pakkuda Hiiumaa elanikele ja külastajatele suurimat valikut sanitaartehnika ja elektrikaupade alal. Meie laosortimendi hulka kuulub kõik e

Kas otsid kvaliteetset sanitaartehnikat ja elektrikaupu Hiiumaal? Meil on suurim tootevalik, konkurentsivõimelised hinnad ja tipptasemel klienditeenindus!

Oleme uhked, et saame pakkuda Hiiumaa elanikele ja külastajatele suurimat valikut sanitaartehnika ja elektrikaupade alal. Meie laosortimendi hulka kuulub kõik esmavajalik ja rohkemgi veel, tagades, et leiate kindlasti just selle, mida otsite.

Meie tootevalikus on kõik alates vannitoa- ja köögitarvikutest kuni elektritööriistadeni välja. Meie sanitaartehnika valik hõlmab kvaliteetseid kraanikausse, dušše, wc-potte, vannitoatarvikuid ja palju muud. Samuti saate meilt osta erinevaid elektriseadmeid nagu pesumasinad, külmkapid, tolmuimejad, kohvimasinad ja palju muud.

Kuid see pole veel kõik - kui meie laosortimendis ei ole täpselt seda, mida vajate, siis ärge muretsege. Tänu meie tihedatele partnerlustele suudame lühikese ajaga tellida just teile sobiva toote, mis vastab teie vajadustele ja eelarvele.

Meie tootevalik pole aga ainus, mis meie ettevõtet eristab. Meie hinnad on igati konkurentsivõimelised võrreldes ka mandril tegutsevate kaubanduskettidega. Meie eesmärk on pakkuda kvaliteetseid tooteid taskukohase hinnaga ning tagada meie klientide rahulolu ja usaldus.

Kuid meie pakutavate teenuste hulka kuulub veel üks oluline aspekt - klienditeenindus. Meie sõbralik ja abivalmis personal aitab teid meeleldi leida sobiva toote ning jagab nõu ja soovitusi, et teie ost kujuneks võimalikult sujuvaks ja meeldivaks.

Seega, kui otsite kvaliteetset sanitaartehnikat ja elektrikaupu Hiiumaal, olete jõudnud õigesse kohta. Meie ettevõte pakub suurimat tootevalikut, konkurentsivõimelisi hindu ja tipptasemel klienditeenindust.

Nii et mida veel ootate? Tulge ja külastage meid ning tehke oma järgmine ost meie ettevõttest! Oleme kindlad, et leiate meie valikust just selle, mida otsite.

Vaata rohkem

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas hooldada kütteseadmeid?

Küttesüsteemi hooldus sõltub seadmest, kuid üldiselt peaksite järgima järgmisi samme: 
 
 Puhastage küttesüsteemi filtrid. Enamik küttesüsteeme kasutab filtre
ssb.ee
Küttesüsteemi hooldus sõltub seadmest, kuid üldiselt peaksite järgima järgmisi samme: Puhastage küttesüsteemi filtrid. Enamik küttesüsteeme kasutab filtreid, et puhastada õhku, mis siseneb seadmesse. Kontrollige filtrite asukohta ja vahetage need vajadusel. Puhastage ventilatsiooni. Kontrollige, et ventilatsioonitorud ja -aukud oleksid puhtad ja vabad prahist. Puhastage need vajadusel. Kontrollige põlemissoojusvahetit. Kontrollige, et põlemissoojusvaheti oleks puhta ja vaba prahist. Puhastage vajadusel. Kontrollige termomeetrid. Kontrollige, et termomeetrid töötaksid

Kuidas valgustada vannituba?

Vannituba on üks kõige olulisemaid ruume kodus, mistõttu on oluline, et see oleks hästi valgustatud. Siin on mõned näpunäited vannituba valgustamiseks: 
 
 Põ
ssb.ee
Vannituba on üks kõige olulisemaid ruume kodus, mistõttu on oluline, et see oleks hästi valgustatud. Siin on mõned näpunäited vannituba valgustamiseks: Põhivalgustus: Põhivalgustuseks soovitatakse kasutada ülemise valgustusega valgustit, mis valgustab kogu ruumi. See võib olla üleval seina paigaldatud valgusti või valgusallikas plafoonil. Task lighting: Vannitoas on erinevad valgustusvajadused, näiteks meikimise valgustus, raseerimise valgustus, jne. Task lighting on vajalik valgustus, mis aitab teil teha need ülesanded hästi valgustatud keskkonnas. Ambient lighting: Ambient

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.