FLEKSONT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Sülearvuti akud, nagu kõik taaslaetavad akud, omavad piiratud eluiga. Igal akul on kindel arv laadimistsükleid, mida ta suudab läbida enne, kui tema mahutavus h

Kuidas maksimeerida sülearvuti aku eluiga?

Sülearvuti akud, nagu kõik taaslaetavad akud, omavad piiratud eluiga. Igal akul on kindel arv laadimistsükleid, mida ta suudab läbida enne, kui tema mahutavus hakkab vähenema. Laadimistsükkel toimub siis, kui kasutate ära kogu aku jõu - kuid mitte tingimata ühe laadimisega. Näiteks võite ühel päeval kasutada pool oma aku jõust, laadida see täielikult ja seejärel kasutada järgmisel päeval jälle pool. See loetakse üheks laadimistsükliks, mitte kaheks. Selle mõistmine on oluline sülearvuti aku eluea säilitamiseks.

Tehnikahuvilistele õpilastele, haridusasutustele, väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele ning keskkonnateadlikele tarbijatele on sülearvuti aku eluiga kriitiline tegur. See mõjutab liikuvust, tootlikkust ja kogu omamise kulu, kuna sagedased asendused võivad olla kallid ja keskkonnale kahjulikud.

Sülearvuti seadistuste optimeerimine parema aku kestvuse saavutamiseks

Üks lihtsamaid viise sülearvuti aku eluea pikendamiseks on ekraani heleduse vähendamine. Ekraan on üks kõige rohkem energiat tarbivaid komponente, nii et heleduse vähendamine võib oluliselt säästa akut.

Enamikul sülearvutitel on energiakorralduse tööriistad, mis võimaldavad optimeerida aku eluiga. Need seaded aitavad sülearvutil energiat säästa, kui seda ei kasutata, näiteks tumendades ekraani või lülitades kõvaketta välja pärast määratud tegevusetuse perioodi.

Lisaseadmed nagu välimised hiired, klaviatuurid ja USB-draivid võivad tõmmata energiat teie sülearvutist, isegi kui neid ei kasutata. Nende lahti ühendamine, kui neid pole vaja, aitab säästa akut.

Tõhusad laadimistavad

On oluline teada, kuidas laadimistsüklid mõjutavad aku eluiga. Aku eluea maksimeerimiseks proovige hoida laetust 40% ja 80% vahel. See võib aidata säilitada aku tervist kauem kui pidev laadimine 100% peale või laskmine tühjeneda 0% enne uuesti laadimist.

Vältige sülearvuti pidevat ühendamist vooluvõrku, kuna see võib põhjustada ülelaadimist ja vähendada aku üldist eluiga. Laadige oma sülearvutit, kui see on 20% ja 30% vahel ning ühendage see lahti, kui see jõuab umbes 80% kuni 90%.

Aku tervise säilitamine

Nagu iga teinegi sülearvuti komponent, vajab aku regulaarseid kontrollimisi. Seda saab teha sülearvuti sisseehitatud aku tervise haldamise tööriistade abil, mida paljud sülearvutid pakuvad, või kolmandate osapoolte rakenduste kaudu.

Kalibreerimine on protsess, mis aitab säilitada teie sülearvuti aku eluiga, sünkroniseerides aku laetuse olekut sülearvuti aku mõõdikuga. Kuigi kõik akud ei vaja kalibreerimist, võib selle tegemine iga paari kuu tagant aidata säilitada täpsust.

Äärmuslikud temperatuurid - nii kuumad kui külmad - võivad oluliselt mõjutada teie sülearvuti aku eluiga. Proovige kasutada ja hoida oma sülearvutit keskkonnas, mis on võimalikult lähedal toatemperatuurile.

Tarkvara kaalutlused ja uuendused

Operatsioonisüsteemi ajakohasena hoidmine on oluline mitte ainult turvalisuse, vaid ka aku eluea parandamiseks. Uuendused sisaldavad sageli täiustatud energiakorralduse funktsioone, mis võivad aidata teie sülearvutil tõhusamalt töötada.

Taustal töötavad rakendused võivad teie akut tühjendada ilma, et te seda isegi märkaksite. Kasutage ülesannete haldurit või tegevuste monitori, et sulgeda mittevajalikke rakendusi.

Teatud brauserid on energiatõhusamad kui teised ja mitme vahelehe avamine võib samuti akut tühjendada. Kaaluge energiatõhusate brauserite kasutamist ja hoidke vahelehtede arv minimaalne.

Riistvara uuendused ja kaalutlused

RAM-i või SSD-le üleminek võib vähendada teie sülearvuti energiakasutust, kuna need komponendid on tõhusamad kui nende vanemad vasted. See võib kaudselt aidata säilitada teie sülearvuti aku eluiga.

Kui teie sülearvuti aku on vana ja ei hoia laengut nii nagu varem, võib olla aeg asenduseks. See on lihtne protsess, mis võib anda teie sülearvutile uue elu.

Otsite jätkusuutlikke arvutuslahendusi? Võtke ühendust FLEKSONT OÜ-ga, et saada asjatundlikku nõu sülearvuti aku eluea maksimeerimiseks ja teie tehnoloogiakogemuse parandamiseks.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Miks valida endale kasutatud sülearvuti?

Kui on aeg sülearvutit osta, ei ole viimased mudelid alati parim valik kõigile. Tehnikahuvilistele õpilastele, haridusasutustele, väikestele ja keskmise suuruse
ssb.ee
Kui on aeg sülearvutit osta, ei ole viimased mudelid alati parim valik kõigile. Tehnikahuvilistele õpilastele, haridusasutustele, väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele ning keskkonnateadlikele tarbijatele võib kasutatud sülearvuti olla nutikas ja jätkusuutlik valik. Siin on viis veenvat põhjust kaaluda kasutatud sülearvuti soetamist oma järgmiseks ostuks. Kulutõhusus Üks kõige otsesemaid eeliseid kasutatud sülearvuti valimisel on kokkuhoid. Kasutatud sülearvutid on sageli märkimisväärselt soodsama hinnaga kui nende uued vasted, muutes need atraktiivseks valikuks eelarveteadlikele

Millised on parimad aksessuaarid kodukontorisse?

Kaugtöö üha suureneva leviku tõttu on oluline seadistada kodukontor, mis pakub mugavust, funktsionaalsust ja produktiivsust. Õiged aksessuaarid võivad lihtsa ru
ssb.ee
Kaugtöö üha suureneva leviku tõttu on oluline seadistada kodukontor, mis pakub mugavust, funktsionaalsust ja produktiivsust. Õiged aksessuaarid võivad lihtsa ruumi muuta tõhusaks ja nauditavaks töökeskkonnaks. Tänane kodukontor on rohkem kui lihtsalt laud ja tool; see on mitmefunktsionaalne ruum, mis peab toetama erinevaid ülesandeid ja tehnoloogiaid. See nõuab hoolikat ruumi, ergonoomika ja isikliku tööstiili kaalumist. Oma kodukontori jaoks õigete aksessuaaride valimine on oluline tootlikkuse suurendamiseks, tervise säilitamiseks ja pikaaegse töö ajal mugavuse tagamiseks. See peegeldab ka

FLEKSONT OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Fleksonti põhitegevus on arvuti riist- ja tarkvara ost, müük EMTAK 47411 2022. aasta müügitulu oli 5 249 373 eurot, kasum oli 100 287 eurot. Müügitulu
ssb.ee
Osaühing Fleksonti põhitegevus on arvuti riist- ja tarkvara ost, müük EMTAK 47411 2022. aasta müügitulu oli 5 249 373 eurot, kasum oli 100 287 eurot. Müügitulu vähenes 10,5 protsendi võrra. Osaühingus oli töötajate keskmine arv taandatuna täistööajale 8. Töötajaile maksti aasta jooksul töötasu 190 148 eurot millele lisandusid sotsiaalmaksud 63 753 eurot. Juhatus koosneb kahest liikmest, juhatuse liikmetele juhtimistasu ÄS§180 alusel makstud ei ole. peamised finantssuhtarvud 2022 2021 müügitulu 5 249 373 5 801 548 tulu kasv protsentides -10,52 20,96 brutokasum 678 329 758 156 brutokasumi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.