FLEKSONT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kui on aeg sülearvutit osta, ei ole viimased mudelid alati parim valik kõigile. Tehnikahuvilistele õpilastele, haridusasutustele, väikestele ja keskmise suuruse

Miks valida endale kasutatud sülearvuti?

Kui on aeg sülearvutit osta, ei ole viimased mudelid alati parim valik kõigile. Tehnikahuvilistele õpilastele, haridusasutustele, väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele ning keskkonnateadlikele tarbijatele võib kasutatud sülearvuti olla nutikas ja jätkusuutlik valik. Siin on viis veenvat põhjust kaaluda kasutatud sülearvuti soetamist oma järgmiseks ostuks.

Kulutõhusus

Üks kõige otsesemaid eeliseid kasutatud sülearvuti valimisel on kokkuhoid. Kasutatud sülearvutid on sageli märkimisväärselt soodsama hinnaga kui nende uued vasted, muutes need atraktiivseks valikuks eelarveteadlikele ostjatele.

Erinevalt uutest elektroonikaseadmetest, mis kaotavad kiiresti väärtust, säilitavad kasutatud sülearvutid oma väärtust kauem, kuna esialgne väärtuse langus on juba aset leidnud. See tähendab, et saate oma raha eest rohkem või võimalik, et saate sülearvuti hiljem ilma suure väärtuse kaotuseta edasi müüa.

Keskkonnasäästlikkus

Kasutatud sülearvuti valimisega aitate kaasa elektroonikajäätmete vähendamisele, mis on üks kiiremini kasvavaid jäätmetüüpe üle maailma. Elektroonikaseadmete taaskasutamine pikendab nende eluiga ja hoiab neid prügilatest eemal.

Kasutatud sülearvuti ostmine tähendab ka seda, et uue seadme tootmiseks kasutatakse vähem ressursse ja tootmisega seotud energiatarbimine on minimeeritud, mis on kooskõlas keskkonnateadlike tarbijate väärtustega.

Jõudlus ja usaldusväärsus

Kasutatud sülearvutid on läbinud reaalse kasutuse, mis võib olla nende vastupidavuse ja usaldusväärsuse näitaja. Hästi hoitud kasutatud sülearvuti võib pakkuda võrreldavat jõudlust uuega, eriti kui see oli oma esialgse väljalaske ajal kõrgklassi mudel.

Paljud kasutatud sülearvutid, eriti need, mida müüvad mainekad müüjad, on professionaalselt renoveeritud ja võivad tulla garantiiga, andes ostjatele kindlustunnet oma investeeringu suhtes.

Tarkvara ja uuendused

Mõned kasutatud sülearvutid tulevad eelinstalleeritud tarkvaraga, mis võib kasutajatele säästa vaeva ja kulu oluliste rakenduste ise ostmine ja paigaldamine.

Vanemad sülearvuti mudelid pakuvad sageli suuremat uuendamise paindlikkust, võimaldades kasutajatel oma süsteemi jõudlust parandada, lisades näiteks rohkem RAM-i või suurema kõvaketta.

Kättesaadavus ja mitmekesisus

Neile, kes eelistavad teatud mudelit, mis enam tootmises ei ole, võib kasutatud turg olla ainus koht, kust seda leida. See on eriti kasulik ettevõtetele, kes peavad säilitama järjepideva riistvaraseadistuse.

Kasutatud sülearvuti turg pakub laia valikut brände ja mudeleid, andes tarbijatele rohkem võimalusi leida seade, mis kõige paremini sobib nende vajaduste ja eelistustega.

Otsid jätkusuutlikku ja kulutõhusat arvutuslahendust? Võta ühendust FLEKSONT OÜ-ga, kust leiad laia valiku usaldusväärseid kasutatud sülearvuteid, mis on kohandatud vastavalt sinu vajadustele.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas maksimeerida sülearvuti aku eluiga?

Sülearvuti akud, nagu kõik taaslaetavad akud, omavad piiratud eluiga. Igal akul on kindel arv laadimistsükleid, mida ta suudab läbida enne, kui tema mahutavus h
ssb.ee
Sülearvuti akud, nagu kõik taaslaetavad akud, omavad piiratud eluiga. Igal akul on kindel arv laadimistsükleid, mida ta suudab läbida enne, kui tema mahutavus hakkab vähenema. Laadimistsükkel toimub siis, kui kasutate ära kogu aku jõu - kuid mitte tingimata ühe laadimisega. Näiteks võite ühel päeval kasutada pool oma aku jõust, laadida see täielikult ja seejärel kasutada järgmisel päeval jälle pool. See loetakse üheks laadimistsükliks, mitte kaheks. Selle mõistmine on oluline sülearvuti aku eluea säilitamiseks. Tehnikahuvilistele õpilastele, haridusasutustele, väikestele ja keskmise suurusega

Millised on parimad aksessuaarid kodukontorisse?

Kaugtöö üha suureneva leviku tõttu on oluline seadistada kodukontor, mis pakub mugavust, funktsionaalsust ja produktiivsust. Õiged aksessuaarid võivad lihtsa ru
ssb.ee
Kaugtöö üha suureneva leviku tõttu on oluline seadistada kodukontor, mis pakub mugavust, funktsionaalsust ja produktiivsust. Õiged aksessuaarid võivad lihtsa ruumi muuta tõhusaks ja nauditavaks töökeskkonnaks. Tänane kodukontor on rohkem kui lihtsalt laud ja tool; see on mitmefunktsionaalne ruum, mis peab toetama erinevaid ülesandeid ja tehnoloogiaid. See nõuab hoolikat ruumi, ergonoomika ja isikliku tööstiili kaalumist. Oma kodukontori jaoks õigete aksessuaaride valimine on oluline tootlikkuse suurendamiseks, tervise säilitamiseks ja pikaaegse töö ajal mugavuse tagamiseks. See peegeldab ka

FLEKSONT OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Fleksonti põhitegevus on arvuti riist- ja tarkvara ost, müük EMTAK 47411 2022. aasta müügitulu oli 5 249 373 eurot, kasum oli 100 287 eurot. Müügitulu
ssb.ee
Osaühing Fleksonti põhitegevus on arvuti riist- ja tarkvara ost, müük EMTAK 47411 2022. aasta müügitulu oli 5 249 373 eurot, kasum oli 100 287 eurot. Müügitulu vähenes 10,5 protsendi võrra. Osaühingus oli töötajate keskmine arv taandatuna täistööajale 8. Töötajaile maksti aasta jooksul töötasu 190 148 eurot millele lisandusid sotsiaalmaksud 63 753 eurot. Juhatus koosneb kahest liikmest, juhatuse liikmetele juhtimistasu ÄS§180 alusel makstud ei ole. peamised finantssuhtarvud 2022 2021 müügitulu 5 249 373 5 801 548 tulu kasv protsentides -10,52 20,96 brutokasum 678 329 758 156 brutokasumi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.