BERKU ERITÖÖD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Energiaefektiivsus kütmisel viitab tehnoloogia ja praktikate kasutamisele, mis vähendavad kodu kütmiseks vajaliku energia hulka. See mitte ainult ei säästa maja

Juhend energiatõhusaks kütmiseks

Energiaefektiivsus kütmisel viitab tehnoloogia ja praktikate kasutamisele, mis vähendavad kodu kütmiseks vajaliku energia hulka. See mitte ainult ei säästa majaomanikele kommunaalkuludelt raha, vaid vähendab ka kütmispraktikate keskkonnamõju.

Energiatõhus küte on oluline mitmel põhjusel. See vähendab energianõudlust, mis võib viia kasvuhoonegaaside heitkoguste vähenemiseni ja väiksema süsinikujalajäljeni. Lisaks võib see oluliselt vähendada energiakulusid, muutes selle majaomanikele majanduslikult mõistlikuks valikuks.

Energiatõhusate küttesüsteemide tüübid

Soojuspumbad on üks energiatõhusamaid küttevalikuid. Need töötavad, tõstes soojust välisõhust või maapinnast teie koju. On mitmeid soojuspumpade tüüpe, sealhulgas õhk-vesi, maasoojus- ja veesoojuspumbad, millel kõigil on oma eelised.

Päikeseküttesüsteemid kasutavad päikeseenergia kinnipüüdmiseks päikesepaneele ja muudavad selle teie kodu kütmiseks mõeldud soojuseks. See taastuvenergia allikas võib oluliselt vähendada teie sõltuvust traditsioonilistest kütuseallikatest.

Maaküttesüsteemid kasutavad maa pinna lähedal stabiilset temperatuuri, et kütta ja jahutada kodusid. Need on väga efektiivsed ja võivad pakkuda nii kütte- kui ka jahutuslahendusi.

Kaasaegsed kõrge efektiivsusega katlad ja ahjud võivad saavutada palju kõrgemad efektiivsuse määrad kui vanemad mudelid, muutes sageli peaaegu kogu kütuse teie kodu jaoks kasulikuks soojuseks.

Veepõhine põrandaküte süsteemid tsirkuleerivad kuuma vett põrandasse paigaldatud torudes. See kütteviis pakub ühtlast soojust ja võib olla efektiivsem kui traditsioonilised sundõhu süsteemid.

Olemasoleva küttesüsteemi efektiivsuse parandamine

Teie küttesüsteemi regulaarne hooldus aitab tagada selle tipp-tööefektiivsuse. See hõlmab filtrite puhastamist või vahetamist, lekete kontrollimist ja professionaalsete ülevaatuste tegemist.

Nutitermostaadid võivad optimeerida teie küttekasutust, õppides ära teie ajakava ja vastavalt temperatuure kohandades. Neid saab juhtida kaugjuhtimisega ja need pakuvad väärtuslikku teavet teie energiatarbimise kohta.

Korrektne soojustus ja ilmastikukindlus võivad ära hoida soojuskadu seinte, lagede ja akende kaudu, muutes teie küttesüsteemi efektiivsemaks.

Energiasäästlikud aknad ja uksed on loodud selleks, et hoida soojust talvel sees ja suvel väljas, parandades veelgi teie küttesüsteemi efektiivsust.

Uue küttesüsteemi valimisel arvestatavad aspektid

Enne uue küttesüsteemi valimist on oluline hinnata teie kodu konkreetseid vajadusi, sealhulgas suurust, paigutust ja olemasolevat infrastruktuuri.

Kuigi energiatõhusad küttesüsteemid võivad olla esialgu kallimad, toovad need sageli kaasa olulisi pikaajalisi sääste energiakuludelt.

Teie kohalik kliima ja geograafia võivad mõjutada teie kodu jaoks parimat küttesüsteemi tüüpi. Näiteks külmemates piirkondades elavad kodud võivad rohkem kasu saada maaküttest.

Paljud valitsused ja kommunaalteenuste ettevõtted pakuvad energiatõhusate küttesüsteemide paigaldamise eest soodustusi ja tagasimakseid, mis aitavad kompenseerida algkulusid.

Soovite parandada oma kodu kütteefektiivsust? Võtke ühendust BERKU ERITÖÖD OÜ-ga ekspertidega energiatõhusa ehituse ja sisekujunduse lahenduste saamiseks.

Uuri lisaks!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

5 jätkusuutlikku materjali, mis muudavad kaasaegset ehitust

Kuna maailm muutub üha teadlikumaks traditsiooniliste ehitusmeetodite keskkonnamõjust, liigub tööstus jätkusuutlikumate praktikate suunas. Jätkusuutlik ehitus k
ssb.ee
Kuna maailm muutub üha teadlikumaks traditsiooniliste ehitusmeetodite keskkonnamõjust, liigub tööstus jätkusuutlikumate praktikate suunas. Jätkusuutlik ehitus käsitleb mitte ainult keskkonnamuresid, vaid pakub ka majanduslikke ja sotsiaalseid eeliseid. Integreerides jätkusuutlikke materjale ehitusprojektidesse, saame vähendada süsinikuheiteid, säästa loodusvarasid ja luua tervislikumaid eluruumid. Jätkusuutlikkus ehituses hõlmab materjalide ja protsesside kasutamist, mis on ressursitõhusad ja keskkonnasõbralikud kogu hoone elutsükli jooksul. See hõlmab disaini, ehitust, kasutamist, hooldust,

Loo oma keskkonnasõbralik interjöör: samm-sammuline lähenemine

Keskkonnasõbraliku eluviisi omaksvõtt ulatub kaugemale kui ainult taaskasutamine ja vee säästmine; see hõlmab ka meie eluruumide kujundamist ja kaunistamist. Ke
ssb.ee
Keskkonnasõbraliku eluviisi omaksvõtt ulatub kaugemale kui ainult taaskasutamine ja vee säästmine; see hõlmab ka meie eluruumide kujundamist ja kaunistamist. Keskkonnasõbraliku interjööri loomine ei ole ainult esteetika küsimus; see on vastutustundlike valikute tegemine, mis toovad kasu nii keskkonnale kui ka teie heaolule. Keskkonnasõbraliku disaini aluste mõistmine Jätkusuutlik sisekujundus põhineb põhimõtetel, mis eelistavad keskkonnamõju, funktsionaalsust ja tervist. Need põhimõtted hõlmavad jäätmete vähendamist, taastuvate ja mittetoksiliste materjalide valimist ning energiatõhususeks

BERKU ERITÖÖD OÜ tegevusaruanne 2022

2022 aasta käive oli 1161427 eurot ja kasum 138882 eurot. 2021 aasta käive oli 1064841 eurot ja kasum 92432 eurot.  Käive muutus võrreldes 2021 aastaga 9,07%.
ssb.ee
2022 aasta käive oli 1161427 eurot ja kasum 138882 eurot. 2021 aasta käive oli 1064841 eurot ja kasum 92432 eurot. Käive muutus võrreldes 2021 aastaga 9,07%. 2022 aasta tegevusalad EMTAK alusel ja müügitulu olid: 1) veevarustus- ja sanitaarseadmete ning nende koosteosade jaemüük (47522) / 436941 € (37,62%) 2) torustiku, kütte- ja kliimaseadmete paigaldus (4322) / 719707 € (61,97%) 3) kütuse, maakide, metallide ja tööstuskemikaalide vahendamine (4612) / 4779 € (0,41%) 2022 aasta keskmine töötajate arv oli 9. 2022 aastal põhivara soetatud ei ole. Ettevõtte maksevõime üldine tase oli 2022.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.