TRAAGELDAJA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Sisustustekstiilidel on kodudes oluline roll, lisades neile hubasust, isikupära ja elegantsi. Üks Eesti edukas ettevõte, Traageldaja OÜ, on juba aastaid olnud u

Kes me oleme ja milline on meie ajalugu ning e-poes müüdav tootevalik?

Sisustustekstiilidel on kodudes oluline roll, lisades neile hubasust, isikupära ja elegantsi. Üks Eesti edukas ettevõte, Traageldaja OÜ, on juba aastaid olnud usaldusväärne partner kõigile neile, kes soovivad oma kodudesse kvaliteetseid ja kauni disainiga sisustustekstiile. Loodud 1994. aastal, on ettevõte järjepidevalt kasvanud ja arenenud, tõestades oma kompetentsi ja kogemust sisustustekstiilide valdkonnas.

Asukoht ja kirev ajalugu

Traageldaja OÜ peakontor asub Järvamaal, Käru alevikus. See looduslikult kaunis piirkond on olnud inspiratsiooniallikaks paljudele ettevõtte loodud unikaalsetele disainidele. Just siin asub ettevõtte esinduspood ja tootmishoone, kus sisustustekstiile loovad kirglikud õmblejad ning disainerid.

Traageldaja OÜ lugu sai alguse 1994. aastal, kui asutajad nägid vajadust Eestis valmistatud kvaliteetsete sisustustekstiilide järele. Algselt pakkus ettevõte oma tooteid kohalikele klientidele, kuid järjest enam avardusid horisondid ning koostööd hakati tegema ka Soome ja Rootsi ettevõtetega. Tänu pühendumusele ja kõrgele kvaliteedile võitsid Traageldaja OÜ tooted kiiresti rahvusvahelisel turul tunnustust ning ettevõte on oma tegevuse ajaloo jooksul leidnud tee paljudesse hotellidesse, restoranidesse, laevadesse, catering-ettevõtetesse ja disainerite kodudesse Eestis, Soomes ja Rootsis.

28 aastat kogemust ja tugev kompetents

Sisustustekstiilide valdkonnas on kogemus ja pühendumus äärmiselt olulised. Traageldaja OÜ on uhke oma 28-aastase ajaloo üle, mille jooksul on ettevõte omandanud põhjalikud teadmised ja oskused erinevate sisustustekstiilide õmblemise alal. Kardinad, laudlinad, voodikatted, voodipesu, tekid ja padjad, padjakatted, kotid ning muud tekstiiltooted on kõik ettevõtte tootevalikus esindatud, rikastades kodude sisustust ja pakkudes erinevaid stiile ja disainivõimalusi.

Tootevalik ja eritellimused

Traageldaja OÜ e-pood pakub laia valikut kvaliteetseid sisustustekstiile, mis on loodud südamega ja kogenud meeskonna poolt. Klientidel on võimalus valida erinevate materjalide, mustrite ja värvide vahel, et leida just see õige lahendus oma kodu jaoks.

Tootevalikusse kuuluvad:

  1. Kardinad - Kardinad on oluline osa igast kodust, lisades intiimsust, privaatsust ja stiili. Traageldaja OÜ pakub mitmekülgseid kardinaid erinevatele interjööridele.

  2. Laudlinad - Laua katmine ilusa laudlinaga muudab söögilaua silmapaistvaks ja kutsuvaks. Traageldaja OÜ laudlinad on vastupidavad ja kvaliteetsed, pakkudes rõõmu aastaid.

  3. Voodikatted - Voodi on üks olulisemaid mööbliesemeid kodudes, mistõttu on oluline valida sellele sobiv voodikate. Traageldaja OÜ voodikatted on valmistatud vastupidavast ja mugavast materjalist, tagades hea une ja elegantse välimuse.

  4. Voodipesu - Kvaliteetne voodipesu on oluline une kvaliteedi tagamisel. Traageldaja OÜ voodipesu on hoolikalt valitud materjalidest, mis pakuvad mugavust ja pehmust.

  5. Tekid ja padjad - Traageldaja OÜ valikus on erineva täitega tekid ja padjad, mis sobivad igasugustele une-eelistustele.

  6. Padjakatted - Padjakatted lisavad värvi ja stiili kodusele interjöörile ning võimaldavad kergesti muuta dekoratsiooni välimust.

  7. Kotid - Lisaks kodutekstiilidele pakub Traageldaja OÜ ka erinevaid praktilisi ja stiilseid kotte, mis täiendavad iga rõivastust.

  8. Muud tekstiiltooted - Ettevõtte tootevalikusse kuuluvad ka mitmesugused muud tekstiiltooted, mis täiendavad kodu disaini ja lisavad isikupära.

Lisaks standardtoodetele pakub Traageldaja OÜ ka eritellimuse võimalust. See tähendab, et kliendid saavad tellida unikaalseid sisustustekstiile vastavalt oma konkreetsetele soovidele ja kodu stiilile. Ettevõte töötab tihedas koostöös klientidega, et tagada täielik rahulolu ning luua unikaalsed ja personaalsed tekstiilid.

Külasta meie kodulehte!

Vaata rohkem

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

TRAAGELDAJA OÜ tegevusaruanne 2022

Traageldaja OÜ on Eesti ettevõte, mille põhitegevusalaks on õmblemine. See on spetsialiseerunud erinevate sisustustoodete, sealhulgas kardinate, madratsite, mad
ssb.ee
Traageldaja OÜ on Eesti ettevõte, mille põhitegevusalaks on õmblemine. See on spetsialiseerunud erinevate sisustustoodete, sealhulgas kardinate, madratsite, madratsikatete, voodikatete ja laudlinade õmblemisele ja müügile. Ettevõtte töö toimub peamiselt teenustööna, mis tähendab, et materjalid, mida kasutatakse toodete valmistamiseks, on tellija omad. Traageldaja OÜ on ka Saksa, Austria ja Hispaania kangatootjate toodangu edasimüüja Eestis. See tähendab, et ettevõte pakub Eesti turul kvaliteetseid kangaid, mis on pärit nendest Euroopa riikidest. See on oluline, kuna see võimaldab ettevõttel

Kardinad - Kujunda oma interjöör hubasuse ja stiiliga SIKSAK-i valikust!

Kardinad on ühed olulisemad sisustuselemendid, mis mängivad olulist rolli toa ilme ja atmosfääri loomisel. Õige kardinakanga valik võib olla keeruline ülesanne,
ssb.ee
Kardinad on ühed olulisemad sisustuselemendid, mis mängivad olulist rolli toa ilme ja atmosfääri loomisel. Õige kardinakanga valik võib olla keeruline ülesanne, kuid meie, SIKSAK, soovime sind selles aidata ning pakkuda laia kangavalikut erinevat tüüpi kardinatele. SIKSAK-i valikust leiad kolme tüüpi kardinaid, mis on mõeldud vastama erinevatele vajadustele ja stiilieelistustele. Esiteks, tüllkardinad - need on ideaalsed valikud, kui soovid interjööri lisada õhulisust ja hubasust. Tüllkardinad ei paku mitte ainult kauni väljanägemise, vaid aitavad ka varjata tuba otsese päikesevalguse ja

Kas meie toodete kvaliteet, mõistlikud tähtajad ja valmisolek ebatavaliste lahenduste leidmiseks on võti edukaks ekspordiks Soome ja Rootsi?

Oleme uhked, et pool meie toodangust leiab tee rahvusvahelistele turgudele ning meie suuremad koostööpartnerid asuvad just nimelt Soomes ja Rootsis. Mis on see,
ssb.ee
Oleme uhked, et pool meie toodangust leiab tee rahvusvahelistele turgudele ning meie suuremad koostööpartnerid asuvad just nimelt Soomes ja Rootsis. Mis on see, mis teeb meie tooted nii hinnatud ja nõutud kaugemalgi? Kõigepealt peame rõhutama meie toodete kvaliteeti. Alates meie ettevõtte loomisest on meie prioriteediks olnud tagada, et iga toode, mis meie töökojast lahkub, vastab kõrgeimatele kvaliteedistandarditele. Meie kodusisustustooted on valmistatud hoolikalt valitud materjalidest, kasutades kaasaegseid tehnoloogiaid ja traditsioonilisi õmblemisoskusi. See tagab, et meie tooted on

Kas otsite sisustustekstiile, mis pakuvad parimat õmblus- ja kangakvaliteeti ning lisavad teie kodule või äripinnale ainulaadsust ja hubasust?

Meie asukoht Järvamaal, Käru alevikus, on inspireeritud kaunist looduskeskkonnast, mis mõjutab ka meie toodete kvaliteeti ja disaini. Oleme pühendunud sisustust
ssb.ee
Meie asukoht Järvamaal, Käru alevikus, on inspireeritud kaunist looduskeskkonnast, mis mõjutab ka meie toodete kvaliteeti ja disaini. Oleme pühendunud sisustustekstiilide arendamisele ja õmblemisele ning meie 28-aastane kogemus kardinate, voodipesu, voodikatete, laudlinade ja muude sisustustekstiilide valmistamisel tagab toodete kõrge kvaliteedi ja viimistletuse. Lisaks kohalikule turule oleme laienenud ka rahvusvahelisele areenile, ekspordides 50% oma toodangust Soome ja Rootsi. Meie koostööpartnerid välismaal hindavad kõrgelt meie toodete kvaliteeti, usaldusväärset tähtaegadest

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.