TALLINNA JÄÄTMETE TAASKASUTUSKESKUS AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 17 297 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 93 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja komm

TALLINNA JÄÄTMETE TAASKASUTUSKESKUS AS hetkeolukord

Juba 17 297 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 93 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 300 korda.

Tegevusaruanne 2023

Tallinna Jäätmete Taaskasutuskeskus (edaspidi TJT) avati 2003. aastal. Tallinna Jäätmete

Taaskasutuskeskus on 100% Tallinna linna omandis. Ettevõtte põhitegevuseks on jäätmete ladestamine, vedu, jäätmekütuse tootmine, biojäätmete kompostimine, koldetuha käitlemine ning jäätmete sorteerimine.

2023. a juhtis ettevõtet kaheliikmeline juhatus ja 5-liikmeline nõukogu. 2023. aastal alustas tööd 3-liikmeline auditikomitee. Ettevõttes töötas 2023. aastal keskmiselt 97 töölepinguga töötajat, millest 40% käitlusosakonnas ja 60% jäätmeveo osakonnas. Käitlusteenust pakkus ettevõte üle Eesti tekkivate jäätmete käitlemiseks. Jäätmeveoteenust pakkus ettevõte korraldatud jäätmeveo raames Harjumaal Viimsi vallas ja Tallinnas. Kokku teenindas ettevõte ca 25 tuhat klienti.

Ettevõtte haldamisel olev prügila on rajatud vastavalt Euroopa Liidus prügilatele kehtestatud reeglitele. Ettevõte kasutab parimat võimalikku tehnikat jäätmekäitluse ja -veoteenuse osutamisel.

TJT tegevuse põhieesmärkideks on pakkuda keskkonnale ohutut ning klientide jm huvipoolte soove arvestavat jäätmekäitlusteenust. Eesmärgi saavutamiseks arendatakse kliendikeskset, keskkonnahoidlikku ning töötervishoiu- ja tööohutuse nõudeid järgivat tegevust, mille kaudu saavutatakse huvipoolte rahulolu ning tagatakse ettevõtte efektiivne majandamine.

Ettevõttele on väljastatud kompleksluba nr L.KKL.HA-18510, mis uuendatakse 2024. aastal.

ja jäätmeload jäätmete veoks majandus ja kutsetegevuseks ning korraldatud jäätmeveoks.

Ettevõtte lähtub oma tegevustes Euroopa Parlamendi ja nõukogu direktiivist (EL) 2018/850.

Seoses sellega kaasnevad nõuded prügilasse jäätmete ladestamisele, jäätmeseaduses kohalduv direktiiv reguleerib töötlemata olmejäätmete ja liigiti kogutud jäätmete prügilasse ladestamist, millel on mõju ettevõtte majandustegevusele.

Ettevõte ei saa toetust, sh Tallinna linnalt.

Peamised tegevusvaldkonnad - TJT osutab korraldatud jäätmeveo teenuseid Tallinna Kesklinna, Mustamäe, Nõmme ja Vanalinna piirkondades ning Viimsi vallas.

- Jäätmekäitlus. 2023. aastal võeti vastu 147 tuhat tonni jäätmeid, sealjuures jäätmete ladestamise kogus oli 46 tuhat tonni ning taaskasutamise kogus oli 92,6 tuhat tonni.

Eesmärgiks on iga-aastaselt vähendada ladestatavate jäätmete kogust ning suurendada jäätmete korduskasutamiseks ettevalmistamise ja ringlussevõtu osakaalu.

- Ettevõte müüb komposti, mille iga partii proovid on detailselt analüüsitud ning igale partiile on müügile eelnevalt väljastatud Materjalide Sertifitseerimiskeskus SA poolt biolagunevatest jäätmetest valmistatud komposti sertifikaat. 2023. aastal kasutati komposti tootmiseks 25 463 tonni biojäätmeid.

- Ettevõte kogub jäätmete ladestusalalt tekkinud prügilagaasi ja kasutab seda

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Millised on meie pakutavad erilahendused ettevõtetele?

Tänapäeva kiirelt muutuvas maailmas on jäätmete käitlus ja veo tõhus korraldamine muutunud ettevõtete jaoks üha olulisemaks. Keskkonnateadlikkus ning jäätmete r
ssb.ee
Tänapäeva kiirelt muutuvas maailmas on jäätmete käitlus ja veo tõhus korraldamine muutunud ettevõtete jaoks üha olulisemaks. Keskkonnateadlikkus ning jäätmete ringlussevõtu vajadus on tõstnud nõudlust innovatiivsete lahenduste järele, mis aitavad vähendada keskkonnamõju ning samal ajal tagada sujuv ja usaldusväärne jäätmete käitlusprotsess. Tallinna Jäätmete Taaskasutuskeskus (TJT) on võtnud endale missiooniks pakkuda ettevõtetele mitmekülgseid erilahendusi jäätmete käitluse ja veo valdkonnas. Meie kogemused ning teadmised on aastate jooksul võimaldanud meil välja töötada tõhusad ja

Kas olete kunagi mõelnud, kuhu kaovad teie kodust pärit segaolmejäätmed?

Tallinna Jäätmete Taaskasutuskeskus on samm edasi suure sammu võrra, käivitades innovatiivse jäätmekütuse tootmise liini, mis muudab segaolmejäätmed väärtusliku
ssb.ee
Tallinna Jäätmete Taaskasutuskeskus on samm edasi suure sammu võrra, käivitades innovatiivse jäätmekütuse tootmise liini, mis muudab segaolmejäätmed väärtuslikuks energiaallikaks tsemenditööstusele. See samm ei tähenda mitte ainult jäätmete koguse vähendamist, vaid aitab kaasa ka keskkonnasõbralikumale ja säästlikumale tulevikule. Eesti pealinnas Tallinnas asuv Tallinna Jäätmete Taaskasutuskeskus on võtnud eesmärgiks muuta tavapärased segaolmejäätmed energiaks, mis leiavad kasutust tsemenditööstuses. Uus jäätmekütuse tootmise liin suudab töödelda kuni 120 000 tonni jäätmeid aastas ning muuta

Ettevõttest - Tallinna Jäätmete Taaskasutuskeskus (TJT)

Tallinna Jäätmete Taaskasutuskeskus AS (endine Tallinna Prügila AS) põhitegevusaladeks on tavajäätmete taaskasutamine ja kõrvaldamine. Ettevõtte tegevusteks on
ssb.ee

Aunade segamine

Täna, 17.10.2024 toimub AS TJT territooriumil aunade segamine. Vabandame võimalike lõhnahäiringute pärast.
The post Aunade segamine appeared first on TJT.
tjt.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.