TAPURLA KALURIÜHISTU TÜH

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 738 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puud

TAPURLA KALURIÜHISTU TÜH hetkeolukord

Juba 738 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Põhitegevusek on merekalapüük (EMTAK 03111).

Tapurla Kaluriühistu tegevus on suunatud traalpüügilt rannapüügile. Ühistul oli varasemast ajast kalapüügiluba õngejadale. 2023 aasta lõpus saadi ajalooline püügiõigus kahele nakkevõrgule ja kahele avaveemõrrale. 2024 aastal tehakse ettevalmistusi püügivahendite korrastamiseks, soetamiseks, merele seadmiseks. Plaanis on soetada veel ajaloolist püügiõigust ja seeläbi püügivahendeid, mis annaks rohkem võimalusi kala väärindamiseks ning paremateks sissetulekuteks.

Rannapüügis püütava kala kogused on väiksemad võrreldes varasemalt traalpüügii kogustega. Otsesteks kalapüügi ja sissetulekute mõjutajateks on ka aastaajad ja ilmastikuolud.

Pikemas pesrspektiivis on kavas tegevusi mitmekesistada, pakkudes eelkõige turistidele erinevaid teenuseid. Näiteks kohalike kaluritega kalaretkesid või lõõgastust pakkuvaid paadiretki ning ööbimist sadamas.

Järgnevatel aastatel on plaanis tegeleda lisaks kutselisele kalapüügile ka teenuste mitmekesistamisega ning korraldada kohalikle elanikele suveüritusi.

Kasumiaruanne on koostatud I skeemi alusel ja näitab kahjumit - 9 138 eurot.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.