EDISSON KAUBANDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 533 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga komment

EDISSON KAUBANDUS OÜ hetkeolukord

Juba 533 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

21.12.2023 võttis OÜ Edisson Kaubandus osanike üldkoosolek vastu osaühingu lõpetamise otsuse, millest tulenevalt lõppes samal kuupäeval osaühingu majandusaasta ja algas uus majandusaasta.

OÜ Edisson Kaubandus tegeles 21.12.2023 lõppenud majandusaastal valgustite müügiga. Põhiliselt laojääkide likvideerimisega.

21.12.2023 lõppenud majandusaastal moodustas OÜ Edisson Kaubandus müügitulu 1050 eurot.

Juhatuse otsusega kanti 2023 aastal maha vanad laojäägid (üle 10 aasta laos) summas 435 eurot, mida ei ole viimaste aastate jooksul õnnestunud realiseerida.

2023.a. ettevõttes põhikohaga töötajaid ei olnud. Samuti ei makstud eraldi tasu OÜ Edisson Kaubandus juhatuse liikmetele.

OÜ Edisson Kaubandus likvideerimismenetlus on kavas lõpetada 2024. aasta esimeses pooles.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.