VARLEK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Siider on suurepärane jook, mida saab valmistada lihtsalt kodustes tingimustes. Selles juhendis näitame teile, kuidas valmistada maitsvat siidrit omaenda käärit

Retseptid ja õpetused: Siidri valmistamine

Siider on suurepärane jook, mida saab valmistada lihtsalt kodustes tingimustes. Selles juhendis näitame teile, kuidas valmistada maitsvat siidrit omaenda kääritusämbris. Järgige alltoodud samme ja nautige oma isetehtud siidrit!

Mida vajate:

  • 1 kg suhkrut
  • Kääritusämber 30 L
  • Segamiseks kulp või spetsiaalne labidas
  • Termomeeter
  • Sifoontoru/voolik
  • 30 Å¡ampusepudelit või ankur
  • Kääritustoru

Sammud:

  1. Alustuseks peske ja steriliseerige kõik vajalikud tarvikud, mis on vajalikud siidri valmistamiseks.

  2. Avage ettevaatlikult siidri kott ja võtke sealt kuivad koostisosad ja juhend. Kallake siidrikonsentraat kääritusämbrisse.

  3. Lisage 3 liitrit keeva vett ja segage, kuni suhkur on täielikult sulanud.

  4. Valage juurde 23 liitrit vett ning jälgige, et segu temperatuur oleks alla 30 °C. Seejärel lisage siidripärm (ciderjäst) ja segage hoolikalt. Kaks teist kotikest hoidke hilisemaks.

  5. Sulgege kääritusämber kaanega ja asetage peale mulksutaja, mis on poolenisti täidetud veega.

Käärimine:

  1. Asetage ämbri alla veekindel materjal, kuna käärimine võib olla intensiivne ja üle ääre valguda.

  2. Stabiilne temperatuur on oluline hea kvaliteedi tagamiseks. Käärib 7 päeva (optimaalne temperatuur 23-25 °C, alla 20 °C käärimisaeg pikeneb ja alla 15 °C käärimine seiskub). Selle 7 päeva jooksul ärge avage ämbrikaant.

  3. Pärast 7 päeva maitsestage siider. Kui see tundub liiga kuiv või magus, laske sellel veel 3 päeva käärida. Kui käärimine ei ole lõppenud, ärge villige pudelitesse. Kui olete ebakindel, laske veel mõned päevad seista.

Villimine:

  1. Kui käärimine on lõppenud, võtke 1/2 klaasi siidrit ja lisage sinna siidrimaitseaine, mis oli algselt pakendis. Segage õrnalt, et põhjasetet ei seguneks. Laske sellel seista 24 tundi.

  2. Villige siider šampuse pudelitesse, ankrusse või plastpudelitesse. Iga 0,5 liitri kohta lisage 1 tl suhkrut. Sulgege pudelid šampusepudelikorkide ja traadist sulguriga või ankurtsingiga. Hoidke neid nädal aega soojas (25-30 °C), et gaas tekkiks. Seejärel viige jahe ruum ja laske veel 2 nädalat seista.

Pärast neid samme saate nautida oma kodust siidrit! Olge kannatlik, sest hea asi võtab aega. Cheers!

Vaata rohkem

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

VARLEK OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Varlek, üks Eesti juhtivaid ettevõtteid, on avaldanud oma 2022. aasta müüginäitajad, mis on jäänud samale tasemele kui eelmisel, 2021. aastal. See on märkimi
ssb.ee
OÜ Varlek, üks Eesti juhtivaid ettevõtteid, on avaldanud oma 2022. aasta müüginäitajad, mis on jäänud samale tasemele kui eelmisel, 2021. aastal. See on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ettevõte on viimase nelja aasta jooksul teinud märkimisväärseid investeeringuid oma infrastruktuuri ja tootearendusse.2018. aastal võttis OÜ Varlek pangalaenu, et jätkata kinnistu Jüri tee 18 hoone renoveerimist. See oli suur samm ettevõtte jaoks, kuna see võimaldas neil laiendada oma tegevust ja pakkuda paremaid teenuseid oma klientidele. Renoveerimistööd on olnud edukad ja hoone on nüüdseks täielikult

Vein vanadest moosidest ja mahladest: Koduveini valmistamise juhend

Kas soovite proovida midagi uut ja põnevat oma vanadest moosidest või mahladest? Koduveini valmistamine on suurepärane viis oma saaduste kasutamiseks ning selle
ssb.ee
Kas soovite proovida midagi uut ja põnevat oma vanadest moosidest või mahladest? Koduveini valmistamine on suurepärane viis oma saaduste kasutamiseks ning selles artiklis jagame teiega samm-sammulisi juhiseid selle hõrgutava protsessi kohta. Mida vajate: 6-8 liitrit vanu moose (käärima minna ei tohi) Spetsiaalne pesuvahend VWP Käärimisnõu Kulp või labidas segamiseks Termomeeter Hüdromeeter Retseptipakid A, B ja E (kättesaadav veini valmistamise komplektides) Käärimisämber kaanega ja tihendiga kääritustoru Sifoon või voolik Kurn või kurnamisriie Kotikesed H, J ja K 200-250

Tutvustus - Koduvein.ee

Meie ettevõtte koostööpartneriks on Rootsi firma CBF Drinkit AB kes omab  pakutavate toodete arendustöös pikaealist kogemust. Tooted on eelkõige mõeldud kodusel
ssb.ee
Meie ettevõtte koostööpartneriks on Rootsi firma CBF Drinkit AB kes omab  pakutavate toodete arendustöös pikaealist kogemust. Tooted on eelkõige mõeldud kodusel teel veinide, õllede ja siidrite valmistajaile. Samuti pakume väiketootjatele erinevaid linnaseid ja humalaid.

Siidri valmistamine

Mida siidri kääritamiseks on vaja: 1 kg suhkrut, kääritusämber 30 L, segamiseks kulp või spets. labidas, termomeeter, sifoontoru/voolik, 30 šampuse
koduvein.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.