AVA-EKSPRESS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kolimisfirmade palkamine tuleb päevakorda siis, kui on vaja vahetada elukohta, kontorit või lihtsalt vedada suuremaid asju ühest kohast teise. Koos ideega kolim

Kolimine: võtta kolimisfirma või teha oma kätega? | Kinnisvara24

Kolimisfirmade palkamine tuleb päevakorda siis, kui on vaja vahetada elukohta, kontorit või lihtsalt vedada suuremaid asju ühest kohast teise. Koos ideega kolimisfirma poole pöörduda tikuvad pähe ka mõtted, kas üldse peaks, mis see kolija ikka paremini teeb ning, et äkki teeks ise ära, Bolti kaubik ju nurga taga…

Selleks, et need küsimused enam kummitama ei jääks, toob Eesti suurim ja kogenuim kolimisfirma AVA-Ekspress välja klientide kõige sagedasemad hirmud ja mõttekohad ning kummutab müüte mis tihti peavalu tekitavad.

Ise saab sama kiiresti kui kolimisfirmaga.

Kogemus, ka isiklik, näitab, et ise kolides alahinnatakse tihti töö mahtu ja ülehinnatakse oma võimeid. Kui võtta kolimine ette ise, siis võib ka väikse korteri kolimiseks kuluda päev või paar, seejuures kipub kaasnema karm seljavalu või see, et appi tulnud sõbrad ei taha enam su kõnesi vastu võtta.

Alguses võib ju tunduda, et paari inimese elamine, mõned toolid, lauad ja kastid pole midagi, üks kord kaubikuga käia ja paar tundi tassida, siis reaalsus on vähemalt 9/10 korral teine. Ilma korraliku varustuse nagu kastikärude, tõsterihmade, trellikomplektide ja muu loendamatuga, nii töömeeste käes kui kolimisautos, võib ise kolimine võtta 2-3 korda kauem. Seejuures on lihtsad tekkima vigastused nii mööblile, kui autos pole näiteks seinakinnitusi ja kinnitusrihmu, kui ka endale, kui õpitud pole korrektseid tõstetehnikaid või ostetud varustust.

Kui usaldada kolimine spetsialistide kätte, kes on harjunud viis päeva nädalas kappidega trepist alla-üles jooksma, siis saab keskmise kahetoalise korteri kolitud paari-kolme tunni, säästetud selja ja säilinud sõprussuhetega.

Kui tahta kvaliteetset firmat, siis on see ilmselt väga kallis teenus.

Tuleb ausalt öelda, et hindade erinevus kolimissektoris on pigem väike ning pisemad tegijad teevad enamjaolt tööd samade hindadega mis suurimad. Hinna ja kvaliteedi suhte osas on suured kindlasti mõnevõrra ees, kuna kogemust ja vilumust on aastatega kogunenud rohkem. Tihti tuleneb hinnaerinevus ka klassikalisest “sularahas maksmise” tingimusest, või sellest, et ettevõttel puudub seadusest tulenev kolimisettevõtte kindlustus. Selle kõigega aga tuleks olla hoolas, kuna asju korrektselt tegemata puudub ka garantii, et millegi valesti minemisel sinu eest hoolt kantakse.

Parima hinna saamiseks aga suurtelt tegijatelt on soovituslik on alati tellida kolimine varakult ette, sest siis on vabasse graafikusse väga lihtne teha hea hind. Samuti tasub alati müügimeeskonnale mainida kusagilt mujalt saadud hinda, sest pea iga kord suudetakse teha odavam või vähemalt samaväärne pakkumine. Sama odavalt saadud turvalisem ja kvaliteetsem kolimine kõlab ju hästi?

Kolimisfirmaga kolida on mõtet ainult suuremat kogust asju.

Loomulikult on kolimisfirmast alati enim kasu, kui kolitakse suurt mitmekorruselist maja või hiiglaslikku kontorit. Samas ei saa kindlasti öelda, et vaid suurema koguse asjade kolimine oleks mõtekas. Juba ühe diivani ja pesumasina viimine ühest linna otsast teise vajab tavaolukorras väga suurt pingutust (kaubiku rentimine, asjade alla tassimine, kulunud aeg), mille saab täielikult nullida võttes kõne kolimisfirmale.

Kolimisfirma tuleb kohale, viib kiirelt ja mugavalt asjad uude kohta, paneb need täpselt nii nagu vaja ning ongi asi tehtud – ilma mingisuguse vaevata ja ülikiirelt. Tihti tellitakse meilt ainult ühe kapi trepist üles kandmine või mõne eseme vahetus korterite või büroode vahel. See on lihtsalt nii palju mugavam, ja lõpuks ka soodsam, kui kogu protsess ise läbi teha.

Suuremate firmadega kaasneb palju bürokraatiat ja lepinguid.

Tegelikult ei kaasne suuremate kolimisfirmadega koostöö tegemisel üldse midagi rohkemat, kui tehes seda “kuulutuseportaalist” leitud meeste ja autoga. On ainult vaja saata meile päring, millele vastame hinnaga, seejärel soovitud hind ja aeg kinnitada ning järgmiseks jääb oodata kolijate saabumist. Nii lihtne see ongi, mitte mingit bürokraatiat.

Lisaks on võimalik teenuse eest tasuda kohapeal kaardiga, justkui lihtsalt poodi minnes. Seega on suurettevõtetelt tellimine kohati isegi mugavam. Meie eesmärk pole teha inimese jaoks kolimine keeruliseks, vaid võimalikult lihtsaks ja murevabaks.

Mis siis, kui kolimisfirma lõhub mõne minu asja?

Asjade kahjustada saamist juhtub küll väga harva, kuid kui kolimisfirma kahjustab midagi või miski puruneb, siis vastutab kolimisettevõte juba vastavalt võlaõigusseadusele selle kahju korvamise eest. Seetõttu ongi oluline, et tellitakse päris kolimisettevõte, mitte internetiavarustest või kuulutuselehest leitud kaks meest, koer ja kaubik.

Suurtel ettevõttetel on selliste seadusest tulenevate kahjude kompenseerimiseks sõlmitud vastutuskindlustused, AVA-Ekspressil on see summa näiteks 100 000 eurot. Lisaks on võimalik igale tellimusele soetada kolimisfirma abiga veel lisakindlustus, kui esemed on väga hinnalised või erilised.

Mis siis, kui midagi kaob kolimisel ära?

Taaskord juhtub seda ülimalt harva. Enamasti on kadumine seotud sellega, et mingi ese on jäänud maha suletud ukse taha või on mõni silt kasti pealt ära tulnud. Või siis on hilisemal vaatlusel kadunud asjad sattunud hoopis kuhugi teise kasti – oma kogemusest lähtuvalt me alustamegi tavaliselt lähte- või sihtkoha ülevaatusest. Teine variant on, et laseme kliendil uues kohas rahulikult kõik esemed oma kohtadele paigutada, sest kadunud asjad ei jää tavaliselt kadunuks. Kui aga asju ikkagi üles ei leita, vastutab firma nende eest samamoodi nagu millegi purunemise puhul.

Pean kolimisfirmale vajalikud esemed (näiteks pappkarbid) ise võimaldama. Või pean nende eest juurde maksma?

Ise pole kindlasti tarvis karpe muretseda, siin saame alati aidata. Meil on olemas ülitugevad ja poehinnast odavamad kolimiskastid, milles saab hiljem väga hästi kasvõi kümneid aastaid oma asju hoida, odavamad plastikust rendikastid või taaskasutatud kolimiskastid. Suuremate kolimiste puhul võime enda poolt rendikastid tasuta anda, kõike saab alati läbi rääkida.

Kui mees on majas, siis peab tema ise kõik kolima.

Esialgu kipub kolimine tunduma justkui lihtne asi, mida ette võtta – eriti, kui mees on majas. Paraku on kolimine täis erinevaid nüansse. Näiteks on erinevatel mööbliesemetel ja seadmetel erisugused viisid, kuidas neid tõstma ja autosse kinnitama peab, et need ei saaks kahjustada või ei teeks kolijatele liiga. On väga spetsiaalsed kolimistekid, mahukiled, kolimiskastid ja pakkimistehnikad, mis tagavad turvalise esemete transpordi uude kohta.

Ise kolides pole seda võimalik teha, eriti mitte tasemel, mida suudavad professionaalsed kolijad. Ning lõppkokkuvõttes on kogu protsess palju tülikam ja riskirohkem kui kolijate kutsumine. Meil on tellijate hulgas palju neid peresid, kes esialgu plaanisid kolimise ette võtta ise aga kui pärast esimese kapi alla tassimist ning portsu kastide ära viimist oli möödunud mitu tundi, siis saadi aru, et kolijate tellimine säästab nii tervist kui närve.

Mind jäetakse oma kolimisega pärast tellimist üksi

Ei, seda kindlasti mitte – me aitame kõikide võimalike küsimuste ja muredega. Kõik, mis vajab täpsustamist, selgitamist või lihtsalt südamerahuks läbiarutamist, saab kindlasti vastuse. Eesmärgiks on ikkagi rahulolev klient ja võimalikult mugav kolimine. Näiteks aitame hea meelega markeerimistehnikate, pakkimistehnikate ja logistika osas, mis on alati kolimisel suured murekohad ning tekitavad stressi. Meie töö on see maandada.

Kui vajad murevaba kolimist ning sõbralikku teenindust, siis võta ühendust AVA-Ekspressiga SIIN!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

AVA-EKSPRESS OÜ tegevusaruanne 2022

AVA-Ekspress OÜ on ettevõte, mis on spetsialiseerunud erinevatele kolimisteenustele, sealhulgas rahvusvahelistele kolimisteenustele ja kunstitransporditeenustel
ssb.ee
AVA-Ekspress OÜ on ettevõte, mis on spetsialiseerunud erinevatele kolimisteenustele, sealhulgas rahvusvahelistele kolimisteenustele ja kunstitransporditeenustele. Meie põhieesmärk on pakkuda oma klientidele parimat võimalikku teenust, mida toetab meie pühendumus oma töötajate väärtustamisele ja sobiva tehnika kasutamisele. 2022. aastal täitsime mitmeid suuri kolimistellimusi, sealhulgas erinevate ülikoolide, riigiasutuste, ministeeriumide ja välisriikide esinduste jaoks. See on olnud meie jaoks märkimisväärne aasta, kuna oleme suutnud oma teenuseid laiendada ja pakkuda kvaliteetset teenust

Kes me oleme ja millega tegeleme?

Kas oled kunagi tundnud kolimise eelärevust ja muret oma vara turvalisuse pärast? Kas oled olnud olukorras, kus kolimine tundub ülejõukäiv ja keeruline? Kui jah
ssb.ee
Kas oled kunagi tundnud kolimise eelärevust ja muret oma vara turvalisuse pärast? Kas oled olnud olukorras, kus kolimine tundub ülejõukäiv ja keeruline? Kui jah, siis meie, AVA-Ekspress, oleme siin selleks, et pakkuda sulle sujuvat ja professionaalset kolimisteenust, mis teeb sinu elu lihtsamaks. Miks valida just meie? Siin on mõned põhjused. Kogenud kolijad - Sinu vara turvalisuse tagamiseks Kui kolid, on üks olulisemaid aspekte sinu vara turvalisus. Meie oleme Eesti kõige suurem ja kogenum kolimisfirma, omades üle 20 aasta põhjalikke kogemusi igast kolimisega seotud valdkonnast. Meie

Uuenda majutust ja ladusta meiega!

Ajal kus turistide vool Eestisse on aeglustunud ning paljud majutusasutused, nii suured kui väiksed, seisavad tühjalt või pooltühjalt on ideaalne aeg uuendustek
ssb.ee
Ajal kus turistide vool Eestisse on aeglustunud ning paljud majutusasutused, nii suured kui väiksed, seisavad tühjalt või pooltühjalt on ideaalne aeg uuendusteks. Pole vahet kas ette on vaja võtta mõni kiirem uuendustöö või tõsisem remont – seda on keeruline teha kui ruumid on mööblit täis. Selleks, et asi saaks tehtud põhjalikult ja kiirelt on vaja ruumid teha tühjaks. Aga kust leida ladustamine, transport ja pakkimine?   Lai valik vajalikke teenuseid Õnneks on olemas hea lahendus AVA-Ekspressi laia teenusevaliku näol. Meil on rohkelt kogemusi nii väiksemate lühiüüri korterite, kui ka

Kontori kolimine = kokkuhoid

Kui rääkida kulude kokkuhoiust on kontor üks esimesi kohti, kust on tihti võimalik säästa. Õnneks on kontoripinnalt võimalik säästa üsna mitut moodi, alustades
ssb.ee
Kui rääkida kulude kokkuhoiust on kontor üks esimesi kohti, kust on tihti võimalik säästa. Õnneks on kontoripinnalt võimalik säästa üsna mitut moodi, alustades kontoripinna vähendamisest praeguses asukohas kuni väikemale pinnale kolimiseni. Kas kulud ületavad tulud? Paljudel juhtudel tekib aga küsimus, et ega kolimine või ladustamine ei tule kallim kui praegune üür. Lihtne vastus sellele küsimusele on, et kindlasti ei tule. Lihtsa 10 töötajaga kontori kolimise hind on ligikaudu 200-300 eurot, mis moodustab vaid väikse osa tavapärasest üüriarvest. Ning kui partneriteks on kontori kolimise

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.