ARVUTIAIT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
ARVUTIAIT OÜ pakub neid teenuseid, mida tavaliselt lapselapsed vanavanematele peavad osutama. Ettevõte teeb järgnevat: arvuti hooldus, lisaseadmete paigaldus, t

ARVUTIAIT OÜ: e-pood tantsitab ajatatud maksuvõlga, aga aruanded jäävad esitamata

ARVUTIAIT OÜ pakub neid teenuseid, mida tavaliselt lapselapsed vanavanematele peavad osutama. Ettevõte teeb järgnevat: arvuti hooldus, lisaseadmete paigaldus, tarkvara installeerimine, riistvara vahetus. Lisaks on osaühingul ka veebipood arvutiait.ee ja töö kenasti käib. Majandusaasta aruannete ja maksudega on aga asjad käest läinud.
  • Asutatud: 1999. aastal
  • Töötajate arv: 4 inimest
  • Juht:  Alo Ansmann
  • Ajatatud maksuvõlg:  4 196 eurot
  • Esitamata majandusaasta aruandeid: 2
  • Käive 2017. aastal:  442 000 eurot
ARVUTIAIT OÜ maksuvõlg on kenasti ajatatud, kuid tants käib esitamata majandusaasta aruannete ümber. Kui firma suudab maksuvõlaga viisakalt toime tulla, siis ehk suudab ta esitada ka aruanded? Kõige selle peale on ettevõtte maksejõuetust iseloomustav Krediidiskoor aga juba üsna kurjakuulutav 0.75. Kas midagi annab veel päästa? Veebipoe probleemid on tundlik teema, sest kliendil tuleb raha välja käia ikka mitu päeva enne, kui kaup kohale jõuab ja seepärast me sellest ka kirjutame. See on heale usule tuginev äri. Oleks ju väga kehv lugu, kui ostame e-poest kaupa, aga see ei tule kunagi kohale, sest pood on vahepeal kadunud. Virtuaalse poe ukse sulgemine on kahjuks väga lihtne ja kiire.  

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.