AP-TERMINAAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba viimased 10 aastat on AP-TERMINAAL OÜ eesotsas likvideerija Arthur Pukhov. Ettevõtte käibetulemusi vaadates on ta aga likvideerimise mõneks ajaks unarusse

AP-TERMINAAL OÜ: likvideerija unustas likvideerimise ja asus kauplema

Juba viimased 10 aastat on AP-TERMINAAL OÜ eesotsas likvideerija Arthur Pukhov. Ettevõtte käibetulemusi vaadates on ta aga likvideerimise mõneks ajaks unarusse jätnud ning hakanud hoopis äri juhtima.
  • Asutatud: 1999. aastal
  • Likvideerija: Arthur Pukhov
  • Deklareeritud käive 2017. aastal: 76 000 eurot
Kandes likvideerija tiitlit on Pukhov selle äri eesotsas juba 2008. aastast.  Esmapilgul paistab, et äri läheb tal kenasti.  Tänavu aasta I kvartalis on AP-TERMINAAL OÜ deklareerinud 26 527 euro suuruse käibe ja kui terve aasta möödub sama hoogsalt, tuleb aastane käive juba üle 100 000 euro, seda on veerandi jagu rohkem kui 2017. aastal. Kui Pukhov ka juhtumisi on endale vedelike ja gaaside ladustamiseks mõne abilise palganud, siis igatahes Maksu- ja Tolliametit ei ole ta säherdusest sammust teavitanud. Kas kogu töö on aga ka kasumlik? Sellele väga tähtsale küsimusele me aga vastata ei saa! Peame tõdema, et likvideerija on jätnud esitamata juba viimase 14 aasta majandusaasta aruanded. Unustamise põhjuseks võib olla tõik, et tal on ka teisi ärisid, mida juhtida. Pukhov on veel APL HOLDINGS OÜ ja APL-FINANCE OÜ juht, viimane neist on jätnud esitamata ühe majandusaasta aruande. Esimesed 10 aastat ajas likvideerija äri, nüüd on ta aga lõpuks otsustanud ka ettevõttes otsad kokku tõmmata. Nimelt on Pukhov pärast pikka kaalumist selle aasta juunis sisse andnud ka AP-TERMINAAL OÜ likvideerimismenetluse teate.   • Telli Sulle elutähtis äritausta info otse oma äritarkvarasse!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.