BCS ITERA AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 4660 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 26 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga komme

BCS ITERA AS hetkeolukord

Juba 4660 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 26 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ülevaade 2022. aastal jätkas AS BCS Itera oma äritegevust majandustarkvara (ERP – Enterprise Resource Planning) sh HRM (Human Resource

Management), CRM (Customer Relationship Management) ja BI (Business Intelligence) lahenduste müügi, juurutamise ja toe valdkonnas.

Ettevõtte missiooniks on nõustada ja viia ellu konkurentsieeliseid loovaid majandustarkvara- ja digilahendusi.

BCS Itera jätkas aruandeaastal oma visiooni elluviimist, s.t. on olla mõjukaim ja kiireima arenguga valdkonnapõhiste lahenduste konsultatsiooni ettevõte majandustarkvara turul.

Peamised tegutsemispiirkonnad olid Eesti, Läti, Leedu. Välisturgude osakaal ulatub ca 10%-le. Ettevõte omab ka tütarettevõtet BCS Itera OY tegutsemaks samas valdkonnas ka Soome turul.

Investeeringud 2022 aasta oli ettevõtte jaoks rohkete investeeringute aasta. Lisaks investeeringutele omatoodete (fookus HRM4Baltics (endine

Palk365/Personal365), Projektid365, Lepingud365, Power BI lahendused jm) arendamisse jätkasime investeeringuid ka partnerite erilahenduste lokaliseerimisse (LS Central ja Dynamics 365 Business Central). Lisaks investeeriti jätkuvalt Soome äri arengusse läbi tütarettevõtte.

Jätkati investeeringuid ettevõtte teenindusportaali platvormi Jira ja ettevõtte ERP lahendusse Business Central (fookus projektijuhtimise valdkond) ja toodi turule mitmeid Microsoft Dynamics 365 Business Central baasil loodud app-lahendusi ettevõtete erinevate äriprotsesside kaasajastamiseks.

Uute teenustena arendati edasi DevOps Azure haldusteenuseid ja Dynamics 365 Business Central privaatpilve uuendus- ja hooldusteenuseid.

Uue lahenduste paketina toodi turule Business Central majandustarkvarale integreeritud reaalajamajanduse pakett (sh e-arved, EDI liidesed, reaalaja pangakontod, X-tee serverteenused, Costpocket kuluaruanded, Cargosson transpordilahendus, faktooring lahendus jmp), mis võimaldab kasutada digitaliseeritud andmevahetust riigi, pankade ja teiste ettevõtetega. Aastate pikkuse kogemuse põhjal on kujunenud kindlad ettevõtte efektiivsust ja konkurentsivõimet toetavad vajadused, mis on antud paketi raames liidetud üheks tervikuks.

Lisaks toetab digitaliseeritud andmevahetus meie ühist panust puhtamasse loodusesse ja keskkonda tervikuna.

Innovatsiooni valdkonnas alustasime 2022 aastal ka aktiivset koostööd Ettevõtluse Arendamise Sihtasutusega, kelle vahendusel kasutame

Euroopa Regionaalarengu Fondi vahendeid kahe suure innovatsiooniprojekti elluviimisel: Baltikumi palga- ja personalilahenduse (HRM4Baltics) loomist ja Dynamics 365 Business Central E-arvete Euroopa Liidu toe lisamine ja kasutajateekonna automatiseerimine.

2022 aastal viidi lõpule ka investeeringud uude töökeskkonda (üle 1000 m2) Tehnopoli ärilinnakus, kus asuti uude kontori aadressil Mäealuse 2/4, B korpus.

2022 aastal uuendati BCS Itera ISO 9001:2015 juhtimissüsteemi sertifikaati, mis kinnitab, et BCS Itera juhtimissüsteem on kontrollitud ja leitud olevat vastavuses eelpoolnimetatud juhtimissüsteemi standardi nõuetega.

Omades Microsofti Gold Enterprise Resource Planning kompetentsi partneri staatust, vastutas BCS Itera ka rahvusvahelise lahenduse

Microsoft Dynamics 365 Business Central lokaliseerimise eest kohalikul turul.

Lisaks on BCS Itera ka maailma juhtiva jaekaubanduslahenduse LS Central lokaliseerimispartner Eesti turul.

BCS Itera on ka juhtiv koostööpartner Eesti suurematele e-arvete operaatoritele Telema, Finbite (Omniva) ja Unifiedpost (endine Fitek).

Ettevõtte lahenduste portfelli kuuluvad Microsoft Dynamics 365 Business Central platvormil põhinevad alljärgnevad tooted ja erilahendused:

HRM4Baltics (endine Palk365 ja Personal365) - palga- ja personaliarvestuslahendus;

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.