LILLEOAAS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 11 713 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja komm

LILLEOAAS OÜ hetkeolukord

Juba 11 713 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 50 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Lilleoaas, mis alustas oma tegevust 2000. aastal, on tänaseks kujunenud üheks juhtivaks lillede, keraamika ja klaastoodete jae- ning hulgimüügiga tegelevaks ettevõtteks Eestis. Selle põhitegevusalaks on kvaliteetsete ja eriliste toodete pakkumine, mis on suunatud nii era- kui ka äriklientidele.

OÜ Lilleoaas eristub teistest sarnastest ettevõtetest oma unikaalsete väljapanekutega, mis annavad klientidele võimaluse leida lisaks erilisele ja vahelduvale kaubavalikule ka lisandväärtusi. Ettevõte püüab pakkuda oma klientidele mitte ainult kvaliteetseid tooteid, vaid ka häid emotsioone ning üllatusi. Selle saavutamiseks on ettevõtte kauplus-salongid kujundatud selliselt, et need pakuvad külastajatele meeldivat ja inspireerivat ostukogemust.

OÜ Lilleoaas panustab suurel määral ka kvaliteetse ja sõbraliku teeninduse pakkumisse. Ettevõtte teenindajad on oma ala asjatundjad, kellel on põhjalikud erialased teadmised. See on püsiv väärtus nii ettevõttele endale kui ka lillesalongi külastavatele klientidele.

Ettevõtte paindlik lähenemine teenuse osutamisele on aidanud säilitada head koostöösuhted mitmete äriühingutega üle Eesti. OÜ Lilleoaas on olnud usaldusväärne partner ruumide dekoreerimisel tähtpäevade ja aastaaegade rütmis.

Lisaks on OÜ Lilleoaas heaks praktikabaasiks erinevate õppeasutuste õppuritele. Ettevõte on avatud koostööle ja oma teadmiste ning oskuste edasiandmisele, aidates sellega kaasa uue põlvkonna spetsialistide koolitamisele.

OÜ Lilleoaas tegutseb kolmes erinevas linnas - Tallinnas, Tartus ja Võrus. Kõik kauplus-salongid on elanike ja ettevõtete poolt hästi vastu võetud, mis kinnitab ettevõtte kõrget mainet ja usaldusväärsust.

Kaubandustegevus toimub ainult Eestis, mis näitab ettevõtte pühendumust kohalikule turule ja soovi panustada Eesti majanduse arengusse.

Täpsemalt saab OÜ Lilleoaas tegemistest ülevaate külastades ettevõtte kodulehte www.leerilillesalong.ee. Kodulehel on võimalik tutvuda ettevõtte toodete ja teenustega, saada ülevaade uudistest ja eripakkumistest ning võtta ühendust ettevõttega.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Looming õitega - floristi värvikas maailm

Õied on looduse kõige kaunimad lood, mida saab inimene kingitusena vastu võtta. Kuid nende kauni kujunduse taga seisavad andekad käed, kellel on oskus luua imel
ssb.ee
Õied on looduse kõige kaunimad lood, mida saab inimene kingitusena vastu võtta. Kuid nende kauni kujunduse taga seisavad andekad käed, kellel on oskus luua imelisi lilleseadeid - need on floristid. Floristi töö on kunst, mis nõuab osavust, kujutlusvõimet ja südant, et muuta igapäevased õied tõeliseks kunstiteoseks. Florist on rohkem kui lihtsalt lilleseadja. Ta on kunstnik, kes loob lõuendile emotsioone, värvide abil rääkides lugusid. Sõltumata sellest, kas tegu on traditsioonilise romantilise kimbuga või kaasaegse ja minimalistliku seadega, suudab florist tuua esile õite ilu ning väljendada

Värvikas kunst lilledega - lilleseadete maailm

Kui otsida viisi, kuidas muuta igapäevased hetked erilisteks ja erilised hetked unustamatuteks, siis on üks võimalusel alati olnud lillede maagiline puudutus. L
ssb.ee
Kui otsida viisi, kuidas muuta igapäevased hetked erilisteks ja erilised hetked unustamatuteks, siis on üks võimalusel alati olnud lillede maagiline puudutus. Lilleseaded on kunst, mis räägib lugusid, väljendab emotsioone ning lisab värvide ja õite kaudu elule ilu. Eestis on üks lillesalong, mis on end tõestanud kui usaldusväärsed kaaslased selles imelises kunstis - Leeri Lillesalong. Juba alates 1999. aastast on Leeri Lillesalong olnud koht, kust algab igasugune lilledega seonduv maagia. Nende lilleseaded on kunstiteosed, mis suudavad rääkida lugusid, väljendada tundeid ja tuua rõõmu.

Värvides päevi lilledega: Leeri Lillesalong

Värvikirevad õied on looduse kõige kaunimad kingitused inimestele, mis suudavad väljendada tundeid ja kaunistada igat hetke meie elus. Aastast 1999 on Leeri Lil
ssb.ee
Värvikirevad õied on looduse kõige kaunimad kingitused inimestele, mis suudavad väljendada tundeid ja kaunistada igat hetke meie elus. Aastast 1999 on Leeri Lillesalong olnud usaldusväärseks partneriks, kes toob lillede maagia Eesti inimesteni, muutes igapäevased sündmused erilisteks ning erilised hetked unustamatuks. Kahe aastakümne jooksul on Leeri Lillesalong olnud lillede kuningriigi väravavaht, avades oma lillesalongide uksed Võrus, Tallinnas ja Tartus. 1999. aastast alates on nad loonud endale koha Eesti lilleäris ning võitnud klientide südamed oma mitmekülgse valiku ja kvaliteetse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.