LILLEOAAS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Värvikirevad õied on looduse kõige kaunimad kingitused inimestele, mis suudavad väljendada tundeid ja kaunistada igat hetke meie elus. Aastast 1999 on Leeri Lil

Värvides päevi lilledega: Leeri Lillesalong

Värvikirevad õied on looduse kõige kaunimad kingitused inimestele, mis suudavad väljendada tundeid ja kaunistada igat hetke meie elus. Aastast 1999 on Leeri Lillesalong olnud usaldusväärseks partneriks, kes toob lillede maagia Eesti inimesteni, muutes igapäevased sündmused erilisteks ning erilised hetked unustamatuks.

Kahe aastakümne jooksul on Leeri Lillesalong olnud lillede kuningriigi väravavaht, avades oma lillesalongide uksed Võrus, Tallinnas ja Tartus. 1999. aastast alates on nad loonud endale koha Eesti lilleäris ning võitnud klientide südamed oma mitmekülgse valiku ja kvaliteetse teenindusega. Oma laiahaardelise tegevusega on Leeri Lillesalong pidevalt kasvatanud nii püsi- kui äriklientide arvu, saades tuntuks kui üks usaldusväärsemaid lillesalonge Eestis.

Leeri Lillesalong on tõeline lillede kuningriik, kus värvikirevad õied on alati valmis rõõmustama ja kaunistama. Alates 1999. aastast on see lillesalong olnud lilleseadete maagiline sünnikoht, kus sündmused saavad eriliseks ning päevad muutuvad ilusaks. Nende kirevad lilleseaded sobivad igaks olukorraks ja tähtpäevaks, olgu selleks siis sünnipäev, pulm või lihtsalt soov näidata oma kiindumust.

Kaunis sisekujundus, professionaalne teenindus ja innovaatilised ideed on muutnud Leeri Lillesalongi klientide seas tõeliseks lemmikuks. Nende floristid on oma ala spetsialistid, kes oskavad luua unikaalseid lilleseadeid, mis väljendavad emotsioone ja räägivad lugusid. Olgu tegu klassikalise roosikimbuga või modernse lilleseade innovaatiliste lilledega – Leeri Lillesalong suudab alati üllatada ja rõõmustada.

Leeri Lillesalong on loonud endale tugeva koha Eesti lillesalongide maailmas. Nende ajalugu ulatub aastasse 1999 ning nende kasv ja areng on olnud märkimisväärsed. Võru, Tallinna ja Tartu lillesalongid on nagu väikesed kunstistuudiod, kus õied saavad uue elu ning saavad osaks inimeste erilistest hetkedest.

200 ruutmeetrit suur Võru lillesalong on üks Eesti suurimaid ja uhkemaid lillesalonge. Kuid suurus pole ainus, mis neid silmapaistvaks teeb – kaasaegne sisekujundus, kvaliteet ja innovatsioon on need märksõnad, mis iseloomustavad iga Leeri Lillesalongi. Nende floristid ei ole mitte lihtsalt lilleseadjad, vaid tõelised kunstnikud, kes oskavad luua lõuendile emotsioone ning panna õied rääkima.

Leeri Lillesalongi missioon on lihtne ja samas ka sügav. Nad soovivad pakkuda klientidele parimat – parimat kvaliteeti, rikkalikku lillevalikut ning usaldusväärset teenust. Nende eesmärk on muuta igapäevased hetked erilisteks ja erilised hetked unustamatuteks, lisades nendesse värve, ilu ja emotsioone. Nende lilleseaded räägivad lugusid, mis jäävad meelde.

Leeri Lillesalong vaatab tulevikku suurte unistuste ja visioonidega. Lisaks olemasolevatele lillesalongidele soovivad nad avada uksi ka teistes Eestimaa linnades, viies kauni lillede kunsti veelgi laiemale publikule. Nende visioon on kasvada, õitseda ja kaunistada kogu Eestimaad, jättes enda järel jälje värvides ja õites.

Leeri Lillesalongi kirevad ja loomingulised lilleseaded on kui kunstiteosed, mis toovad rõõmu ja ilu igasse päeva ning muudavad hetked eriliseks. Uuri rohkem nende kodulehelt!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

LILLEOAAS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Lilleoaas, mis alustas oma tegevust 2000. aastal, on tänaseks kujunenud üheks juhtivaks lillede, keraamika ja klaastoodete jae- ning hulgimüügiga tegelevaks
ssb.ee
OÜ Lilleoaas, mis alustas oma tegevust 2000. aastal, on tänaseks kujunenud üheks juhtivaks lillede, keraamika ja klaastoodete jae- ning hulgimüügiga tegelevaks ettevõtteks Eestis. Selle põhitegevusalaks on kvaliteetsete ja eriliste toodete pakkumine, mis on suunatud nii era- kui ka äriklientidele. OÜ Lilleoaas eristub teistest sarnastest ettevõtetest oma unikaalsete väljapanekutega, mis annavad klientidele võimaluse leida lisaks erilisele ja vahelduvale kaubavalikule ka lisandväärtusi. Ettevõte püüab pakkuda oma klientidele mitte ainult kvaliteetseid tooteid, vaid ka häid emotsioone ning

Looming õitega - floristi värvikas maailm

Õied on looduse kõige kaunimad lood, mida saab inimene kingitusena vastu võtta. Kuid nende kauni kujunduse taga seisavad andekad käed, kellel on oskus luua imel
ssb.ee
Õied on looduse kõige kaunimad lood, mida saab inimene kingitusena vastu võtta. Kuid nende kauni kujunduse taga seisavad andekad käed, kellel on oskus luua imelisi lilleseadeid - need on floristid. Floristi töö on kunst, mis nõuab osavust, kujutlusvõimet ja südant, et muuta igapäevased õied tõeliseks kunstiteoseks. Florist on rohkem kui lihtsalt lilleseadja. Ta on kunstnik, kes loob lõuendile emotsioone, värvide abil rääkides lugusid. Sõltumata sellest, kas tegu on traditsioonilise romantilise kimbuga või kaasaegse ja minimalistliku seadega, suudab florist tuua esile õite ilu ning väljendada

Värvikas kunst lilledega - lilleseadete maailm

Kui otsida viisi, kuidas muuta igapäevased hetked erilisteks ja erilised hetked unustamatuteks, siis on üks võimalusel alati olnud lillede maagiline puudutus. L
ssb.ee
Kui otsida viisi, kuidas muuta igapäevased hetked erilisteks ja erilised hetked unustamatuteks, siis on üks võimalusel alati olnud lillede maagiline puudutus. Lilleseaded on kunst, mis räägib lugusid, väljendab emotsioone ning lisab värvide ja õite kaudu elule ilu. Eestis on üks lillesalong, mis on end tõestanud kui usaldusväärsed kaaslased selles imelises kunstis - Leeri Lillesalong. Juba alates 1999. aastast on Leeri Lillesalong olnud koht, kust algab igasugune lilledega seonduv maagia. Nende lilleseaded on kunstiteosed, mis suudavad rääkida lugusid, väljendada tundeid ja tuua rõõmu.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.