RANNAMAJA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 16 050 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja komme

RANNAMAJA OÜ hetkeolukord

Juba 16 050 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

Osaühing RannaMaja on Eesti Vabariigis registreeritud äriühing, mille põhitegevusalaks on kinnisvara arendusprojektide juhtimine tellijale, üksikelamute ja korterelamute rekonstrueerimise eel- ja põhiprojektide koostamine "Fassaadid korda"ning parklate projekteerimine „Hoovid korda” projektide raames.

Osaühingu klientideks on peamiselt korteriühistud ja eraõiguslikud ettevõtted, eraisikud.

Aruandeperioodil jätkas osaühing põhitegevust kinnisvara arendusprojektide juhtimises tellijale ning hoonete eel- ja põhiprojektide koostamises.

Aruandeperioodi jooksul sõlmis osaühing mitmeid olulisi uusi lepinguid, mis tagavad töökoormuse ja tulude jätkuvuse ka tulevikus. Samuti investeeris osaühing oma tegevuse digitaliseerimisse ja efektiivsuse parandamisse.

Osaühing on maksejõuline ning kindlal turupositsioonil tegutsev ettevõte.

Aruandeperioodil saavutas osaühing 1890 eurot kasumit. Osaühingu finantsseisund ja likviidsus on hea.

Osaühingu lähiaastate arengustrateegia on jätkata kinnisvara arendusprojekti juhtimisega tellijale, hoonete eel- ja põhiprojektide koostamise ning ehitus- ja kasutuslubade taotlemisega.

Peamine eesmärk on tellijate rahulolu tagamine ja lepingute tähtajaline täitmine. Osaühing plaanib laiendada oma tegevust ka uutele turgudele ja teenustele.

Osaühing on jätkuvalt tegutsev ettevõte, millel on hea finantsseisund ja turupositsioon.

Osaühingul on selge arengustrateegia, mis tagab ettevõtte jätkusuutlikkuse ja kasvu tulevikus.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.