CORE SOLUTIONS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Secure Sockets Layer (SSL) sertifikaadid on veebisaidi turvalisuse selgroog, pakkudes turvalist kanalit kasutaja brauseri ja serveri vahel. SSL-sertifikaadid kr

Veebiturvalisuse maksimeerimine täiustatud SSL-sertifikaatidega

Secure Sockets Layer (SSL) sertifikaadid on veebisaidi turvalisuse selgroog, pakkudes turvalist kanalit kasutaja brauseri ja serveri vahel. SSL-sertifikaadid krüpteerivad edastatud andmed, tagades, et tundlik teave nagu krediitkaardinumbrid ja isiklikud andmed püsivad konfidentsiaalsed.

Kuigi SSL on laialdaselt kasutatav termin, on tehnoloogia arenenud Transport Layer Security (TLS)-iks, mis on SSL-i uuendatud, turvalisem versioon. Siiski kasutatakse terminit SSL endiselt selle tüüpi turvalisuse kirjeldamiseks.

SSL-sertifikaatide tüübid

DV sertifikaadid pakuvad põhilist turvalisuse taset ja neid väljastatakse tavaliselt kiiresti, kuna nõutakse ainult domeeni omandiõiguse kinnitamist.

OV sertifikaadid pakuvad kõrgemat turvalisuse taset, nõudes lisaks organisatsiooni identiteedi kinnitamist, muutes need kasutajatele usaldusväärsemaks.

EV sertifikaadid pakuvad kõrgeimat turvalisuse ja usalduse taset, kuna need läbivad põhjaliku kontrolliprotsessi, et kinnitada ettevõtte legitiimsust.

Wildcard SSL-sertifikaadid turvavad domeeni ja kõiki selle alamdomeene, samal ajal kui mitme domeeniga sertifikaadid võivad turvata mitu erinevat domeeni ühe sertifikaadiga.

SSL-sertifikaatide täiustatud funktsioonid

Kaasaegsed SSL-sertifikaadid pakuvad kuni 256-bitist krüpteerimist, pakkudes tugevat turvalisust andmelekete ja küberrünnakute vastu.

SSL pinning suurendab turvalisust, seostades võõrustaja nende oodatava SSL-sertifikaadi või avaliku võtmega, vältides mees-keskel-rünnakuid.

HSTS on poliitikamehhanism, mis aitab kaitsta veebisaite protokolli alandamise rünnakute ja küpsiste kaaperdamise eest.

Online Certificate Status Protocol (OCSP) stapling vähendab SSL-käepigistuse aega ja parandab privaatsust, võimaldades serveril pakkuda ajatempliga OCSP vastust.

Õige SSL-sertifikaadi valimine oma ettevõttele

Ettevõtted peaksid enne SSL-sertifikaadi valimist hindama oma veebisaidi jaoks nõutavat usalduse ja turvalisuse taset.

On oluline tagada, et valitud SSL-sertifikaat ühildub teie serveri ja veebisaidi infrastruktuuriga.

Usaldusväärse sertifitseerimisasutuse (CA) valimine on teie SSL-sertifikaadi usaldusväärsuse ja tunnustuse jaoks hädavajalik.

Kuigi hind on oluline tegur, tuleks seda kaaluda turvalisuse ja usalduse eeliste suhtes, mida SSL-sertifikaat pakub.

SSL-sertifikaatide rakendamine

SSL-sertifikaadi paigaldamine hõlmab tavaliselt sertifikaadi allkirjastamise taotluse (CSR) genereerimist, selle esitamist CA-le ja seejärel väljastatud sertifikaadi paigaldamist teie serverisse.

SSL-sertifikaadid nõuavad regulaarset uuendamist ja ajakohastamist turvalisuse säilitamiseks. Automaatseid tööriistu saab kasutada selle protsessi lihtsustamiseks.

Pidev haavatavuste jälgimine ja turvastandarditele vastavuse tagamine on SSL-kaitse terviklikkuse säilitamiseks hädavajalik.

SSL-sertifikaatide SEO eelised

Google on kinnitanud, et SSL/TLS krüpteerimine on paremusjärjestuse tegur, mis tähendab, et turvalised saidid võivad saada paremusjärjestuses tõuke.

SSL-sertifikaadid võivad suurendada kasutaja usaldust, kuvades turvaindikaatoreid, nagu tabaluku ikoon aadressiribal, mis võib viia kõrgemate konversioonimäärateni.

Oma pühendumuse osana veebiturvalisusele kasutab Google SSL-i paremusjärjestuse signaalina, et julgustada veebisaidi omanikke oma saite SSL/TLS krüpteerimisega turvama.

Kindlustage oma digitaalne kohalolu CORE SOLUTIONS OÜ täiustatud SSL-sertifikaatide ja asjatundliku juhendamisega. Tõstke oma turvalisust ja SEO-d juba täna!

uuri lisaks

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks usaldusväärne VPS on teie äri jaoks hädavajalik

Virtuaalne Privaatserver (VPS) majutus on veebimajutuse tüüp, mis kasutab virtualiseerimistehnoloogiat, et pakkuda teile pühendatud (privaatseid) ressursse serv
ssb.ee
Virtuaalne Privaatserver (VPS) majutus on veebimajutuse tüüp, mis kasutab virtualiseerimistehnoloogiat, et pakkuda teile pühendatud (privaatseid) ressursse serveris, kus on mitu kasutajat. See on turvalisem ja stabiilsem lahendus kui jagatud majutus, kus teil pole pühendatud serveriruumi. Siiski on see väiksema mahuga ja odavam kui terve serveri rentimine. Usaldusväärne VPS on nurgakivi igale ettevõttele, kes soovib tagada tugeva veebikohalolu. See pakub taskukohasuse, kontrolli ja jõudluse segu, mis on ideaalne väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele, tehnikatundlikele ettevõtjatele ja

Ultimaatne juhend õige domeeninime valimiseks oma brändi jaoks

Teie domeeninimi on teie brändi veebikohaloleku digitaalne aadress. See on esimene suhtlus paljude klientidega teie ettevõttega ja see seab tooni nende kogemuse
ssb.ee
Teie domeeninimi on teie brändi veebikohaloleku digitaalne aadress. See on esimene suhtlus paljude klientidega teie ettevõttega ja see seab tooni nende kogemusele. Hästi valitud domeen võib suurendada brändi tuntust, hõlbustada turundustegevust ja ehitada usaldusväärsust. Domeeninime valimine on kriitiline otsus, millel võivad olla pikaajalised tagajärjed teie brändile. See pole lihtsalt URL; see on oluline osa teie brändi identiteedist ja võib mõjutada kliendi tajumist ja brändi väärtust. Strateegiad täiusliku domeeninime valimiseks Alustage ajurünnakuga, mõeldes välja märksõnu, mis

CORE SOLUTIONS OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Core Solutions alustas oma tegevust 2001. aastal.  Aastal 2022 meie tegevusteks endiselt olid IT-teenused, veebilahenduste loomine ja arendus ning dome
ssb.ee
Osaühing Core Solutions alustas oma tegevust 2001. aastal. Aastal 2022 meie tegevusteks endiselt olid IT-teenused, veebilahenduste loomine ja arendus ning domeeni- ja veebimajutusteenused. Jätkasime ka arvutitehnika müügiga. Edaspidisteks plaanideks on arvutitehnika ja riistvara hoolduse müügi suurendamine ja hostinguteenuse edaspidine arendamine. 2022. aastal töötajaid ei olnud. 2022. aastal töötasu ei arvestanud. Realiseerimise netokäive 2022 aastal oli 82 610 eurot. 2023. aastal planeeritakse käibe kasvu 20% võrra.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.