PM-TITANIUM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Miroslaw Pienkowski virelevatest firmadest kirjutasime juba aasta alguses - mehe kõik äriühingud olid toona võlgades ning kahjuks ei ole olukord tänaseks parane

PM-TITANIUM OÜ - üks viiest Miroslaw Pienkowski murelapsest

Miroslaw Pienkowski virelevatest firmadest kirjutasime juba aasta alguses - mehe kõik äriühingud olid toona võlgades ning kahjuks ei ole olukord tänaseks paranenud. 2001. aastal asutatud PM-TITANIUM OÜ on üks neist viiest võlglasest. Kuigi tegu pole Miroslaw'i kõige suurema ega ka kõige probleemsema ettevõttega, tasub siiski 20 töötajaga firma kapoti alla piiluda. Miroslaw Pienkowski ja Vladimir Korkin'i juhitaval PM-TITANIUM OÜ-l on olnud probleeme maksude tasumisega juba väga kaua - meie varaseimad andmed ulatuvad 2011. aasta lõppu, mil riigile võlgneti ca 137 000 eurot. Tänane maksuvõlg pärineb 2015. aastast ja on ca 192 000 euro suurune, vaid 22 766 eurot sellest on maksegraafikus. Veidi positiivsem pilt avaneb, kui vaadata ettevõtte käivet, mis on aastast aastasse kasvanud:
  • 2015 käive - 571 277 eurot
  • 2016 käive -  653 157 eurot
  • 2017 prognooskäive - 1 018 000 eurot
Kui PM-TITANIUM OÜ jätkab esimese kvartali tempos, võib käesoleva aasta kogukäibeks kujuneda juba ligi 1,2 miljonit eurot. Kõik see oleks kohe eriti kaunis, kui firma maksuvõlg ka vähenema hakkaks. Kahjuks pole selles vallas märkimisväärseid tulemusi veel näha olnud. Veidi üle poole täitmata kohustustest moodustab tasumata sotsiaalmaks, see peaks firma töötajaid valvsaks tegema, kuna esimesed ohvrid on just nemad, kui riik ei soostu enam oma sotsiaalset turvavõrku nende all hoidma.   • Vaata sarnase tegevusalaga ettevõtteid Inforegistris!  

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.