EDIKT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 472 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 51 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommen

EDIKT OÜ hetkeolukord

Juba 472 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 51 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Edikt on asutatud 31.07.2001a.

OÜ Edikt põhitegevuseks oli varasemalt finants- ja juhtimisalased konsultatsioonid ning kinnisvara halduse teenused, samuti ettevõtete väärtuste hindamine ning müügitehingute korraldamine. Viimasel ajal on nende tegevuste maht ja osakaal oluliselt vähenenud ning põhitegevuseks on muutunud investeeringute haldamine ja enda kinnisvara arendamine ja üürile andmine.

Ettevõttele kuulub 33% sidusettevõttest A 20 OÜ, mis samuti tegeleb kinnisvara arendamisega.

Ettevõtte 2023a müügitulud olid 24,6 tuh eurot, mis on 45% suurem eelmise aasta tulemusest. Ettevõte tulemuseks 2023a oli 15,2 tuh eurot puhaskasumit, mis teeb puhasrentaabluseks 61,7%. Tulude ja kasumi suurenemine on tingitud üüripindade täituvuse paranemisest.

Seoses intressimäärade tõusuga ja sellest tuleneva aktiivsema investeerimistegevusega teeniti lisaks intressitulu laenudelt ning tulu finantsinvesteeringutelt kokku 7,1 tuh eurot.

Kuna ettevõttel pea puuduvad laenukohustused, siis on omakapitali osakaal ligi 98,7%. Omakapitali rentaablus oli aruandeaastal 2,4%.

Aruandeaastal olulisi investeeringuid ei tehtud.

Ettevõtte 2023a jooksul dividende ei maksnud.

Ettevõtte juhatus on ühe liikmeline. Juhatuse liikme tööd 2023a ei tasustatud. Muud tööjõudu 2023a jooksul ei kasutatud ning sellest tulenevalt ei makstud ka töötasu.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.