QP ARHITEKTID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 781 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga komment

QP ARHITEKTID OÜ hetkeolukord

Juba 781 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Osaühingu QP Arhitektid OÜ 2023. aasta majandustegevus koosnes valdavalt arhitektuursest ja ehitislikust projekteerimisest, planeeringute koostamisest ning arhitektuur-ehituslikust konsultatsioonist ja järelevalvetöödest. Projektid viidi läbi peamiselt projekteerimise peatöövõtjana.

Suurema osa töömahust moodustas majutus- ja õppehoonete, korter- ja ärihoonete ja mitme tootmishoone kavandamine ning väikeses mahus detailplaneeringute koostamine. Mitmetel kordadel tuli anda klientidele erialast konsultatsiooni ehitiste ehitus- ja kasutuslubade korraldamisel ning arendustegevustel.

2024. aastal võib prognoosida mõne planeeringu vastuvõtmist ja kehtestamist ja nende alusel mahuliste projektide koostamist. Samuti jätkatakse 2024. aastal varasemalt alustatud projektide järgmiste projektietappide koostamist. 2024. aastal alustatakse 2023. aastal kavandatud hoonete või korterite ehitamist ja jätkub ehitamisel olevate majade projekteerija järelevalve teostamine.

2023. aastal võeti osa arhitektuurivõistlustest ja riigihangetest, sama tegevust on kavas jätkata ka 2024. aastal. Samuti jätkatakse erialase konsultatsiooni andmist.

2023. aastal müüdi projekteerimis- ja konsultatsiooniteenust 278308 euro eest. Müük suurenes võrreldes eelmise aastaga 85 protsenti.

Osaühingu kasum 2023. aastal oli 41408 eurot.

2023. aastal töötas firmas kolm töötajat. Töötasudeks maksti 28772 eurot. Juhatuse liikme töötasuks maksti 8700 eurot. Juhatuse liikmele ei ole makstud juhatuse liikme tasu ja muid lisatasusid.

Tõnu Laigu

Juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.