VENTEX GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kuna linnade eluruumid muutuvad üha kompaktsemaks, on innovatiivsete hoiustamislahenduste vajadus suurem kui kunagi varem. Koduomanikud ja sisekujundajad otsiva

Innovatiivsed hoiustamislahendused väikestele pindadele

Kuna linnade eluruumid muutuvad üha kompaktsemaks, on innovatiivsete hoiustamislahenduste vajadus suurem kui kunagi varem. Koduomanikud ja sisekujundajad otsivad pidevalt viise, kuidas maksimeerida ruumi ilma stiili või funktsionaalsust ohverdamata.

Väikesed pinnad esitavad unikaalseid väljakutseid, mis nõuavad loovat mõtlemist. Piiratud ruutmeetrid tähendavad, et iga toll loeb ja segadus võib kiiresti ruumi üle võtta, muutes selle kitsaks ja ebamugavaks.

Multi-funktsionaalne mööbel ja hoiustamislahendused on väikeste pindade maksimaalseks ärakasutamiseks võtmetähtsusega. Need esemed täidavad kahekordseid eesmärke, näiteks kohvilaud, mis toimib ka hoiukohana, aidates vähendada segadust ja hoida puhtat esteetikat.

Vertikaalruumi maksimeerimine

Vertikaalruumi kasutatakse väikestes eluruumides sageli alakasutatult. Seinale kinnitatavad riiulid ja kapid kasutavad ära kõrgust, vabastades põrandapinda ja pakkudes rohket hoiuruumi.

Allalastavad lauad ja Murphy voodid on suurepärased näited vertikaalruumi optimeerimisest. Neid esemeid saab kasutamata ajal ära peita, võimaldades mitmeotstarbelist ruumi, mis suudab päeva jooksul erinevatele vajadustele kohanduda.

Peidetud hoiustamisideed

Voodi all olev hoiuruum on nutikas viis sageli unustatud ruumi kasutamiseks. Sahtlid, kastid või isegi ülestõstetav madrats võivad pakkuda olulist lisahoiuruumi ilma täiendavat ruumi võtmata.

Tumbad, pingid ja diivanid sisseehitatud hoiukomponentidega pakuvad diskreetset viisi esemete hoiustamiseks, hoides neid samal ajal kergesti kättesaadavatena.

Modulaarne ja transformeeritav mööbel

Modulaarsed mööblisüsteemid võimaldavad kohandamist ja paindlikkust. Neid saab ümber konfigureerida, et sobida erinevate ruumide ja vajadustega, muutes need nutikaks investeeringuks neile, kes tihti kolivad või kelle ruumivajadused võivad aja jooksul muutuda.

Transformeeritavad mööbliesemed, nagu pikendatavad söögilauad või muundatavad diivanid, võivad muuta funktsiooni või suurust, pakkudes mitut kasutusvõimalust ühes jalajäljes.

Kasutamata ruumide ärakasutamine

Nurgariiulid ja virnastatavad üksused kasutavad ära kohmakaid nurki ja vertikaalruumi, pakkudes lisahoiuruumi ilma ruumi segamata.

Ukse taha käivad organiseerijad on lihtne ja efektiivne viis hoiustamisvõimekuse suurendamiseks. Nad võivad hoida erinevaid esemeid, alates jalanõudest kuni aksessuaarideni, ilma et oleks vaja põranda- või riiulipinda.

Kohandatud lahendused unikaalsetele pindadele

Ebatavaliste mõõtmetega või spetsiifiliste disaininõuetega ruumide jaoks võivad kohandatud hoiustamislahendused olla ideaalseks lahenduseks. Täpselt spetsifikatsioonidele vastavalt valmistatud esemed tagavad, et ühtegi ruumi ei raisata.

Professionaalsed ruumiplaneerimise teenused aitavad koduomanikel ja disaineritel väikestest pindadest maksimumi võtta. Eksperdid võivad pakkuda teadmisi ja lahendusi, mis optimeerivad iga ruuttolli ruumist.

Avasta, kuidas VENTEX GRUPP OÜ võib muuta teie väikese ruumi kohandatud hoiustamislahendustega, mis ühendavad funktsionaalsust elegantsiga. Võtke meiega täna ühendust!

uuri lisaks

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

VENTEX GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

Ventex Grupp OÜ asutati 2002.a. Firma põhitegevus on mööbli valmistamine.  Müügitulu 2022.a. (EMTAK kood 31021) 486564 EUR.  Müügitulust moodustas 100% kaupade
ssb.ee
Ventex Grupp OÜ asutati 2002.a. Firma põhitegevus on mööbli valmistamine. Müügitulu 2022.a. (EMTAK kood 31021) 486564 EUR. Müügitulust moodustas 100% kaupade müük., ja moodustas 100% müük Eestisse. Ventex Grupp OÜ 2022.a. kasum 32729.EUR. Ventex Grupp OÜ keskmine töötajate arv majandusaastal oli 12 töötajat., ja nende keskmine aastapalk oli 10629.EUR. 2022 aastal moodustasid ettevõtte tööjõukulud 170141 EUR. Sealhulgas tegevjuhile maksti 15252.EUR.

5 viisi, kuidas eritellimusel mööbel võib muuta teie kodu

Kujutage ette kodu, kus iga mööbliese on tunnistus omaniku maitsest, elustiilist ja nende eluruumi ainulaadsetest mõõtmetest. See on eritellimusel mööbli transf
ssb.ee
Kujutage ette kodu, kus iga mööbliese on tunnistus omaniku maitsest, elustiilist ja nende eluruumi ainulaadsetest mõõtmetest. See on eritellimusel mööbli transformeeriv jõud – maailm, kus funktsionaalsus kohtub kunstilisusega ja kus mööbel ei ole lihtsalt ruumis paigutatud, vaid on kodu disaini lahutamatu osa. Eritellimusel mööbel on spetsiaalselt kujundatud ja valmistatud vastavalt üksikisiku või ruumi konkreetsetele nõuetele. Erinevalt riiulilt ostetud valikutest on eritellimusel esemed kohandatud täpsete mõõtmete, stiilieelistuste ja funktsionaalsete vajadustega sobima. Isikupärastamine

Ultimaatne juhend täiusliku garderoobi valimiseks

Täiusliku garderoobi valimine on koduomanike ja sisekujundajate jaoks kriitiline otsus. See pole lihtsalt koht, kus hoida oma riideid; see on võimalus parandada
ssb.ee
Täiusliku garderoobi valimine on koduomanike ja sisekujundajate jaoks kriitiline otsus. See pole lihtsalt koht, kus hoida oma riideid; see on võimalus parandada eluruumi funktsionaalsust ja esteetikat. Selles juhendis viime teid läbi oluliste sammude, et valida garderoob, mis vastab teie vajadustele, peegeldab teie stiili ja peab vastu ajaproovile. Oma ruumi ja vajaduste mõistmine Enne disainidega tegelemist on oluline mõista toa mõõtmeid ja kuju. Mõõtke ruumi, kuhu plaanite garderoobi paigutada, arvestades uste ja akende asetust ning mõelge, kuidas see integreerub ülejäänud mööbliga.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.