AUTO REMOSA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 391 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteerit

AUTO REMOSA OÜ hetkeolukord

Juba 391 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Auto Remosa põhitegevuseks on autoosade ja - tarvikute müük ning autoremont.

2023.a. tuleks piirata kulusid, laiendada tegevusalasid, reorganiseerida ettevõtte tegevust teistele tegevusaladele, mis juhatuse hinnagul on tulu toovamad kui praegune tegevus ja võimaluse korral suurendada tulusid. Tuleks leida võimalusi enese reklaamiseks ja luua uusi ärikontakte.

2022.a. oli 1 palgalinetöötaja. Juhatus koosneb 1 liikmest, kellele ei ole makstud töötasu ega tehtud soodustusi.

Kahjum on tingitud varuosade suurest mahakandimisest ja aegumisest.

Ettevõte püüab suurendada müügitulusid, varuosade müügi kui ka teenuste osutamise osas. Püüame piirata kulusid. Samuti soovime aktiivsevalt reklaamida tasuta kanalites oma tooteid ja teenuseid. Seoses kooroona viirusega ei ole suutnud aastaks plaaneeritud muutusi ellu viia.

Ettevõtte restruktureerimisel otsustas ettevõtte nõukogu suurendada 2021. aastal ettevõtte osakapitalli 8960€-ni ja mis jõustus 04.01.2022.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.