KIREVENE MULK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 728 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,2 punktiga ja kommentee

KIREVENE MULK OÜ hetkeolukord

Juba 728 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,2 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Kirevene Mulk Lõpetas 2023.aasta kasumiga. Oli keeruline aasta, nagu ka eelmine. Kuna terviseprobleemid ei luba tööd teha nii nagu sooviks, siis puudus võimalus tavapärases vormis tooteid valmistada ning realiseerida. Müügitulu küll suurenes, aga suured kulutused olid materjalide soetamisse. Kõik plaaniga 2024 aastal vähem kulutada ja rohkem käsitööesemeid valmistada.

OÜ Kirevene Mulk eesmärgiks on turul olla hästi väike, ühe inimesega, käsitööfirma, kus valmistatakse jõudu mööda kauneid rahvuslikke kodutekstiili tooteid ja rõivaid. Põhiline materjal mida kasutatakse toodete valmistamisel on linane kangas, millele lisatakse rahvuslikku triibukangast või tikitakse arhailisi mustreid. Kuna firma juhatuse liikmel Eha Neitol on kõik oskused toodete valmistamiseks, siis ei olegi plaanis firmasse rohkem inimesi juurde võtta. Kirevene Mulk OÜ jätkab tasapisi ja loodab 2024. aastal olla taas kasumis.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.