METSAKOHIN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Mets on üks Eesti rikkusi, pakkudes mitte ainult majanduslikku kasu, vaid ka olulist ökoloogilist ja esteetilist väärtust. Kui olete metsaomanik, siis teate, et

Kasvava metsa raieõiguse müük - Mis see on?

Mets on üks Eesti rikkusi, pakkudes mitte ainult majanduslikku kasu, vaid ka olulist ökoloogilist ja esteetilist väärtust. Kui olete metsaomanik, siis teate, et metsa majandamine on tasakaalu leidmine kasu saamise ja looduskeskkonna säilitamise vahel. Üks võimalus selle tasakaalu saavutamiseks on kasvava metsa raieõiguse müük. Selles artiklis uurime, kuidas see praktika mitte ainult ei aita teil tulu teenida, vaid aitab kaasa metsade jätkusuutlikule arengule ja keskkonnasõbralikule metsandusele.

Kasvava metsa raieõiguse müümine tähendab, et omanik annab õiguse raiuda teatud ajaperioodi jooksul metsa teatud mahus ja tingimustel. See on levinud praktika, mis võimaldab omanikel metsast tulu teenida, eriti kui nad ei soovi või ei saa seda ise majandada või ei taha oodata küpse metsa raiumiseni.

Kasvava metsa raieõiguse müügi tingimused on tavaliselt rangelt reguleeritud ja hõlmavad säästliku metsamajandamise põhimõtteid. See tähendab, et metsa raiutakse hoolikalt, et säilitada ökosüsteemi tasakaalu. Näiteks jäetakse alles noorendikud ja kaitstud elupaigad ning jälgitakse metsa uuendamist.

Kuna kasvava metsa raieõiguse müük hõlmab tavaliselt vaid osa metsast, säilitatakse osa metsa bioloogilisest mitmekesisusest. See on eriti oluline haruldaste liikide jaoks, kes vajavad erinevaid elupaiku ja ökoloogilisi tingimusi.

Metsad on olulised süsiniku sidujad, ja säästliku metsamajandamise kaudu saab aidata vähendada süsinikuheitmeid. Kasvava metsa raieõiguse müügi korral jätkub metsa uuendamine, mis võimaldab jätkuvalt siduda süsinikku atmosfäärist.

Metsakohin on ettevõte, kes on spetsialiseerunud säästlikule metsamajandamisele ja metsaressursi jätkusuutlikule kasutamisele. Meie kogenud meeskond aitab teil leida õigeid ostjaid, kes jagavad teie keskkonna- ja jätkusuutlikkuse väärtusi. Samuti tagame, et raied toimuksid vastavalt kehtivatele seadustele ja parimatele tavadele.

Kokkuvõttes, kasvava metsa raieõiguse müük on võimas vahend, mis võimaldab metsaomanikel tulu teenida, samal ajal aidates kaasa metsade tervisele ja ökoloogilisele tasakaalule. Metsakohin on teie usaldusväärne partner selle teekonna käigus, tagades, et teie metsaressurss kasutatakse säästvalt ja vastutustundlikult, aidates kaasa Eesti metsade kestvale tulevikule ja keskkonnale.

Võtke meiega ühendust juba täna ja leiame teile parima lahenduse!

KONTAKT

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

METSAKOHIN OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Metsakohin on Eesti ettevõte, mille põhitegevusaladeks on metsa varumine, oma metsa haldamine ning raieõiguse ost-müük. Metsakohin on tuntud oma pühendumuse
ssb.ee
OÜ Metsakohin on Eesti ettevõte, mille põhitegevusaladeks on metsa varumine, oma metsa haldamine ning raieõiguse ost-müük. Metsakohin on tuntud oma pühendumuse ja professionaalsuse poolest, pakkudes kvaliteetseid metsamajandamise teenuseid.2022. aastal oli ettevõtte müügitulu 2 337 534 eurot, millest kasumit teeniti 833 162 eurot. See tähendab, et ettevõte on olnud edukas oma tegevuses, suutes genereerida märkimisväärset kasumit. Teenus realiseeriti Eesti Vabariigis, mis näitab ettevõtte tugevat kohalikku kohalolekut ja pühendumust Eesti metsandusele. Aruande perioodil ei olnud ettevõttel

Kuidas metsomanikuna metsasõbralikuks jääa?

Kas olete metsaomanik ja kaalute oma metsakinnistu müüki või soovite lihtsalt leida viise, kuidas oma metsaressurssi säästvalt majandada? Metsakohin on teie tee
ssb.ee
Kas olete metsaomanik ja kaalute oma metsakinnistu müüki või soovite lihtsalt leida viise, kuidas oma metsaressurssi säästvalt majandada? Metsakohin on teie teejuht sellesse põnevasse ja vastutustundlikku maailma. Meie ettevõte on pühendunud keskkonnakaitsele ning jätkusuutlikule metsandusele ja pakub laia valikut teenuseid, et aidata teil oma metsakinnistu potentsiaali täielikult realiseerida. Metsakohin on Eestis tegutsev ettevõte, mis asutati 2003. aastal. Oleme omanikele kuuluv ettevõte, mis keskendub metsakinnistute ostmisele ja nende heaperemehelikule ning jätkusuutlikule majandamisele.

Meist - Metsakohin OÜ

OÜ Metsakohin on 2003. aastal asutatud, metsamajanduse valdkonnas tegutsev Eesti omanikele kuuluv ettevõte. Ettevõtte põhitegevuseks on metsakinnistute ostmine,
ssb.ee
OÜ Metsakohin on 2003. aastal asutatud, metsamajanduse valdkonnas tegutsev Eesti omanikele kuuluv ettevõte. Ettevõtte põhitegevuseks on metsakinnistute ostmine, nende heaperemehelik ja jätkusuutlik majandamine. Lisaks enda metsade majandamisele ostame ka kasvava metsa raieõigust. Kui oled huvitatud kinnistu müügist või metsa majandamisest, pöördu julgelt meie poole. Vajadusel abistame asjaajamisel ja metsamajanduskava koostamisel. Pakume konkurentsivõimelist hinda ning ausat ja kiiret asjaajamist! Hetkel on meie valduses üle 3000 ha maad. Alates 2016 aasta maist omame FSC® sertifikaati.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.