COFFEE IN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Aastaaegade vaheldumisega muutuvad ka meie kohvieelistused. Kohvi hooajalisus ei tähenda ainult kohviubade korje tsükleid; see on ka maitsete ja kogemuste peege

Hooajalised kohvitrendid: mis on sel aastal moes?

Aastaaegade vaheldumisega muutuvad ka meie kohvieelistused. Kohvi hooajalisus ei tähenda ainult kohviubade korje tsükleid; see on ka maitsete ja kogemuste peegeldus, mis resoneerivad iga aastaaja ilmastiku ja meeleoluga. Hooajalised kohvitrendid on selle dünaamilise vastastikmõju peegeldus meie keskkonna ja maitsemeelte vahel.

Iga aastaaeg toob endaga kaasa ainulaadse trendide komplekti, mis mõjutab seda, kuidas me kohvi tarbime. Alates suvistest värskendavatest jääjookidest kuni talviste lohutavate lattedeni dikteerivad aastaajad kohvituru pakkumisi ja tarbijate eelistusi.

Kevadine ärkamine: Kohvitrendid, mis värskendavad su maitsemeeli

Kevad on uuenemise aeg ja kohvimaailmas tähendab see üleminekut kergematele röstimistele ja lillelistele nootidele. Kohvisõbrad võivad oodata segude suurenemist, mis pakuvad vihjeid jasmiinile, lavendlile ja roosile, pakkudes õrna tasakaalu kevade ärkavatele maitsetele.

Ilmade soojenedes muutuvad külmpruul ja jääkohv eelistatud valikuteks. Selles valdkonnas toimuvad uuendused hõlmavad uusi pruulimistehnikaid ja maitseinfusioone, tagades, et isegi kõige nõudlikumad maitsemeelid leiavad midagi nautimiseks.

Suvised sõõmud: Trendid, mis kuumutavad kohvistseeni

Suve kuumus nõuab kohvi, mis on nii värskendav kui ka seikluslik. Oodata on viljalike maitsete, alates tsitruselistest kuni marjainfusioonideni, tõusu, mis väljakutse traditsioonilistele kohviprofiilidele ja pakuvad värskendavat keerdkäiku.

Nitro- ja kihisevate kohvide mullitavus on suveks ideaalne. Need mullitavad joogid ei ole ainult trend, vaid muutuvad püsivaks elemendiks neile, kes otsivad värskendavat ja ergutavat kohvielamust.

Sügisaroomid: Mugavad trendid, millest vaimustuda

Sügis on sünonüüm kõrvitsavürtsile ja kohvitööstus ei ole erand. See armastatud maitseprofiil koos teiste soojade vürtsidega teeb oma igaaastase tagasituleku, paljude entusiastide rõõmuks, kes otsivad oma tassis lohutust.

Kõrvitsast kaugemal toob sügis kaasa mitmesuguseid soojasid vürtse nagu kaneel, muskaatpähkel ja nelk. Hooajalised segud tihti sisaldavad neid vürtse, pakkudes hubast keerukust, mis on täiuslik krõbedate sügispäevade jaoks.

Talvised soojendajad: Mugavad trendid külma embamiseks

Kui talv saabub, liiguvad kohvitrendid rikkalikumate, indulgentsemate pakkumiste suunas. Kreemjad latted, mokad ja kuumad šokolaadid kohvikeeruga on kõik osa lohutavast repertuaarist, mis määratleb hooaja kohvistseeni.

Pühadeaeg toob endaga kaasa pidulikud maitsed nagu piparmünt, piparkook ja eggnog. Kohvikud tihti pakuvad neid erilisi segusid ja loominguid, lisades iga lonksuga pidulikkust.

Aastaringseid trende: Uuendused, mis on tulnud, et jääda

Üks trend, mis ületab aastaaegu, on kohvikogukonna kasvav pühendumus jätkusuutlikkusele ja eetilisele hankimisele. Tarbijad otsivad üha enam brände, mis peavad oluliseks keskkonda ja kohvikasvatajate heaolu.

Koduse pruulimise tõus on veel üks trend, mis on siin, et jääda. Arvukate pruulimismeetodite ja vidinatega, mis on saadaval, võtavad kohvisõbrad kohvikukogemuse oma kätesse, eksperimenteerides erinevate tehnikatega ja kohandades oma pruule täiuslikkuseni.

Alusta maitsete rännakut koos COFFEE IN OÜ-ga, kus iga aastaaeg toob uue kohvielamuse. Võta meiega ühendust, et uurida viimaseid trende ja nautida parimaid hooajalisi pruule.

uuri lisaks

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

COFFEE IN OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ Coffee IN põhitegevusalaks on kohvipoodide keti arendamine Eestis. 2015. aastal aset leidnud tehingu tulemusel sai ettevõtte endale, lisaks „Coffee IN“ kauba
ssb.ee
OÜ Coffee IN põhitegevusalaks on kohvipoodide keti arendamine Eestis. 2015. aastal aset leidnud tehingu tulemusel sai ettevõtte endale, lisaks „Coffee IN“ kaubamärgile, ka „Yo!“ kaubamärgi opereerimise õigused. OÜ Coffee IN tootesortimenti kuuluvad värskelt röstitud ubadest valmistatud kuumad ja külmad kohvijoogid, Yo! põhitooted on erinevate lisanditega serveeritav külmutatud jogurt ning värskelt külmutatud marjadest valmistatavad smuutid. Ettevõte on vastu võtnud strateegilise otsuse laiendada frantsiisialast koostööd ning vähendada oluliselt enda poolt opereeritavate kohvipoodide arvu,

Espresso kunst: kohvi teekond oast tassini

Espresso ei ole lihtsalt jook; see on kogemus, kunstivorm ja teadus. See on kontsentreeritud kohvivorm, mida serveeritakse shot'idena ja mis on saanud paljude k
ssb.ee
Espresso ei ole lihtsalt jook; see on kogemus, kunstivorm ja teadus. See on kontsentreeritud kohvivorm, mida serveeritakse shot'idena ja mis on saanud paljude kohvijookide aluseks. See on tuntud oma rikkaliku maitse, kreemja konsistentsi ja pealispinna katva kreemja vahu poolest. Espresso lugu algab Itaaliast, kus esimene espressomasin patenteeriti 1884. aastal. Sellest ajast alates on see arenenud kultuurinähtuseks, sümboliseerides Itaalia käsitööoskust ja aeglast elu rõõmu. Espresso uba: valik ja röstimine Kõik kohvioad ei ole võrdsed. Täiusliku espresso teekond algab kvaliteetsete ubade

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.