GREENHANSA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
GREENHANSA OÜ kaupleb lastele mõeldud kraamiga veebilehel beebipood.ee. Osaühingu maksuvõlg kasvab juba kuid ja tänaseks on see küll ilusti ajatatud, aga veebip

GREENHANSA OÜ: e-poel on ajatatud maksuvõlg

GREENHANSA OÜ kaupleb lastele mõeldud kraamiga veebilehel beebipood.ee. Osaühingu maksuvõlg kasvab juba kuid ja tänaseks on see küll ilusti ajatatud, aga veebipoodide puhul peame igal värelusel silma peal hoidma. Seda enam, et firma juht on korra juba ühe oma kätetöö tankistile lükanud.
  • Juht: Riho Must
  • Asutatud: 2003. aastal
  • Prognooskäive 2017. aastal:  393 000
  • Töötajate arv: 3 inimest
  • Ajatatud maksuvõlg: 7 357 eurot
Riho Must juhib poodi omapäi ning ühegi teise äriga ta ennast täna sidunud ei ole. Paraku pole tema ettevõtluskarjäär minevikus just roosiline olnud - Musta juhitud ettevõtetest on 4 tänaseks Äriregistrist kustutatud. BRUFUTY METZY OÜ aga, mida Must 3 aastat vedas, jäeti selle aasta veebruaris ühes 2 esitamata majandusaasta aruandega Lauri Hansbergile. Viimase puhul on tegemist ühe tragima tankistiga Eestis, kes juba selle aasta nelja kuuga on võtnud juhtida 70 ettevõtet. GREENHANSA OÜ-l püüab Must eluvaimu sees hoida ja maksuvõla ajatamine on igati väärt tegu. Ehk on õnn pöördunud ja tema seekordne juhtimiskatsetus ei lähe aia taha!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.