WERMUNDSEN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Vesinik on saanud suure tähelepanu maailma üleminekul rohelisema tuleviku poole. Vesinik on mitmekülgne ja keskkonnasõbralik energiaallikas, mille kasutamise võ

Trafagi rõhuandurid ja CS Instruments kulumõõdikud vesinikurakendustele.

Vesinik on saanud suure tähelepanu maailma üleminekul rohelisema tuleviku poole. Vesinik on mitmekülgne ja keskkonnasõbralik energiaallikas, mille kasutamise võimalused alles avastatakse ja arendatakse. Selleks, et vesinikurakenduste tööd ja ohutust tagada, on vajalikud spetsiaalselt selle jaoks väljatöötatud tehnilised komponendid.

Wexoni tootevalikus on komponente, mis on spetsiaalselt mõeldud vesinikurakendustele. Üheks oluliseks komponendiks on rõhuandurid, mida kasutatakse rõhu mõõtmiseks vesiniku rakendustes. Trafagi rõhuandurid NHT ja EXNT on spetsiaalselt välja töötatud töötamaks vesinikuga ning tagama ohutu ja usaldusväärse mõõtmise.

Trafagi NHT rõhuandurid on konstrueeritud vastavalt vesinikutehnoloogia spetsifikatsioonile ja neid saab kasutada rõhu mõõtmiseks vesinikuga töötavates süsteemides, nagu näiteks vesinikul töötavad kütuseelemendid ja vesinikuga töötavad patareid. Need rõhuandurid sobivad ideaalselt ka tööstuslike rakenduste jaoks, kus vajatakse vesiniku ohutut mõõtmist.

Trafagi EXNT rõhuandurid on mõeldud kasutamiseks plahvatusohtlikes keskkondades, näiteks vesinikul töötavate kütuseelementide ja vesinikuga töötavate patareide rakendustes. Need rõhuandurid tagavad ohutu ja usaldusväärse mõõtmise ka kõige keerulisemates ja raskemates keskkondades.

Lisaks rõhuanduritele pakub Wexon ka CS Instrumentsi kulumõõdikuid, mis on spetsiaalselt välja töötatud vesinikuga töötavate rakenduste jaoks. CS Instruments VA520 on kulumõõdik, mida kasutatakse vesiniku vooluhulga mõõtmiseks. Seade sobib erinevate rakenduste jaoks, sealhulgas kütuseelementide ja vesinikuga töötavate patareide jaoks.

Wexoni vesinikurakenduste tootevalik on tõestanud end kvaliteetse ja usaldusväärse valikuna, mis vastab kõrgetele nõudmistele.

Meie toodete ekspertide meeskond on alati valmis pakkuma klientidele parimat teenindust ning vastama küsimustele seoses vesinikuga töötavate komponentidega.

Vaata rohkem

 

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

WERMUNDSEN OÜ tegevusaruanne 2022

Wermundsen OÜ on ettevõte, mille põhitegevuseks on kvaliteetsete tööstusautomaatika komponentide müük ning kaubandus-, toiduainetööstus- ja meditsiinitehnika mü
ssb.ee
Wermundsen OÜ on ettevõte, mille põhitegevuseks on kvaliteetsete tööstusautomaatika komponentide müük ning kaubandus-, toiduainetööstus- ja meditsiinitehnika müük ning hooldus. Lisaks sellele tegeleb ettevõte ka sellega kaasneva kulumaterjalide müügiga, pakkudes oma klientidele täielikku lahendust. Meie poolt pakutavad tootegrupid on mitmekesised ja hõlmavad erinevaid tööstussektoreid. Nende hulka kuuluvad magnetventiilid, releed, andurid, termostaadid, mikromootorid, kaalud, etiketipaigaldusseadmed, toiduainete töötlemise seadmed, pakkemasinad, ahjud, vitriinid, jää- ja nõudepesumasinad jne.

Kes me oleme ja mis tooteid me müüme?

Wexon on teie usaldusväärne partner, kes pakub laias valikus kvaliteetseid tehnilisi komponente erinevatele tööstusharudele. Meie eesmärk on pakkuda oma klienti
ssb.ee
Wexon on teie usaldusväärne partner, kes pakub laias valikus kvaliteetseid tehnilisi komponente erinevatele tööstusharudele. Meie eesmärk on pakkuda oma klientidele parimat võimalikku terviklahendust, mis vastab nende vajadustele ja nõudmistele. Meie tootevalik hõlmab standardkomponente ning spetsiifilisemaid tootelahendusi, nagu Euroopa ATEX-direktiivile vastavad tooted plahvatusohtlikesse tingimustesse ning digitaalsetel väljundprotokollidel põhinevad tooted. Lisaks pakume oma klientidele kvaliteetset tehnilist teavet ning professionaalset nõustamist toodete valimisel ja paigaldamisel.

Mis on kulumõõdik ja milleks seda kasutatakse?

Wermudsen OÜ on spetsialiseerunud tööstuslike komponentide müügile ning meie eesmärk on pakkuda oma klientidele kvaliteetseid tooteid ja lahendusi. Üheks sellis
ssb.ee
Wermudsen OÜ on spetsialiseerunud tööstuslike komponentide müügile ning meie eesmärk on pakkuda oma klientidele kvaliteetseid tooteid ja lahendusi. Üheks selliseks oluliseks tehniliseks komponendiks on kulumõõdik, mida kasutatakse voolu mõõtmiseks tööstuslikes rakendustes. Kulumõõdikute kasutamine on ülimalt oluline, kuna see aitab mõõta vooluhulka ning tagada tootmisprotsesside sujuva toimimise. Kulumõõdikutes kasutatav tehnoloogia on tänapäeval järjest arenenud ning võimaldab mõõta erinevate vedelike, gaaside ja muude materjalide vooluhulka täpselt ning usaldusväärselt. Wermudsen OÜ pakub

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.