AUTOCAR AUTORENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kui otsite kvaliteetset autorenti Tallinnas soodsa hinnaga, siis Autocar Autorent on teie usaldusväärne partner. Pakume laia valikut rendisõidukeid alates 20 eu

Autocar Autorent

Kui otsite kvaliteetset autorenti Tallinnas soodsa hinnaga, siis Autocar Autorent on teie usaldusväärne partner. Pakume laia valikut rendisõidukeid alates 20 eurost päevas ning meie eesmärgiks on muuta teie sõiduelamus võimalikult mugavaks ja murevabaks.

Mitmekesine sõidukite valik

Meie rendipargis leidub erinevaid sõidukeid, et vastata teie konkreetsetele vajadustele. Valida saate nii automaat- kui ka manuaalkäigukastiga autosid. Kõik meie rendiautod on uued ja hooldatud, tagades teile ohutuse ja mugavuse teekonnal.

Vajadusel pakume ka rendisõidukeid käru haakekonksuga, et saaksite oma veoülesanded hõlpsalt täita.

Kaubikute ja väikebusside rent

Kui vajate suuremat sõidukit, siis meie kaubikute ja väikebusside rentimine on lihtne ja taskukohane. Pakume 9-kohalisi sõidukeid, nagu VW Caravelle ja Renault Trafic, et mahutada teie grupp mugavalt.

Eriti soodsad hinnad kehtivad pikaajalisele autorendile, mis muudab meie teenuse sobivaks nii ärireisijatele kui ka puhkusereisijatele.

Asendusauto õnnetuse korral

Kui peaks juhtuma õnnetus oma isikliku autoga, pakume asendusautot Swedbanki ja kõikide teiste kindlustuste korral. Teie liikumisvabadus on meie jaoks oluline ning me teeme kõik endast oleneva, et aidata teid keerulistel hetkedel.

Renditingimused Eesti ja välismaal

Renditingimused välismaale sõitmiseks võivad erineda hinnakirjast, seega soovitame enne välisreisi broneeringut küsida eripakkumist. Eesti piiridest väljumiseks on vajalik eelnev kokkulepe, mille kohta lisatakse märge rendilepingule.

Lihtne ja läbipaistev rendiprotsess

Broneerige oma rendiauto otse meie kodulehelt ning saate selle ise järgi tulla või lasta sõiduki enda juurde toimetada. Lisaks hõlmavad meie rendihinnad:

  • Liikluskindlustust
  • Avariikindlustust
  • Varguskindlustust
  • Tasuta lisajuhti lepingusse
  • Käibemaksu
  • ...ja palju muud

Tallinna Lennujaama mugavus

Kui saabute Tallinna lennujaama, võime teile sõiduki kohale toimetada, muutes rendiprotsessi veelgi lihtsamaks. Meie asukoht Tallinna lennujaama lähedal aitab teil sõiduki kiiresti kätte saada.

Tulge külastage meid aadressil Keevise tn 4a (Ülemiste kaubanduskeskuse taga) Tallinnas, ja laske meil muuta teie sõiduelamus mugavaks ja nauditavaks.

rohkem infot

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Autocar Autorent aitab asendusauto leidmisega

Autocar  Autorent  oostöös kindlustusfirmadega (Swedbank kindlustus, Seesam, ERGO, Salva, IF, PZU, BTA, Gjensidige, Inges, pakub asendusauto teenust. Tihti palu
ssb.ee
Autocar Autorent oostöös kindlustusfirmadega (Swedbank kindlustus, Seesam, ERGO, Salva, IF, PZU, BTA, Gjensidige, Inges, pakub asendusauto teenust. Tihti palub kindlustusfirma inimesel, kes on sattunud oma autoga õnnetusse, ise sobiv asendusauto leida ja kindlustusfirma kompenseerib vastavalt kaskolepingule.

AUTOCAR AUTORENT OÜ tegevusaruanne 2022

Autocar Autorent OÜ on autorendi ettevõte, mis on pühendunud sõidukite ja haagiste lühiajalisele rendile andmisele nii eraisikutele kui ka ettevõtetele. See on
ssb.ee
Autocar Autorent OÜ on autorendi ettevõte, mis on pühendunud sõidukite ja haagiste lühiajalisele rendile andmisele nii eraisikutele kui ka ettevõtetele. See on ettevõte, mis on oma teenuseid pakkunud juba alates 2003. aasta juulist, olles seega turul juba üle kahe aastakümne. Autocar Autorent OÜ on tõestanud oma pühendumust ja järjepidevust, pakkudes klientidele kvaliteetseid ja usaldusväärseid autorendi teenuseid. Autocar Autorent OÜ on aastate jooksul kasvanud ja arenenud, kohandades oma teenuseid vastavalt klientide vajadustele ja turu muutustele. Ettevõte on pidevalt investeerinud oma

Autorentimise eelised

Autorentimise eeliseid on mitmed. Need hõlmavad järgmist:      Paindlikkus: Autorentimisega saate valida sobiva sõiduvahendi igaks otstarbeks, näiteks linnas li
ssb.ee
Autorentimise eeliseid on mitmed. Need hõlmavad järgmist:   Paindlikkus: Autorentimisega saate valida sobiva sõiduvahendi igaks otstarbeks, näiteks linnas liikumiseks või pikemale reisile. Rahasääst: Autorentimine võimaldab teil vältida auto omamisega kaasnevaid kulusid, nagu näiteks hoolduskulud, kindlustuskulud ja parkimiskulud. Kiirus: Autorentimine võimaldab teil kiiresti ja mugavalt sõita, ilma et peaksite muretsema selle eest, et teie auto jääb remonti või on kinni tehniliste rikete tõttu. Mugavus: Autorent Tallinnas võimaldab teil sõita erinevate linnade või riikide vahel ilma,

Pikaajaline Autorent Tallinnas, Autode hinnad al. 290 eur

Autocar  pikaajaline autorent  on sobilik, kui on vaja rendiautot kasutada rohkem kui üks kuu. Täisteenus autorent nn
ssb.ee
Autocar pikaajaline autorent on sobilik, kui on vaja rendiautot kasutada rohkem kui üks kuu. Täisteenus autorent nn "võtmed kohe kätte". Valikus on uued sõidukid ja soodsamad, vähekasutatud. Valikus on kvaliteetsed ja ökonoomsed autod: Skoda Fabia, Skoda Octavia, Skoda Superb, Toyota Auris, Toyota Corolla, Volkswagen Golf, Volkswagen Passat ja teised sõiduautod ja väikebussid.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.