TEHASE AUTO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Korrektne rehvide hooldus on oluline teie sõiduki ohutuse, efektiivsuse ja pikaealisuse jaoks. See tagab optimaalse jõudluse, kütusesäästlikkuse ja võib isegi ä

Kuidas auto rehvide eest hoolt kanda?

Korrektne rehvide hooldus on oluline teie sõiduki ohutuse, efektiivsuse ja pikaealisuse jaoks. See tagab optimaalse jõudluse, kütusesäästlikkuse ja võib isegi ära hoida õnnetusi. See juhend juhatab teid läbi kõige, mida peate teadma, et hoida oma rehvid tipptingimustes.

Rehvide mõistmine

Õige rehvirõhu hoidmine on turvalise sõidu jaoks hädavajalik. Liiga madal või kõrge rehvirõhk võib põhjustada halba juhitavust, suurenenud kulumist ja isegi rehvi lõhkemist. Õppige, kuidas kontrollida ja reguleerida oma rehvirõhku sujuvama sõidu jaoks. Teie rehvi küljel on väärtuslik teave selle suuruse, kandevõime, kiirusreitingu ja muu kohta. Selle teabe mõistmine aitab teil valida õigeid rehve ja neid korralikult hooldada.

Regulaarne rehvikontroll

Regulaarne rehvide kontrollimine kulumise ja ebaühtlaste mustrite suhtes võib viidata joonduse või vedrustuse probleemidele. See osa juhendab teid, kuidas neid märke ära tunda ja milliseid samme astuda. Rehvidele võib tekkida kahjustusi teedel esinevatest ohtudest või valest kasutamisest. Õppige, kuidas tuvastada kahjustusi nagu lõiked, mõlgid ja torkeaugud, mis võivad ohustada teie turvalisust.

Rehvide jõudluse optimeerimine

Rehvide rotatsioon ja rataste joondamine on kriitilised ühtlase rehvikulumise ja optimaalse juhitavuse jaoks. Avastage soovitatavad intervallid nende teenuste jaoks ja kuidas need aitavad kaasa rehvide pikaealisusele. Korrektne rataste balansseerimine ja hästi hooldatud vedrustussüsteem on võtmetähtsusega sujuva sõidu jaoks. Saage teada, kuidas need tegurid mõjutavad teie rehve ja üldist sõidukogemust.

Hooajalised kaalutlused rehvidele

Talverehvid on disainitud pakkuma paremat haarduvust külmas, lumises või jäises olukorras. Õppige, millal vahetada talverehvidele ja kuidas need parandavad ohutust ja jõudlust. Kui temperatuurid tõusevad, on oluline vahetada tagasi suve- või kõikide hooaegade rehvidele. Mõistke eeliseid ja õiget aega üleminekuks optimaalsete sõidutingimuste jaoks.

Millal vahetada oma rehve

Teie rehvide mustri sügavus on oluline näitaja nende seisukorrast. See osa selgitab, kuidas mõõta mustri sügavust ja seaduslikke nõudeid rehvide vahetamiseks. Isegi kui mustri sügavus on piisav, on rehvidel piiratud eluiga. Avastage, kuidas määrata oma rehvide vanust ja millal on aeg neid vahetada vanuse ja seisukorra põhjal.

Oma sõidukile õigete rehvide valimine

Õigete rehvide valimine hõlmab teie sõiduharjumuste, sõiduki tüübi ja tavaliselt sõidetavate tingimuste kaalumist. See osa aitab teil teha teadliku otsuse. Rehvide tehnoloogia arenguga ja kasvava rõhuasetusega jätkusuutlikkusele õppige keskkonnasõbralike rehvide ja uusimate uuenduste kohta, mis võivad parandada teie sõidukogemust.

Ise tehtavad rehvide hooldusnõuanded

Kodus põhilise rehvihoolduse tegemiseks on vaja mõningaid olulisi tööriistu. Me loetleme, mida vajate ja kuidas neid efektiivselt kasutada. Järgige meie samm-sammulist juhendit rehvirõhu kontrollimiseks, kahjustuste inspekteerimiseks ja lihtsate hooldustoimingute tegemiseks, et hoida oma rehvid heas seisukorras professionaalsete teenuste vahel.

Professionaalsed rehvide teenused

Kuigi isetehtav hooldus on oluline, on professionaalsed rehvide teenused hädavajalikud põhjaliku hoolduse jaoks. Õppige ekspertide poolt teostatavate rehvide teeninduse eelistest. Inspekteerimisest parandamiseni või asendamiseni, teadke, mida oodata, kui toote oma sõiduki rehvide teenindusse. See aitab teil mõista protsessi ja professionaalse hoolduse väärtust.

Eksperdi rehvihoolduse ja teie vajadustele kohandatud nõuande saamiseks võtke ühendust TEHASE AUTO-ga juba täna!


UURI LISAKS

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks eelistada vähekasutatud sõiduautosid uutele

Vähekasutatud sõiduautod, mida tihti nimetatakse ka väikese läbisõiduga või peaaegu uuteks sõidukiteks, pakuvad veenvat alternatiivi täiesti uutele mudelitele k
ssb.ee
Vähekasutatud sõiduautod, mida tihti nimetatakse ka väikese läbisõiduga või peaaegu uuteks sõidukiteks, pakuvad veenvat alternatiivi täiesti uutele mudelitele kvaliteeti hindavatele autojuhtidele. Need sõidukid pakuvad kaasaegsete omaduste, usaldusväärsuse ja väärtuse kombinatsiooni, mis on kooskõlas tänaste keskkonnateadlike ja rahaliselt nutikate tarbijate prioriteetidega. Keskkonnaalased eelised Vähekasutatud sõiduauto valimine aitab otseselt vähendada CO2 heitkoguseid. Vähemate kilomeetritega odomeetril on need autod oma eluea jooksul tarbinud vähem kütust, mis tähendab väiksemat

Kuidas regulaarsed autopesud Teie investeeringut kaitsevad?

Paljude jaoks on auto üks suurimaid investeeringuid, mis jääb vaid kodu ostmisele alla. Teie sõiduki hooldamine on oluline mitte ainult selle jõudluse ja pikaea
ssb.ee
Paljude jaoks on auto üks suurimaid investeeringuid, mis jääb vaid kodu ostmisele alla. Teie sõiduki hooldamine on oluline mitte ainult selle jõudluse ja pikaealisuse, vaid ka aja jooksul säiliva väärtuse säilitamiseks. Regulaarne hooldus, sealhulgas autopesud, on sageli tähelepanuta jäetud aspekt sõiduki hoolduses, mis võib teie auto seisundile ja väärtusele oluliselt mõjuda. Teie sõiduk on rohkem kui lihtsalt transpordivahend; see on finantsvara. Nagu iga investeering, nõuab see hoolt ja tähelepanu, et säilitada oma väärtust. Selle välimuse eiramine võib põhjustada enneaegset kulumist ja

TEHASE AUTO OÜ tegevusaruanne 2022

Tehase Auto OÜ asutati 22.01.2004.a. Ettevõtte peamiseks tegevusalaks on kasutatud ja uute sõidukite import, vahendus ning müük.  Bilansimaht oli seisuga 31.12.
ssb.ee
Tehase Auto OÜ asutati 22.01.2004.a. Ettevõtte peamiseks tegevusalaks on kasutatud ja uute sõidukite import, vahendus ning müük. Bilansimaht oli seisuga 31.12.2022.a. 2,1 milj. EUR. Põhikapitali suurus oli 4026 EUR. 2022. aasta müügituluks kujunes 11,7 mln EUR, majandusaasta lõppes kasumiga summas 205 tuh. EUR. Tehase Auto OÜ eesmärkideks 2023.a. on hoida ning kasvatada turuosa Lõuna-Eesti kasutatud autode turul ning suurendada autode eksporti naaberriikidesse. Keskmine töötajate arv 2022. aastal oli 3. Töötajate palgakulu koos sotsiaalmaksuga oli 51 tuh. EUR. Ettevõtte juhatuse liikmetele

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.