MOREK IT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Partner paigaldajale, arendajale ja edasimüüjaleLäbimõeldud lahendused ja tagatud tehniline tugi, kiire tarne nii AC kui DC laadijatele ning parim hinnastus tag

Elektriautod lihtsalt ja kiiresti laadima

Partner paigaldajale, arendajale ja edasimüüjale

Läbimõeldud lahendused ja tagatud tehniline tugi, kiire tarne nii AC kui DC laadijatele ning parim hinnastus tagavad sujuva koostöö. Tagame tehasegarantii ja varuosade laoseisu.

Lahendused ehitajale ja kinnisvara haldajale

Tagame kuluefektiivse laadimiste haldamise ja avaliku laadimise võimaluse, mis aitab investeeringu tasa teha ja tulu teenida. Küsi eelnevalt tasuvuskalkulatsiooni.

Lihtne ja mugav laadimine lõppkasutajale

Morek EV laadimisseadmed ja -lahendused, mis lahendavad laadimise igas era- ja kortermajas, parkimisalal ning ärihoonetes. Kiire paigaldus, muretu elektriarveldus.

Laadimisseadmed ja tugi võtmed kätte lahendustele

Morek EV range
Ülikiire DC laadimine
Kiirlaadimine 30 kuni 180 kW

Kiire AC laadimine
Laadimine 7,4 kuni 22 kW

Mobiilne laadimine
Laadimine 3,6 kuni 11 kW

Laadimiskaablid ja tarvikud
AC & DC Phoenix Contactist

Kõik tooted
Laadimiseks kõikidele elektriauto mudelitele

Morek EV elektriauto laadijad pakuvad täislahendusi eramutele, kortermajadele, parklatele ja ärihoonetele. Morek lahendab kiiresti kõik elektriauto laadimispunkti loomise vajadused – alates kiirest tarnest kuni lõppkasutaja kasutusmugavuseni.

Meie valikus on laadijad kiireks laadimiseks kuni 22 kW ja ülikiireks laadimiseks kuni 180 kW. Võta meiega ühendust, kui otsid tulevikukindlat ja sinu olukorra vajadustele põhinevat elektriauto laadimislahendust. Loome koos parema keskkonna elektriautode laadimiseks.

Parimad hinnad ja kiireim tarne ka DC laadijatele

  • Tehnilised teadmised koos võtmed kätte lahendusega
  • Tark elektrikoormuse jagamine maja ja laadijate vahel
  • Laadimine madalaima turuhinna alusel
  • Arvete jagamine lihtne ka korterelamutes
  • Toodete pikendatud garantii 3-lt aastalt 5-le

Pikendatud garantii nii DC ja AC laadijatele

Valige Morek ja nautige meelerahu meie vaikimisi 36-kuulise või kuni 60-kuuni pikendatava garantiivõimalusega.

Kiire tarne ja konkurentsivõimelised hinnad

Olemegi uhked parima kvaliteedi, kiire tarneaja ja turu parimate hindade üle. Kvaliteet ja taskukohasus teie käeulatuses.

Kogenud eksperdid ja võtmed kätte lahendused

Meie ekspertide meeskond on valmis pakkuma teile personaalseid võtmed kätte lahendusi, kohandades meie teenuseid teie konkreetsetele vajadustele.

Tark elektri koormuse jagamine

Olgu tegemist AC või DC laadijatega, meie koormuse haldamise süsteem tagab efektiivse võimsuse jagamise ka olukordades, kus iga amper ja vatt loeb.

Laadimine madalaima turuhinnaga

Tagame meie laadijate integreeratsiooni elektribörsiga, pakkudes võimalust laadida elektrisõidukit madalaima elektrihinna perioodil. Nutikas, kuluefektiivne ja keskkonnasõbralik!

Laadimisarvete jagamine lihtsaks

Ka kortermajades on võimalus laadimisi jagada, jagades elektriarve kasutajate vahel automaatselt. Õiglane, läbipaistev ja murevaba!

Elektriautode laadimise infrastruktuuri haldamine

Morek EV nutikad laadijad tagavad kuluefektiivse avaliku laadimise haldamise. Käepärane laadimishalduse süsteem tagab lihtsa, kiire ja mugava laadimise – olgu tegemist üksiku laadija või suurema laadimisvõrgustikuga.

Aitame koostada avaliku laadimise tasuvusanalüüsi, lahendada laadimisprojekti vastavalt teie vajadustele ning tagada selle pikaajalise tõrgeteta toimimise.

Morek DLM – dünaamiline koormuse juhtimine

Üks olulisemaid aspekte laadimislahenduste juures on elektri koormuse jaotamine hoone ja laadimislahenduse vahel. Morek DLM võimaldab elektriautode laadimisjaamadel optimeerida energiakasutust ja vähendada koormust elektrivõrgule.

Näiteks majas on peakaitse 3-faasi ja 16A ning esmapilgul paistab, et ampreid on kindlasti juurde vaja osta kuna 11kW laadija tarbimine maksimaalse võimsuse juures on samuti 3-faasi ja 16A. Tänu koormusjuhtimise Morek DLM lahendusele aga ei ole tarvis ampreid juurde osta ja saate kasutada ilma probleemideta ka 22kW laadijat, mis vastavalt hetkel teie kodus olevale vabale võimsusele reguleerib ise automaatselt auto laadimise võimsust.

vaata veel

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust elektrisõidukitele üleminekuks

Kuna maailm muutub üha teadlikumaks fossiilkütuste keskkonna- ja majandusmõjudest, kiireneb üleminek elektrisõidukitele (EV). Tehnoloogia arengu ja jätkusuutlik
ssb.ee
Kuna maailm muutub üha teadlikumaks fossiilkütuste keskkonna- ja majandusmõjudest, kiireneb üleminek elektrisõidukitele (EV). Tehnoloogia arengu ja jätkusuutlikkusele pühendumise kasvuga pole kunagi varem olnud paremat aega elektrile ülemineku kaalumiseks. Autotööstus läbib olulist muutust, mille eesotsas on elektrifitseerimine. Nii tarbijad kui ettevõtted tunnistavad EV-de pikaajalisi eeliseid, mitte ainult keskkonnale, vaid ka nende rahakotile ja elukvaliteedile. Tänapäeva EV-d on varustatud tipptasemel tehnoloogiaga, mis pakub usaldusväärsust, efektiivsust ja jõudlust. Alates arenenud

Morek: innovatiivsed elektrikomponendid ja lahendused

Morek on juhtiv elektritarvikute tarnija, mis pakub laia valikut kvaliteetseid ja usaldusväärseid tooteid, mis katab kõik teie vajadused elektrikilpide ühendust
ssb.ee
Morek on juhtiv elektritarvikute tarnija, mis pakub laia valikut kvaliteetseid ja usaldusväärseid tooteid, mis katab kõik teie vajadused elektrikilpide ühenduste haldamiseks. Meie tooteportfell hõlmab järgmisi kategooriaid: 1. Shear bolt kaablikingad ja jätkuhülsid Nimipinges: 12kV kuni 36kV Materjalid: Alumiinium ja vask Omadused: Antioksüdatiivne määre, sertifitseeritud EN61238-1 Klass A Need tooted on mõeldud usaldusväärseteks elektrilisteks ühendusteks, tagades pikaajalise töökindluse ja turvalisuse. 2. Universaalsed otl ühendusklemmid Standardid: IEC 1000V AC / 1500V

MOREK IT OÜ tegevusaruanne 2023

Morek IT OÜ on 20 aastat tagasi loodud Eesti elektritarvikute arendaja, tootja ja turundaja. Morek brändi alla on koondatud üle 1000 kvaliteettoote. Meie tootep
ssb.ee
Morek IT OÜ on 20 aastat tagasi loodud Eesti elektritarvikute arendaja, tootja ja turundaja. Morek brändi alla on koondatud üle 1000 kvaliteettoote. Meie tooteportfoolio sisaldab vaid kõrgekvaliteetseid tooteid, mida valmistatakse järgides kõrgeid standardeid kogu tootmisprotsessi vältel. Me teeme koostööd ainult tootjatega, kellel on aastatepikkune kogemus tootmises ning tootearenduses. Meil on pikaajaline koostöö sihtriikide elektrisektori hulgimüüjate, elektrikilbi tootjate ja paigaldajatega. Ettevõtte strateegiline eesmärk on säilitada ja laiendada olemasolevat turuosa kõikides

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.