MARKETEL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ükskõik, kui ettevaatlikud me ka poleks, võib kindlustusjuhtum juhtuda igal ajal ja igas kohas. Sõltumata sellest, kas tegemist on liiklusõnnetuse, varguse, tul

Kuidas käituda kindlustusjuhtumi korral?

Ükskõik, kui ettevaatlikud me ka poleks, võib kindlustusjuhtum juhtuda igal ajal ja igas kohas. Sõltumata sellest, kas tegemist on liiklusõnnetuse, varguse, tulekahju või muu ootamatu sündmusega, on oluline teada, kuidas käituda kindlustusjuhtumi korral. Järgides mõningaid olulisi samme, saate tagada, et teie ja teie vara on kaitstud ning kindlustusprotsess kulgeb sujuvalt.

1. Ohutus ennekõike

Esimene prioriteet igasuguse juhtumi korral peaks olema ohutus. Kui olete liiklusõnnetuse osaliseks saanud, veenduge, et teie ja teised osapooled on turvalises kohas, eemal liiklusest. Kui on tekkinud tulekahju või muid ohtlikke olukordi, püüdke hoida end ja teisi ohutuskauguses ning helistage kiirabi või päästeteenistusele, kui see on vajalik.

2. Andke teada hädaabinumbrile

Kui on juhtunud õnnetus või hädaolukord, helistage viivitamatult hädaabinumbrile (112 või vastavalt oma piirkonna numbrile). Andke operaatoriga täpne teave juhtunu kohta ja järgige nende antud juhiseid.

3. Dokumenteerige juhtum

Kui olete ohutus taganud ja hädaabi kutsunud, hakkage juhtumit dokumenteerima. See tähendab fotode võtmist kahju ulatusest, õnnetuspaiga tingimustest ja kõigist sündmusega seotud detailidest. Kirjutage üles teiste osapoolte kontaktandmed ja kindlustusandmed.

4. Vältige süü omaksvõtmist

Ärge tunnistage kindlustusjuhtumi kohta süüd, kui te ei ole kindel, mis juhtus. Kõik olulised faktid ja asjaolud tuleb kindlustusseltsile edastada, kuid süü küsimus tuleb jätta asjaosaliste ja ekspertide otsustada.

5. Võtke ühendust kindlustusandjaga

Kui olete ohutus taganud ja juhtum dokumenteeritud, võtke ühendust oma kindlustusandjaga võimalikult kiiresti. Teavitades neid juhtunust varakult, saate alustada kindlustusprotsessi ja saada vajalikku abi kahjuhüvitise taotlemisel.

6. Täitke kindlustusdokumendid korrektselt

Kui teie kindlustusandja seda nõuab, täitke kahjuavaldused ja muud vajalikud dokumendid täpselt ja korrektselt. Andke neile teada kõik olulised detailid ja esitage kõik nõutud tõendid ja fotod.

7. Hoidke kontakti kindlustusandjaga

Hoidke suhtlus oma kindlustusandjaga avatud ja reageerige kiiresti nende päringutele või nõudmistele. See aitab protsessi sujuvamaks muuta ja kiirendada kahjuhüvitise saamist.

8. Järgige kindlustusandja juhiseid

Kui teie kindlustusandja annab juhiseid või soovitusi, järgige neid hoolikalt. Nad aitavad teil teha õigeid samme ja tagavad, et saate kahjuhüvitise, mida olete õigustatult teeninud.

Kindlustusjuhtumid võivad olla stressirohked, kuid teades, kuidas õigesti käituda ja järgida protseduure, saate aidata tagada, et teie kindlustusprotsess kulgeb nii sujuvalt kui võimalik. Oluline on meeles pidada, et teie kindlustusandja on teie partner ja nad on olemas, et teid selles protsessis toetada ja kaitsta.

Võtke meiega ühendust ja me aitame teid kindlustusjuhtumi korral!

kaido.raud@mail.ee
+372 5346 2323

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

MARKETEL OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühingu põhitegevusalaks on sõidukite remont, nende kere- ja värvitööd ning sellega seonduv. Vahendatakse kinnisvara müüki, osutatakse ka kinnisvaraalast kons
ssb.ee
Osaühingu põhitegevusalaks on sõidukite remont, nende kere- ja värvitööd ning sellega seonduv. Vahendatakse kinnisvara müüki, osutatakse ka kinnisvaraalast konsultatsiooniteenust ning fotograafiateenust. 2022.aasta müügitulu oli 178743 €, suurenedes võrreldes 2021 aastaga 21% võrra. Ettevõtte puhaskasum 2022 oli 11499 €. Tööjõukulud olid 2022 aastal 62746 €. Juhatuse liikmele juhatuse töös osalemise eest tasu makstud ei ole. Juhatuse hinnangul on ettevõte jätkuvalt tegutsev.

Mootorihooldus ja jõudluse optimeerimine

Teie sõiduki mootor on selle süda ja hingeosa, mis hoiab kõike liikumas ja teile usaldusväärset sõitu pakkumas. Mootori hooldamine ja jõudluse optimeerimine on
ssb.ee
Teie sõiduki mootor on selle süda ja hingeosa, mis hoiab kõike liikumas ja teile usaldusväärset sõitu pakkumas. Mootori hooldamine ja jõudluse optimeerimine on võtmetähtsusega, et tagada sõiduki tervis, ökonoomsus ja tippvõimsus. Selles artiklis uurime, miks mootori hooldus on oluline ja millised on peamised meetmed selle jõudluse optimeerimiseks. Mootorihooldus on oluline mitmel põhjusel: Pikem eluiga: Regulaarne hooldus ja õigeaegne hooldamine võivad pikendada teie mootori eluiga ja säästa teile suuri remondikulusid tulevikus. Paremad kütusekulud: Korralikult hooldatud mootor on

Kuidas saada üllatavalt värske välimusega sõiduk?

Kas olete kunagi unistanud sellest, et teie auto säraks nagu uus, püüdes kõigi pilke? Üks tõhus viis selle saavutamiseks on auto värvimine. Kui teie sõiduki vär
ssb.ee
Kas olete kunagi unistanud sellest, et teie auto säraks nagu uus, püüdes kõigi pilke? Üks tõhus viis selle saavutamiseks on auto värvimine. Kui teie sõiduki värv on tuhm või kahjustatud, võib õige värvimistöö anda sellele täiesti uue elu ja sära. Selles artiklis uurime, kuidas saada üllatavalt värske välimusega sõiduk, kasutades auto värvimist. Esimene samm särava sõiduki saavutamiseks on mõista, miks värvimine on oluline. Aastate jooksul võib teie auto värv tuhmuda päikese, vihma ja muude ilmastikumõjude tõttu. Lisaks võivad kriimud, rooste ja mõlgid rikkuda auto välimust. Auto värvimine on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.