PÄRNU TURG OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1605 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 202 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja komme

PÄRNU TURG OÜ hetkeolukord

Juba 1605 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 202 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 300 korda.

Tegevusaruanne 2022

Pärnu Turg OÜ tegevuseks on talle kuuluval kinnistul (kaubandushoones ja välimüügi platsil) kauplemispindade (ruumide ja letikohtade) välja üürimine. Lisaks kauplemispindadele annab ettevõte üürile ka oma territooriumil asuvaid väheseid parkimiskohti ning reklaampindu, sõlmib muid tulu andvaid erandlikke kokkuleppeid (nt. % kaupleja käibest) ning müüb/vahendab erandkorras teenuseid/kaupu. Täiendavalt osutab ja/või vahendab Pärnu Turg OÜ üüritavate ja üldkasutatavate pindade haldusteenust ning üürnikele kauplemistegevuseks vajalikke teenuseid/kaupu. Teisisõnu ettevõte omab ja haldab Turgu (kaubandushoonet ja välimüügi platsi, mida opereerib Väliturg OÜ) ning omab ja hooldab kinnistut (maad ja sellel asuvaid ehitisi, inventare).

Pärnu Turg OÜ müügitulud tekivad erinevate pindade üürile andmise ning täiendavate (või erandlike) teenuste/kaupade osutamisest ja vahendamisest (müümisest) ning ettevõtte müügi- ja muudeks kuludeks saavad ettevõtte poolt osutamiseks vajalike ja/või vahendatavate teenuste/kaupade soetusmaksumused.

Pärnu Turg OÜ tegeles 2016.a. maist kuni 2017.a. aprillini talle kuuluval kinnistul asuvate ehitiste rekonstrueerimise ja inventaride uuendamisega. Varasem turuhoone ehitati ümber kaasaegseks ja uue kontseptsiooniga kaubandushooneks, mis sai ilusa, maheda ja puidulise ilme ning moodsad tehnosüsteemid. Hoone ankurüürnikuks sai supermarket Rimi, teisteks üürnikeks liha-kala hall, kohvikud-restoranid suurte väliterrassidega, apteek ning mõned toidu- ja tööstuskauba poed. Hetkel ja järgneval aastal jätkub samasugune äritegevus.

Aruandeaastal töötas ettevõttes 2 inimest sh. 1 neist osalise tööajaga. Pärnu Turg OÜ juhatuses on 1 liige. Juhatuse liikmele 2022. aastal tasusid ei makstud.

Seisuga 31.12.2022 on pangalaen kajastatud lühiajalisena, kuna laenu tagastustähtaeg on 01.09.23 ning majandusaasta aruande esitamise ajal on alustatud pangalaenu pikendamise protsessiga.

Seoses antud asjaoluga on ettevõtte käibekapital negatiivne ning lühiajalised kohustised ületavad varasid mitmekordselt. Antud asjaolu ei põhjusta tegevuse jätkvuse riski kuna juhatus on veendunud, et laenulepingut on võimalik pikendada.

2022 2021

Müügitulu (euro) 607 704 561 078

Teenitud kasum (euro) 284 722 71 732

Puhasrentaablus (%) 46% 13%

ROA (%) 6% 2%

ROE (%) 42% 19%

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.