HELIXCODE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 306 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

HELIXCODE OÜ hetkeolukord

Juba 306 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Sissejuhatus

Osaühing Helixcode alustas tegevust 1. juunil 2004. Ettevõtte põhitegevuseks on arvuti- tarkvarakonsultatsioonid ja programmeerimisteenuste osutamine, lisaks majutusteenuse osutamine ning vähesel määral päikesejaama elektrienergia tootmine ja müük. Majandusaasta realiseerimise netokäive oli 131 586 eurot. 2023 aastal osutati IT-teenuseid ekspordina USA firmale Rocket Insights, majutusteenust eraisikule ning elektrienergia müüki Eesti Energiale.

Ettevõtte majandusaasta kogukäibest moodustas eksportteenus 93,86%, majutusteenuse tulu 4,56% ja 1,58% elektrienergia müük .

Aruandeaastal töötas OÜ-s Helixcode 1 töötaja 0,25% tööajaga. Ettevõtte töötasufond moodustas 12 229 eurot, millele lisandus sotsiaalmaks summas 4105 eurot.

Aruandeaastal maksti ettevõtte juhatajale töötasu brutosummas 8629 eurot, lisaks maksti juhatuse liikmele juhatuseliikme tasu brutosummas 3600 eurot. Ettevõtte juhatajale aruandeaastal täiendavaid töötasuga võrdsustatavaid väljamakseid ei tehtud.

2023. aastal jätkus kinnistuobjektil oleva hoone renoveerimine. Remondimaterjal ja -tööd on kajastatud kinnisvarade investeeringuna aruandes lõpetamata projektide real. 2019. aastal soetatud korter on välja üüritud eraisikule pikaajalise üürilepinguga määramata tähtajaks.

OÜ Helixcode majandustegevuse prognoos 2024 aastaks: (cid:127) jätkata põhitegevust . jätkata investeeringuobjektide renoveerimist (cid:127) laiendada võimalusel ettevõtlust

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.