ADOXA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2428 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 15 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga komme

ADOXA OÜ hetkeolukord

Juba 2428 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 15 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ ADOXA tegutseb ehitusteenuste osutamise turul alates aastast 2004. Ettevõttes töötavad spetsialistid, kes on alustanud oma töökäigu eelmise sajandi 70. aastate algusel. Omame suurt kogemust ehitustööde teostamisel. Kõik meie poolt teostatud tööd olid tehtud õigeaegselt ja kvaliteetselt. 2015. a. jätkas ettevõte oma tegevust ehitusturul – olid teostatud demonteerimis-, soojendamis- ja üldehitustööd.

Alates aastast 2013 alustas ettevõte ka jäätmekäitlusalast tegevust, mis oli seotud sellega, et ettevõttesse tuli tööle spetsialist, kellel oli kuueaastane jäätmekäitlusalane kogemus. Jäätmekäitluse valdkonnas tegeleb ettevõte jäätmete kogumise, veo ja sorteerimisega.

2015. a. oli soetatud kaubik Fiat Ducato ning samuti oli suurendatud jäätmete veoks ettenähtud konteinerite hulk (ettevõttel on plaanis konteinereid veel juurde osta). 2016. a. jätkati spetsialiseeritud tehnika soetamisega, lisaks oli ostetud enda tootmisterritoorium, mis praegu korrastatakse (sh viiakse läbi remonttööd). Aastatega suureneb ettevõttes töömaht ning järelikult ka töötajate arv. Ettevõttes on lähitulevikus ette näha jäätmekäitlusalase töömahu kasv. 2017.aastal avati filiaal Tallinnas.

Jäätmekäitluse võimsuse suurendamiseks 2018. aastal olid teostatud järgmised tegevused: - võetud rendile uus jäätmekäitluskoht Tallinnas ning saadud jäätmeluba nr L.JÄ/329590 ehitusjäätmete sorteerimiseks, - soetatud liisingu-roomikekskavaator KMTPC208KEU 01026 lisavarustusega, - vormistatud ohtlike jäätmete käitluslitsents ning muudetud Ida-Virumaa jäätmeluba, mis annab võimaluse vedada ka ohtlikke jäätmeid, - soetatud veoauto Renault Master, - iseseisvalt olid valmistatud jäätmekonteinerid, milleks oli võetud laen summas 50 000 eurot.

2019. a. oli soetatud veoauto Scania R124GB6X2NZ (omafinantseering) ja kaubik Toyota Land Cruiser 150 (liising). Valmistatud 28 konteinerit ( neist müüdud 9 konteinerit) .

Aastal 2020 vähenes koroonaviiruse pandeemia tõttu sissetulek ja tekkisid vahendid, mida kliendikontodele tõenäoliselt ei laeku.

2021. aastal jätkasid tulude langust ja kulude kasvu seoses koronaviiruse pandeemiaga, kütuse- ja elektrihindade tõusuga, mis tõi kaasa kahjumi.Konteinerite tootmine on lõpetatud. Töötajate arv vähenes 1,5 korda.

2022. aastal müüdi konteinerid, ekskavaator ning suleti firma Tallinna filiaal.

Alates aastast 2023 lõpetatud ettevõte jäätmekäitlus alast tegevus.

Alates aastast 2023 alast ettevõte keemiline puhastus tegevust Tallinnas.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.