NOVAELEMENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kui olete ehitusvaldkonnas või metalltoodete tootmises, teate kindlasti, kui oluline on, et teie materjalid oleksid täpselt painutatud vastavalt teie projektide

Miks valida Novaelement profiilpainutusteenus?

Kui olete ehitusvaldkonnas või metalltoodete tootmises, teate kindlasti, kui oluline on, et teie materjalid oleksid täpselt painutatud vastavalt teie projektide nõuetele. Õnneks on meil just see, mida vajate! Novaelement pakub professionaalset profiilpainutusteenust ning meie tipptasemel seadmed, nagu KPB 50, teevad sellest lihtsa ja täpse protsessi.

Mis on profiilpainutus?

Profiilpainutus on tehniline oskus, mis võimaldab muuta metallist lattrauda, nelikanttoru, karprauda ja erinevaid nurkprofiile täpselt vastavalt teie vajadustele. See on oluline mitmesugustes ehitus- ja metalltoodete projektides, kus täpsus ja vastupidavus on üliolulised.

  1. Kogemus ja kompetentsus: Meie meeskond omab aastatepikkust kogemust metallitöö alal ning suudab täpselt vastata isegi kõige nõudlikumatele vajadustele.

  2. Tipptasemel seadmed: Kasutame KPB 50 seadet, mis on tuntud oma täpsuse ja jõudluse poolest. See tagab, et teie metalltooted tulevad välja täpselt sellised, nagu soovite.

  3. Mitmekülgsus: Pakume painutusteenust mitmesuguste metalltoodete jaoks, alates lihtsatest lattraudadest kuni keerukate nurkprofiilideni.

  4. Tähtaegadest kinnipidamine: Meie eesmärk on olla kliendikeskne ja pakkuda kiiret teenust, ilma et peaksite muretsema tarneaegade pärast.

Kuidas see toimib?

  1. Konsultatsioon: Alustame konsultatsiooniga, et mõista teie vajadusi ja projekti spetsiifikat.

  2. Professionaalne töötlemine: Seejärel kasutame meie KPB 50 seadet, et täpselt painutada teie metalltooted vastavalt kokkulepitule.

  3. Kvaliteedi tagamine: Enne lõplikku tarnimist kontrollime alati, et kõik tooted vastaksid meie kõrgetele kvaliteedistandarditele.

Kui otsite täpset ja usaldusväärset profiilpainutusteenust, siis võtke meiega ühendust. Novaelement on teie usaldusväärne partner metallitöö valdkonnas, ning meie eesmärk on muuta teie projektid edukaks. Kas Teie metalltooted vajavad täpset töötlemist? Jah, meil on selleks lahendus!

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

NOVAELEMENT OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing NovaElement on Eesti ettevõte, mille põhitegevusalaks on metallist toodete valmistamine ja paigaldus. Nende toodete hulka kuuluvad trepid, väravad, aia
ssb.ee
Osaühing NovaElement on Eesti ettevõte, mille põhitegevusalaks on metallist toodete valmistamine ja paigaldus. Nende toodete hulka kuuluvad trepid, väravad, aiad ja palju muud. NovaElement on tuntud oma kvaliteetsete ja vastupidavate metalltoodete poolest, mis on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest ja mille paigaldus on teostatud professionaalselt. NovaElementi majandusaasta lõppes hiljuti ja selle tulemused on nüüd avalikud. Lõppenud majandusaastal oli ettevõtte müügitulu 74 172 eurot. See on väike tõus võrreldes eelmise aastaga, mil müügitulu oli 73 026 eurot. See näitab, et

Millised on meie pakutavad teenused?

Novaelement on alati pühendunud pakkuma parimaid metallitöö lahendusi, mis vastavad meie klientide vajadustele. Meie laia teenuste valikuga oleme valmis aitama
ssb.ee
Novaelement on alati pühendunud pakkuma parimaid metallitöö lahendusi, mis vastavad meie klientide vajadustele. Meie laia teenuste valikuga oleme valmis aitama erinevate projektide korraldamisel. Tutvustame mõningaid meie peamisi teenuseid: 1. Profiilpainutus: Profiilpainutus on meie kirg ja spetsialiseerumine. Oleme võimelised täpselt painutama lattrauda, nelikanttoru, karprauda ja erinevaid nurkprofiile vastavalt teie konkreetsetele vajadustele. Meie kogenud meeskond ja tipptasemel seadmed tagavad täpse ja kvaliteetse tulemuse. 2. Giljotiinlõikus: Giljotiinlõikus on oluline

Millised on meie seni tehtud tööd?

Novaelement on aastaid keskendunud metallitööle ja ehituslikele metalltoodetele. Oleme uhked selle üle, mida oleme oma klientidele pakkunud, ja soovime jagada m
ssb.ee
Novaelement on aastaid keskendunud metallitööle ja ehituslikele metalltoodetele. Oleme uhked selle üle, mida oleme oma klientidele pakkunud, ja soovime jagada mõnda näidet meie tehtud töödest. Tutvustame järgnevalt mõningaid meie silmapaistvamaid projekte. Liugväravad: Liugväravad on ideaalne lahendus neile, kes hindavad nii mugavust kui ka turvalisust. Oleme loonud mitmeid liugväravaid, mis mitte ainult ei näe suurepärased välja, vaid on ka usaldusväärsed ja vastupidavad. Meie liugväravad on mõeldud nii era- kui ka ärikinnistutele, pakkudes klientidele suurepärast turvatunnet.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.