TECHCOM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Mehaaniline töötlemine on üks olulisemaid tootmise protsesse, kus masinad töötlevad erinevaid materjale ning muudavad need lõpptoote osadeks. Selline protsess v

Tehnoloogia ja kvaliteet - Techcomi mehaanilise töötlemise teenus

Mehaaniline töötlemine on üks olulisemaid tootmise protsesse, kus masinad töötlevad erinevaid materjale ning muudavad need lõpptoote osadeks. Selline protsess võib olla üsna keeruline ja nõuda palju oskusi ning täpsust, et tagada toodangu kvaliteet. Seetõttu on oluline leida õige mehaanilise töötlemise teenuse pakkuv ettevõte, kellel on kogemused ja teadmised materjalide töötlemiseks.

Techcom OÜ on üks sellistest ettevõtetest, kes pakub kvaliteetseid mehaanilise töötlemise teenuseid erinevate materjalidega. Ettevõtte meeskond on oma valdkonna spetsialistid ning neil on laialdased kogemused materjalide töötlemiseks ja valmistamiseks vastavalt klientide vajadustele.

CNC treimistööd

Techcom OÜ CNC treimistööd on üks parimaid teenuseid, mida nad oma klientidele pakuvad. Ettevõte kasutab viimaseid tehnoloogilisi lahendusi, et tagada tootmise täpsus ja kiirus. CNC treimistööde abil on võimalik toota keerukaid detaile ja komponente erinevatele tööstusharudele.

CNC freesimistööd

Techcom OÜ CNC freesimistööd on samuti kõrge kvaliteediga teenus, mida ettevõte pakub. Võimalik on toota keerukaid detaile ja komponente, mis vastavad kõrgeimatele kvaliteedistandarditele. CNC freesimistööd on kasutatavad mitmetes tööstusharudes, sealhulgas meditsiini-, autotööstus- ja lennundustööstuses.

Universaalsed treimis- ja freesimistööd

Techcom OÜ universaalsed treimis- ja freesimistööd on ka üks teenustest, mida ettevõte pakub. Need võimaldavad töödelda erinevaid materjale ning toota erinevaid detaile ja komponente. Universaalsete treimis- ja freesimistööde abil on võimalik tagada tootmise täpsus ja kiirus ning tagada, et lõpptooted vastavad kõrgeimatele kvaliteedistandarditele.

Koordinaatpuurimis- ja sisetreimistööd

Techcom OÜ koordinaatpuurimis- ja sisetreimistööd on samuti teenused, mida ettevõte pakub. Need teenused võimaldavad toota erinevaid detaile ja komponente ning tagavad tootmise täpsuse ja kiiruse. Koordinaatpuurimis- ja sisetreimistööd on eriti kasulikud metallkonstruktsioonide valmistamisel, kus on vaja puurida ja treida erinevaid auke ning sisetreimida keerukaid detaile.

Lihvimistööd

Techcom OÜ pakub ka erinevaid lihvimistöid. Need teenused tagavad, et detailid ja komponendid on siledad ning täpsed ning vastavad kõrgeimatele kvaliteedistandarditele. Lihvimistööd on olulised erinevates tööstusharudes, sealhulgas masina-, paberi- ja keemiatööstuses.

Keevitamine ja kokkupanemistööd

Techcom OÜ keevitamine ja kokkupanemistööd on teenused, mida ettevõte pakub oma klientidele. Keevitamine on oluline protsess metallkonstruktsioonide valmistamisel ning Techcom OÜ meeskond tagab, et keevitustööd on teostatud kõrge kvaliteediga. Kokkupanemistööd tagavad, et erinevad detailid ja komponendid on kokku pandud nii, nagu need peaksid olema, ning vastavad kõrgeimatele kvaliteedistandarditele.

Techcom OÜ masinapark on varustatud laialdase seadmete valikuga, sealhulgas nelja CNC pingiga, mis võimaldab operatiivselt teostada mistahes tööd täpsusega kuni 0.001 mm. Meie ettevõte kasutab viimaseid tehnoloogilisi lahendusi, et tagada tootmise täpsus ja kiirus ning toodangu kvaliteet vastavalt kõrgeimatele kvaliteedistandarditele.

Kui otsite usaldusväärset partnerit mehaanilise töötlemise teenuste jaoks, siis võtke ühendust Techcom OÜ-ga ning saage teada, kuidas saame aidata teie ettevõtet. Oleme valmis arutama erinevaid koostöö ettepanekuid ja leidma parimad lahendused vastavalt teie vajadustele.

võtke ühendust

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

TECHCOM OÜ tegevusaruanne 2022

Techcom OÜ on ettevõte, mis asutati aastal 2004 ja alustas oma majandustegevust samal aastal. Aastate jooksul on ettevõte läbi teinud mitmeid muutusi ja 2013. a
ssb.ee
Techcom OÜ on ettevõte, mis asutati aastal 2004 ja alustas oma majandustegevust samal aastal. Aastate jooksul on ettevõte läbi teinud mitmeid muutusi ja 2013. aastal alustas Techcom OÜ oma põhitegevust uuesti, näidates sellega oma pühendumust ja vastupidavust ärimaailmas.2022. aastal saavutas Techcom OÜ märkimisväärse müügitulu, mis ulatus 362 027 euroni. See oli 33,63% rohkem kui eelmisel aastal, mis näitab ettevõtte jõulist kasvu ja edukust. Suur osa sellest tulust tuli Eestist, mis on Techcom OÜ peamine turg. Kuid ettevõte on suutnud laiendada oma tegevust ka väljaspool Eestit, eriti

Täpne ja usaldusväärne - Techcomi detailide valmistamine vastavalt tellija joonistele

Techcom OÜ pakub oma klientidele detailide valmistamist vastavalt tellija joonistele. Meie professionaalne meeskond tagab, et detailid valmivad täpselt vastaval
ssb.ee
Techcom OÜ pakub oma klientidele detailide valmistamist vastavalt tellija joonistele. Meie professionaalne meeskond tagab, et detailid valmivad täpselt vastavalt tellija vajadustele ning vastavad kõrgeimatele kvaliteedistandarditele. Meie masinapark on varustatud laialdase seadmete valikuga, mis võimaldab meil pakkuda erinevaid mehaanilise töötlemise teenuseid, sealhulgas CNC treimistöid, freesimistöid, puurimistöid, lihvimistöid ja keevitustöid. Meie kogenud meeskond tagab, et tellija saab kvaliteetse lõpptulemuse, mis vastab kõigile nõuetele ja ootustele. Meie detailide valmistamisel

Ettevõttest - Techcom OÜ

Ettevõte OÜ Techcom on asutatud 06.07.2014. Firma asub Tallinnast väljaspool, Lagedis. Ettevõtte põhitegevusalaks on detailide ja metallkonstruktsioonide valmis
ssb.ee
Ettevõte OÜ Techcom on asutatud 06.07.2014. Firma asub Tallinnast väljaspool, Lagedis. Ettevõtte põhitegevusalaks on detailide ja metallkonstruktsioonide valmistamine, samuti enda elektri- ja soojussõlmede tootmine ja arendamine. Pakume materjalipindade erinevat töötlemist vastavalt tellija joonistele. Mehhaaniline töötlemine: CNC treimistööd CNC freesimistööd Universaalsed treimis- ja freesimistööd Koordinaatpuurimis- ja sisetreimistööd Lihvimistööd Keevitamine, samuti kokkupanemistööd.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.