P81 BUSINESS PROPERTY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1472 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga aga kommen

P81 BUSINESS PROPERTY OÜ hetkeolukord

Juba 1472 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

P81 Business Property OÜ alustas tegevust 2005. aastal. Ettevõtte põhitegevuseks on kinnisvara väljarentimine. 2005. aasta juunis omandas P81 Business Property OÜ aadressil Peterburi tee 81, Tallinn asuva kinnistu.

2023. aastal ettevõtte põhitegevuses muutusi ei toimunud.

Juhatuse esimeheks on Steffen Langaard.

Juhatuse liikmele pole tasusid makstud.

Uurimis- ning arenguväljaminekuid 2023. aastal ei tehtud.

Aruandeperioodil teostati kinnisvara renoveerimistöid ja renoveeritud pinnale hangiti uusi kliente.

2024.aastal on plaanis jätkata senist tegevust, leida uusi kliente ja renoveerida olemasolevat kinnisvara, kuid tegevuse laiendamist ja uute kinnistute soetamist kavas ei ole.

Ettevõtte 2022. ja 2023. aastat iseloomustavad olulisemad finantsnäitajad ja suhtarvud on järgmised:

Aasta 2023 2022

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 0,37 0,66

Puhasrentaablus 1,73 % 15 %

ROA (%) 0,20 % 1,06 %

ROE (%) 0,60 % 4,8 %

Suhtarvude arvutamise metoodika on järgmine:

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja = käibevara / lühiajalised kohustused

Puhasrentaablus (%) = puhaskasum / müügitulu * 100

Koguvara rentaablus (ROA) = puhaskasum / koguvara *100

Omakapitali rentaablus (ROE) = puhaskasum / omakapital *100

Aruande koostamise perioodil ei ilmnenud valuutakursside muutumisega seonduvaid riske.

Uue ja renoveeritud ärikinnisvara üüripakkumiste arv Lasnamäe piirkonnas on madal ning uusarenduste pakkumishinnad on tõusnud tulenevalt ehitushindade kasvust. Eelnevast tulenevalt on P81 Business Property OÜ poolt pakutava üürikinnisvara konkurentsivõimelisus ärikinnisvara üüriturul kasvanud.

P81 Business Property OÜ poolt pakutav üüripind on peamiselt tootmis -ja laoruumid ning kontoriruumid, seega üürnike tegevusvaldkondade hooajalisuse mõju P81 Business Property OÜ-le tervikuna on väike. Valdavalt pikad üürilepingud pakuvad stabiilsust tsükliliste kõikumiste osas.

P81 Business Property OÜ on võtnud eesmärgiks järgide vastutustundliku ja jätkusuutliku äritegevuse põhimõtteid, mis on leitavad kodulehel https://p81.ee/esg

Finantsriskide maandamiseks on projekti laenu ja kinnisvara tagatise väärtuse suhe hoitud konservatiivsena alla 60% ja laenuteeninduse arvutamisel on arvestatud intressimäärade kasvuga.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.