OILUK GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Iga autoentusiast unistab oma sõidukil täiuslikust, peegelsarnasest viimistlusest - läikest, mis on nii laitmatu, et pöörab pead ja räägib palju omaniku uhkuses

Kuidas saavutada näituseruumi läige: edasijõudnud auto poleerimise tehnikad

Iga autoentusiast unistab oma sõidukil täiuslikust, peegelsarnasest viimistlusest - läikest, mis on nii laitmatu, et pöörab pead ja räägib palju omaniku uhkusest. Sellise näituseruumi läike saavutamine ei ole ainult juhuslik pesemine; see nõuab pühendumist, õigeid tehnikaid ja peenetundlikkust. Selles põhjalikus juhendis viime teid läbi edasijõudnud auto poleerimise tehnikate, mis tõstavad teie auto välimuse järgmisele tasemele.

Korraliku pesu tähtsus

Enne poleerimisele mõtlemist on hädavajalik alustada puhtalt lõuendilt. Kvaliteetsete, pH-tasakaalus autošampoonide valimine tagab, et teie sõiduki värv ei kaota oma kaitseõlisid. Vältige majapidamises kasutatavaid detergente, kuna need võivad olla autovärvidele liiga karmid.

Kasutage kahe ämbri meetodit, üks puhastuslahuse jaoks ja teine loputamiseks. See tehnika minimeerib mustuse tagasi auto pinnale kandmise riski. Peske alati ülevalt alla sirgjooneliselt, mitte ringjalt, et vältida keeristähti.

Savi kasutamine sileda aluspinnase saamiseks

Savihooldus on hädavajalik sissejuurdunud saasteainete eemaldamiseks, mida ainult pesemine ei eemalda. See valmistab teie värvi ette veatuks poleerimiseks, luues puhta pinnase ilma lisanditeta.

Pärast pesemist libistage savi riba üle teie auto määritud pinnase. Savi korjab osakesed üles ja jätab maha siidpehme viimistluse. See on kriitiline samm enne poleerimisele asumist.

Poleerimine: tee täiuslikkuseni

Poleerimine eemaldab teie auto värvi peene kihi, et kõrvaldada väikesed ebatäiuslikkused ja tuua esile kõrge läige. Vahatamine seevastu lisab kaitsekihi, mis suurendab läiget ja kaitseb elementide eest.

On mitmesuguseid poleerimisvahendeid, alates abrasiivsetest ühenditest sügavate kriimustuste parandamiseks kuni peente poleerimisvahenditeni, mis annavad selle viimase läike. Nende erinevuste mõistmine ja nende kasutamise oskus on eduka poleerimise võti.

Alustage vähem abrasiivse poleerimisvahendiga ja pehme vahupadjaga. Töötage väikestes lõikudes, kasutades kaheosalist poleerijat ühtlaseks pealekandmiseks. Liikuge järk-järgult peenemate poleerimisvahendite ja patjade juurde, et täiustada läiget.

Edasijõudnud poleerimistehnikad

Masinpoleerijad suudavad saavutada tulemusi, mida käsitsi poleerimine lihtsalt ei suuda. Nad nõuavad oskusi ja harjutamist, kuid õige tehnikaga suudavad nad toota sügava, ühtlase läike.

Sügavamate vigade korral võib olla vajalik märglihvimine. See tehnika peaks jääma professionaalidele, kuna see hõlmab värvi läbipaistva kihi lihvimist.

Viimistlusvahendid on poleerimisprotsessi viimane samm. Nad täiustavad värvi kõrge läike saavutamiseks ja on hädavajalikud näituseruumi viimistluse saavutamiseks.

Oma läike kaitsmine

Pärast poleerimist on oluline kaitsta oma rasket tööd. Kvaliteetne vaha või tihendusvahend pakub kaitset UV-kiirte, saaste ja niiskuse eest, hoides teie autot kauem suurepärases seisukorras.

Kandke oma vaha või tihendusvahend pehme vahupadjaga, kasutades õhukest, ühtlast kihti. Laske sellel hägustuda, seejärel poleerige mikrokiudrätikuga säravaks läikeks.

Oma näituseruumi läike säilitamine

Regulaarne pesemine, ettevaatlik kuivatamine mikrokiudrätikuga ja perioodiline vahatamine säilitavad teie auto läike. Vältige automaatseid autopesulaid, kuna need võivad põhjustada keeristähti ja kriimustusi.

Neile, kes nõuavad täiuslikkust või kellel puudub aeg ja tööriistad kodus poleerimiseks, on lahenduseks professionaalsed poleerimisteenused. Eksperdid omavad teadmisi ja varustust, et hoida teie auto läige tipptasemel.

Püüdlete oma hinnatud sõiduki veatu viimistluse poole? Võtke ühendust OILUK GRUPP OÜ-ga ekspert auto poleerimisteenuste jaoks, mis peegeldavad teie laitmatuid standardeid.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

OILUK GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

1. Sissejuhatus  OÜ Oiluk Grupp põhitegevusalaks oli 2022.aastal autopesu teenindus ja kõrvaltegevusalaks oli veoteenused ning sõiduvahendite hooldus ja remont.
ssb.ee
1. Sissejuhatus OÜ Oiluk Grupp põhitegevusalaks oli 2022.aastal autopesu teenindus ja kõrvaltegevusalaks oli veoteenused ning sõiduvahendite hooldus ja remont. 2. Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas OÜ Oiluk Grupp müügitulu 82 tuhat eurot. Müügitulust moodustas 58 % autopesu teenindus, 22% sõiduvahendite hooldus ja remont ning 20% veoteenused. OÜ Oiluk Grupp müügitulust moodustas 86% müük Eestisse ning 14% müük Soome. OÜ Oiluk Grupp ärikasumiks kujunes 19 tuhat eurot. Tegevuskulud olid 34 tuhat eurot ning kaubad, toore, materjal ja teenused 24 tuhat eurot. 3. Investeeringud

5 põhjust, miks keraamiline kate on teie auto parim kaitse

Keraamiline kate tähistab revolutsioonilist edasiminekut autode hooldustehnoloogias. See vedel polümeer, kui seda kantakse sõiduki välispinnale, loob püsiva või
ssb.ee
Keraamiline kate tähistab revolutsioonilist edasiminekut autode hooldustehnoloogias. See vedel polümeer, kui seda kantakse sõiduki välispinnale, loob püsiva või poolpüsiva sideme sõiduki värviga, pakkudes kaitsekihti, mis on võrreldamatu traditsiooniliste vahade või tihenditega. Keraamilise katte viis peamist eelist Keraamilised katted on tuntud oma uskumatu läike ja sära poolest, mida nad annavad sõiduki välispinnale. Kate töötab, täites auto värvi poorid, luues sileda, peegeldava pinna, mis mitte ainult ei näe välja hämmastav, vaid tõrjub ka vett ja saasteaineid. Alates päikese karmidest

Saladus, kuidas hoida oma auto nahkistmeid laitmatult korras

Paljude autoomanike jaoks on nahkistmed luksuse ja staatuse sümboliks, kuid ilma korraliku hoolduseta võivad need kiiresti kaotada oma läike ja mugavuse. Mõistm
ssb.ee
Paljude autoomanike jaoks on nahkistmed luksuse ja staatuse sümboliks, kuid ilma korraliku hoolduseta võivad need kiiresti kaotada oma läike ja mugavuse. Mõistmine, kuidas oma nahkistmeid hooldada, on oluline nende laitmatu seisukorra säilitamiseks. Autode istmeid võidakse katta erinevate nahatüüpidega, sealhulgas täisnahk, pealiskihtnahk ja liimitud nahk. Igaüks neist nõuab spetsiifilisi hooldusvõtteid. Nahk on looduslik materjal, mis vananeb ja reageerib erinevatele keskkondadele. Kuumus, päikesevalgus ja niiskus võivad kõik mõjutada selle välimust ja vastupidavust. Regulaarne hooldus:

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.