FIBER FILM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 110 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga komment

FIBER FILM OÜ hetkeolukord

Juba 110 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Fiber Film tegevusaladeks on: -loodusteadusliku informatsiooni kogumine ja selle tutvustamine teaduslike ning populaarteaduslike trükiste, filmide ja fotode vahendusel: -loodushoiu alaseks koolituseks vajalike õppevahendite koostamine ja väljaandmine; - loodusturismi, konverentside, seminaride, näituste, konkursside, loengute, nõustamiste ja teiste ürituste korraldamine ja teostamine (va litsentseeritav tegevus); - keskkonnakaitseliste rakendusuuringute, ökoloogilise ekspertiisi ja keskkonnamõju hinnangute teostamine ja korraldamine; - loodushoiu ja -seire projektide teostamine, nõustamine ja juhendamine.

2022 aastal jätkus põhikirja kohane tegevus.

Teostati Jõevähi seiretöid Hiiumaal Luguse jõel ja Harjumaal Tänavjärvel jõel. Teostati kopra elupaikade kontrolli ja nende asustatuse osa ning koostati Eesti Jahimees ajakirjale kolm artiklit selle liigi seisundi kohta.

2023 aastal jätkatakse materjalide ja andmete kogumist looduskaitseliste ja - rakendusuuringutel põhinevate hinnangute ja ekspertarvamuste koostamiseks.

Kavandatavad tegevused sõltuvad esmajoones projektide rahastamise võimalustest.

Juhatus on ühe liikmeline. Juhatuse liikme tegevust ei tasustatud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.